Super fijne shoot gehad
Super fijne shoot gehad met Jesse! Alles verliep vlot en relaxed. Zeker een aanrader!

Antwoord van JZ works
Fotografie voor hét moment! Fotoshoots indoor en outdoor op het passende moment en een passende plek!
Nederland

Antwoord van JZ works
Een onwijs aardige, reken houdend met, geduldige fotograaf.
Houd rekening vooraf met wensen voor foto's.
Super snel foto's ontvangen en prachtig geshoot. Met oog voor detail.
Heeft voorafgaand een mooie locatie uitgezocht en heeft denk ik ieder plekje / achtergrond wel benut en geshoot.
Diversiteit is terug te zien in de foto's.
Prettig contact en wij vertellen het zeker door!

Antwoord van JZ works
Jesse is een bijzonder aardige tegemoet komende fotograaf met een fijne relaxte manier van omgang. Hij lever super snel professioneel werk af. Hoe leuk dat hij dezelfde avond al de eerste geweldige beelden deelt als preview. Tijdens de shoot is de sfeer ontspannen en relaxt waardoor kinderen goed tot hun recht komen en zich op hun gemak voelen.
Elke shoot is zo een feestje!
Wij raden een fotoshoot met Jesse van JZWorks iedereen aan.

Antwoord van JZ works
Jesse is een aardige, creatieve en vrolijke fotograaf, die goed om kan gaan met kinderen. Mijn kinderen van 10 en 8 jaar hebben een hele gezellige shootmiddag gehad bij Jesse. Zowel binnen als buiten heeft hij de kinderen gefotografeerd waarbij hij geduldig en creatief is. Ik heb de foto’s super snel ontvangen en de foto’s zijn geweldig!

Antwoord van JZ works
Demi heeft een super toffe fotoshoot gedaan bij Jesse, ondanks de regen toch hele mooie foto's mogen ontvangen! En super snel! Zeker een aanrader.

Antwoord van JZ works
Wat een super gezellige dag! Had alle tijd en voordat we thuis waren kregen we de eerste prachtige foto’s al doorgestuurd! Zo mega blij om! Echt een aanrader!

Antwoord van JZ works
Jesse is super geduldig en weet precies hoe hij de kinderen moet benaderen. Het eindresultaat was super! En de kinderen kijken terug een hele leuke shoot!
Ben je op zoek naar professionele, maar spontane foto’s, dan raden wij Jesse zeker aan!!

Antwoord van JZ works
Fijne shoot. Jesse geeft duidelijke opdrachten en de jongens vonden het ook een leuke shoot. S’avonds al enkele foto’s ontvangen, heel leuk. Blij met het resultaat!

Antwoord van JZ works
Onze kids hebben een hele leuke fotoshoot gehad met Jesse!
Hij neemt er rustig de tijd voor, heeft leuke ideeën en staat ook open voor eigen inbreng.
Daarnaast is hij snel en duidelijk in communiceren.
De foto's zijn erg mooi, goed geselecteerd, mooi bewerkt en hebben wij snel mogen ontvangen!

Antwoord van JZ works
Super fijne shoot gehad met mijn zoon van 10 jaar. Vooraf goede en duidelijke communicatie. Tijdens de gezellige shoot tips en aanwijzingen gekregen, creatief omgegaan met de mogelijkheden van de industriële buitenlocatie. Snel foto's ontvangen en super blij met het resultaat! Foto's gemaakt vanuit diverse perspectieven en steeds op het juiste moment de mooiste plaatjes vastgelegd. Zeker een aanrader!

Antwoord van JZ works
Met Jesse een fotoshoot gedaan voor onze zoon. Hij had hiervoor een leuke buitenlocatie uitgezocht voor afwisselende, mooie foto's. Jesse is geduldig en heeft een oog voor detail en compositie. We hebben de foto's dezelfde dag nog ontvangen en deze waren super om voor onze zoon zijn portfolio en socials te gebruiken!

Antwoord van JZ works
Jesse is een goede en aardige fotograaf, hij maakt hele mooie foto’s met oog voor detail en levert ze heel snel netjes afgewerkt aan.
Echt een aanrader!!

Antwoord van JZ works
Een hele fijne fotograaf! Ondanks dat ik nog weinig ervaring had heeft hij mooie foto’s gemaakt. Met een dag had ik al een preview van de foto’s binnen en een paar dagen later waren de rest van de foto’s al klaar. Zeker een aanrader!

Antwoord van JZ works
Jz Works, is een fijne fotograaf om mee samen te werken. Heeft oog voor detail, kan spanning en emoties goed vastleggen. Komt afspraken na.

Antwoord van JZ works
Jesse fotografeerde de tienerband MixedUp (waar onze dochter in zingt) met veel toewijding en het geduld dat nodig is om tieners te portetteren. Koos leuke perspectieven en 'scenes' en heeft erg mooie foto's gemaakt waar de band weer even nee vooruit kan!

Superleuke fotoshoot gehad.
Jesse is een leuke, vriendelijke en betrokken fotograaf.
Hij staat open voor ideeën en suggesties.
De foto's zijn echt prachtig.
Een aanrader!

Zeer enthousiaste fotograaf.
Maakt erg mooie foto's. Zoekt naar plekjes waar iemand tot zijn recht komt op de foto.
Dezelfde dag nog de foto's ontvangen.
Heel professioneel en toch heel gezellig.
Wij raden JZ works echt aan als je op zoek bent naar een goede fotograaf en mooie 'plaatjes' wil!

Antwoord van JZ works
Deze fotograaf heeft oog voor De juiste posities.
Hij maakt mooie foto’s en levert ze netjes en goed bewerkt af.
Hij werkt snel en levert de foto’s of bestanden ook snel.
Daarnaast is hij open en gezellig wat prettig samenwerkt en zorgt voor een ontspannen shoot.
Wij zijn heel blij met de samenwerking en de resultaten van JZ works.