K2 Automation Ltd. Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

The stars I have given is based on the philosophy that I believe in that nobody on this planet is 5 stars, even to get to 2, 3 or 4 stars requires hard work and professionalism. Regarding K2 Au... Toon meer

Sehr gute und schnelle Zusammenarbeit. In diesem Fall ging es um einen Sensor der normalerweise eine Lieferzeit von mehreren Monaten hatte. Durch Herrn Nagy ist der Sensor innerhalb von wenigen Stun... Toon meer

1. Industriële apparatuur leverancier
  2. Import/export-bedrijf

Here at K2 Automation, we specialize in OBSOLETE and NEW industrial controls, automation, drives, Servo-motors. HMI, power distribution, and instrumentation. You as our customer will benefit from professional, solution-oriented advice and top-quality after-sales support. From repairing your current operation, Automation Supply & Solution, WE are here to help!

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Performance ++++

Je travaille avec Caroline depuis de nombreuses années, professionnalisme et sérieux assuré avec elle. Je ne changerai pour rien au monde son contact. Aide précieuse pour toutes nos affaires. Elle assure également nos dépannages avec succès. Je recommande fortement son sérieux.

11 mei 2023

Bonjour Mme Grella,

Nous sommes très heureux d’apprendre que vous avez vécu une expérience formidable. Toute notre équipe travaille très dure pour garder nos clients heureux, et nous ne pouvons le faire que grâce à nos clients comme vous. Caroline sera tellement heureuse d’entendre votre commentaire. Merci.
P.M - K2 Automation Team

Au top Caroline est toujours à notre…

Au top Caroline est toujours à notre écoute...
Elle fait tout ce qu'elle peut pour nous aider

10 mei 2023

Bonjour Monsieur Lecot,
Nous sommes extrêmement reconnaissants que vous ayez pris le temps de nous laisser une note de 5 étoiles.
S’il vous plaît laissez-nous savoir ce que nous pouvons faire pour vous à l’avenir.
Merci.

sehr gut

schnelle und einfache Kaufabwicklung Ich bin mit dem Telefon und dem Angebot des Unternehmens sehr zufrieden

3 mei 2023

Sehr geehrter Herr Goller,

ich möchte mich herzlich bei Ihnen für die positive Bewertung für Ray bedanken.
Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit unserem Service zufrieden waren.

Sollten Sie weitere Fragen oder Anliegen haben, steht Ihnen das Team von K2 jederzeit gerne zur Verfügung.

Mit freundlichen Grüßen,

First time using K2

First time using K2. Great service and very helpful finding the part I needed.

2 april 2023

Antwoord van K2 Automation Ltd.

It is our pleasure to hear your valuable feedback. We really hope we can help you again soon.

Good support

Good support, fast delivery.

2 april 2023

Hello Mr Munné,
Thank you for reaching out and providing us with valuable feedback.
P.M - K2 Automation Team

The stars I have given is based on the…

Regarding K2 Automation, they provide an excellent service and pricing criteria.

I will always contact K2 Automation for my future requirements.

Keep up the excellent work and service

13 februari 2023

Hello Mr Brahmbhatt,
We’re so happy to hear from you! Thank you for your valuable feedback.
P.M - K2 Automation Team

Very good service and nice people!

We have bought automation items. Very good price and service! many thanks

1 mei 2023

Hello Alexander,
Thank you for reaching out and providing us with valuable feedback.