KaasHosting Reviews

4,4

Enorm goede support gehad van Joost! Hij dacht vanaf begin tot eind goed met ons mee, van het kiezen van het juiste pakket tot het installeren en configureren van de server. Zelfs tijdens het inst... Toon meer

Snelle servers, hele leuke prijsjes en met het transferren van mijn oude host naar hun, ben ik in twee keer een paar uur door Joost echt tot in de laatste details geholpen, met duidelijke uitleg over... Toon meer

Goede service, maar erg prijzig. Zelf twee maanden een Iron pakket Minecraft-server gehost, deze heeft al die tijd op 19.7/20 TPS gedraait. Maar op andere server hosting sites kan je voor de... Toon meer

Kaashosting. Snel groot geworden. Waardoor soms antwoord op tickets flink vertraagd kan worden. Als ze dan reageren doen ze het heel netjes.. Alleen zul je minimaal 5 dagen weer moeten wachten op ant... Toon meer

1. Webhostingbedrijf
  2. Cloud computingservice

KaasHosting is de ultieme hosting voor jouw project. Lanceer vandaag nog jouw VPS, Minecraft server of website. Geniet van onze geweldige klantenservice, fantastische prestaties en het beste controlepaneel.

Uitstekend

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

zeer slechte prijs kwaliteit

zeer slechte prijs kwaliteit! had voor 3 maanden een server gehuurd met de gedachte een arkserver met wat mods te laten draaien... Zelfs 1 mod is teveel gevraagd voor kaashosting. mensen.. trap hier niet in zoals ik dat helaas heb gedaan.

-100000

21 maart 2019
Logo KaasHosting

Antwoord van KaasHosting

Erg jammer om te horen dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad, Joel. Wij vermoeden dat je pakket naar keuze niet groot genoeg was om de mod in kwestie te ondersteunen*. Je kan als klant bij KaasHosting je server te allen tijde zonder bestandsverlies of aanvullende kosten upgraden. We staan altijd klaar om advies te geven of te helpen bij het oplossen van een probleem.

Groetjes, de kerels van KaasHosting.
*Op https://kaashosting.nl/order/service/ark staan onze uitgebreide adviezen per pakket.

Lagg en te duur op zowel op ark als op Minecraft

het werkt echt slecht en is veel te duur
Voor Minecraft servers en ark servers een vriend van me heeft het gekocht betaald 10 euro voor een ark server met 10 slots 1,5gb ram iets in die richting en zonder plugins lagt alles al en Minecraft servers zijn beter als je ze neemt bij een gratis host en de klanten service is traag en onduidelijk

Een en al slecht

Slechte pannel, VEEL TE DUUR nieett normaal voor zulke prijzen krijg je niet alleen betere server, meer gb je krijgt ook nog eens goeie support, kh support is echt middelmatig. Ik zit zelf bij RoyaleHosting.

Zeer uitstekende ervaring

Zeer uitstekende ervaring. Snelle support en 2 soorten variaties van hulp zowel community team als het kaashosting team helpt ons met alle problemen die opgetreden waren. Al en al een uitstekende ervaring en een zekere aanrader

Goede kwaliteit en support

Goede kwaliteit en support, goed dat ze altijd bezig zijn met de ontwikkeling van hun eigen paneel, om zo de kaas-ervaring steeds weer te verbeteren.

Gemmideld

Gemmideld
Ik had wel wat beter verwacht en wat snellere support en minder foutjes. Verder zijn ze wel goed en je krijgt wel waar voor je geld Ik kan helaas geen 3,5 ster geven.

Goede servers

Goede servers, alleen het paneel is nog niet altijd even fijn om mee te werken en soms was een server bevroren wanneer je van versie verwisseld. Wel goede support die vaak (via Discord) binnen 1 uur reageert en je problemen oplost.

Goede hosting

Voor ongeveer 2 jaar hebben wij KaasHosting gebruikt voor onze Minecraft server. De support was snel en goed en de server kwaliteit was uitstekend! Ga zo door!

Gewoon Goed!

Ik host al een paar jaar verscheidene minecraft en web servers bij Kaashosting en hun klantenservice is altijd snel! Ik heb nooit veel problemen gehad met downtijd of dergelijke dus dat zit ook wel goed.