Po dosyć dobrym ciągu alkoholowym zadzwonilam po kacdoktora przyjechał specjalista podszedł do mnie jak do człowieka nie tylko kolejnego pacjenta który zostawi pieniążki namowil mnie też na tzw wszywk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Pan Daniel to Profesjonalista, to już kolejna wizyta Tego Pana w najbardziej newralgicznym momencie mojego niestety problemu. Obyśmy nigdy więcej się nie widzieli w takich okolicznościach, ponieważ... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bardzo polecam osobą które nie mają silnej woli żeby skończyć z alkoholem dzięki pomocy tych lekarzy twoje życie może być zupełnie lepsze i nie potrzebujesz przy tym alkoholu jak potrzebujesz pomocy t... Toon meer
KACDOKTOR TO PRAWDOPODOBNIE NAJLEPSZY SPOSÓB NA KACA Nasz profesjonalista dojedzie już w 45 minut, 24 godziny na dobę, codziennie. W formie kroplówki uzupełni płyny oraz elektrolity, poda niezbędne witaminy oraz antyoksydanty. Pomożemy wyleczyć kaca oraz inne uciążliwe dolegliwości, takie jak: nudności, wymioty i bóle głowy. Przywróć równowagę swojego organizmu! Preparaty podawane przez nas pozwalają w prosty i szybki sposób uzupełnić poziom niezbędnych składników odżywczych (takich jak: witamina B12, witamina C oraz aminokwasy). Substancje wprowadzane są do organizmu dożylnie, dzięki czemu możliwa jest ich 100% absorbcja, nieosiągalna dla innych metod podawania (np. doustnej).
Krochmalna 32a, 00-864, WARSZAWA, Polen
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Moja druga wizyta w tym miejscu. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta i zabiegu. Miejsce godne polecenia .

Antwoord van Kacdoktor
Szybko i sprawnie. Dyskrecja. Otrzymałem wszelkie niezbędne informacje oraz zapewnienie wsparcia w razie późniejszych wątpliwości.

Antwoord van Kacdoktor
Pełen profesjonalizm, poczucie bezpieczeństwa i kontakt o każdej porze, kiedy tylko pacjent tego potrzebuje.Polecam!

Antwoord van Kacdoktor
Polecam gorąco. Przyjemna atmosfera, przemila Pani Doktor, zabieg praktycznie bezbolesny. W razie późniejszych pytań można dzwonić i uzyskać informacje. Po dwóch tygodniach telefon z pytaniem o proces gojenia i samopoczucie.

Antwoord van Kacdoktor
Profesjonalna obsługa , dokładne omówienie i ostrzeżenie bardzo szybkie załatwienie sprawy.
Dobre samopoczucie po zabiegu.

Antwoord van Kacdoktor
Warto żyć potrafią ratować korzystałem wiele razy teraz zaszywka idealna robota polecam na 100%

Antwoord van Kacdoktor
Wszystko przebiegło sprawnie, lekarz bardzo profesjolalnie podchodzi do pacjenta

Antwoord van Kacdoktor
Pełen profesjonalizm, lekarz przed zabiegiem wszystko wytłumaczył, zbieg przeprowadzony bezboleśnie, szwy rozpuszczalne, jestem miesiąc po zabiegu nie było żadnych powikłań.Polecam.

Antwoord van Kacdoktor
Zaszyłem już 6 kolegów tutaj, wszystko git, na koniec dostajesz też antybiotyk, znają się na robocie , dają też zalecenia których należy przestrzegać przez pierwsze dni po zaszyciu

Antwoord van Kacdoktor
Wizyta w klinice przebiegła sprawnie. Kompetentność /omówienie zabiegu przez lekarza, zebranie szczegółowego wywiadu lekarskiego/ oraz fachowe jego wykonanie, szybko, sprawnie. Dodatkowym plusem jest zapewnieni opieki po zabiegu w przypadku jakichkolwiek niepokojących objawów w późniejszym okresie gojenia. Dla osób potrzebujących wsparcia i pomocy oraz dyskrecji polecam kontakt z tą kliniką.

Antwoord van Kacdoktor
Serdecznie polecam klinikę Kacdoktor, bardzo profesjonalnie podejscie do pacjenta, pani doktor bardzo przyjemna :) wykonanie zabiegu przebieglo praktycznie bezboleśnie.

Antwoord van Kacdoktor
Najlepsza decyzja w życiu. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Opieka w trakcie i po zabiegu. Dziękuję.

Antwoord van Kacdoktor
Serdecznie Polecam.Bardzo miła obsługa,bezbolesny zabieg.Super.