Verspilde dag en ronduit klantonvriendelijk! We zijn speciaal 2 uur vanuit Nederland gereden om Kadizi te bezoeken vol enthousiasme en verwachting. Maar wat een enorme teleurstelling! Bij aankom... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Verspilde dag en ronduit…
Verspilde dag en ronduit klantonvriendelijk!
We zijn speciaal 2 uur vanuit Nederland gereden om Kadizi te bezoeken vol enthousiasme en verwachting. Maar wat een enorme teleurstelling! Bij aankomst werden we niet eens binnengelaten, simpelweg omdat de parkeerplaats vol zat. Serieus?! Alsof klanten die van ver komen geen moeite waard zijn.
We besloten geduldig te zijn, zijn eerst naar de stad gegaan om later nog eens terug te keren. Maar zelfs toen uren later werden we wéér geweigerd! Het personeel was ronduit bot, brutaal en totaal niet klantgericht. Geen begrip, geen excuses, niets.
Na een rit van twee uur heen en twee uur terug, hadden we letterlijk voor niets gereden. Wat een schandalige manier om met klanten om te gaan. Wij komen hier nooit meer en raden iedereen aan om goed na te denken voordat je deze winkel bezoekt.
Wat een teleurstellende ervaring bij…
Wat een teleurstellende ervaring bij Kadizi in België. We hebben een eettafel en stoelen gekocht, en na nog geen drie dagen gebruik braken de poten van één stoel. Kort daarna volgden de andere drie. Het staal was gewoon doormidden gescheurd alsof het papier was — dat zegt genoeg over de kwaliteit.
Toen we contact opnamen, mochten we de stoelen wel terugbrengen, maar geld terug was geen optie. We moesten andere stoelen kiezen en zelfs nog bijbetalen. We zijn netjes geholpen, dat wel, maar de manier waarop ze vervolgens alle verantwoordelijkheid afschoven op de fabriek vond ik echt schandalig. Als bij vier stoelen precies hetzelfde gebeurt, kun je moeilijk spreken van een ‘fabrieksfout’ die niks met de winkel te maken heeft.
Al met al voel ik me behoorlijk bedrogen. De producten zijn van slechte kwaliteit en de service laat te wensen over zodra er iets misgaat. Als je van ver komt om hier iets te kopen — denk goed na, want het lijkt mooi in de showroom, maar de realiteit is helaas heel anders.
Slecht meubel..zeer Slecht…
Slecht meubel..zeer Slecht Kwaliteit...meubel naar 3 maand naar container vuilbak....
Slechte kwaliteit en klantonvriendelijke service
Op 16 februari 2025 kocht ik een tafel in de winkel. Thuis aangekomen heb ik deze de volgende dag gemonteerd, waarna tot mijn verbazing bleek dat het tafelblad ernstige schade had: overal gaten en barsten.
Bij het plaatsen van een bestelling reageert de klantenservice razendsnel, maar zodra het om een klacht gaat, duurt het weken voordat je een reactie krijgt. Na meerdere pogingen werd er na 1,5 tot 2 weken eindelijk gereageerd, met de belofte dat de tafel zou worden omgeruild. Tot mijn verbazing moest ik deze zelf terugbrengen, terwijl de schade niet mijn fout was.
Na aandringen werd een ophaalafspraak gemaakt, maar zoals te verwachten werd de tafel niet opgehaald en werden afspraken niet nagekomen. Opnieuw contact opgenomen, en wederom bleef een reactie uit. Uiteindelijk heb ik een jurist ingeschakeld, waarna er plotseling wél werd gereageerd. Pas na vier weken werd de tafel opgehaald en kreeg ik mijn geld terug.
Alsof dat nog niet genoeg was, verwijderen ze negatieve reviews op hun sociale media en blokkeren ze klanten die kritiek geven. Koop hier geen meubels – de kwaliteit is slecht en de klantenservice nog slechter.
Een tafel gekocht en helaas zat er geen…
Een tafel gekocht en helaas zat er geen monteringsmateriaal bij. Heb een mail gestuurd, geen reactie. Op Instagram zeggen ze je moet mailen. Kortom heb niks aan de tafel, kan em niet in elkaar zetten. Ik kom ook nog eens niet uit de buurt. Kom op mensen jullie zijn een bedrijf!! Gedraag je ernaar!
Heb uur rondgereden rond de winkel want geen parkeerplaats
Ik wou naar de winkel en er was geen parkeerplaats. Heb een uur of meer moeten rondrijden rond de winkel. mijn vrouw is alleen naar de winkel gegaan en ik ben blijven rondrijden. En voor haar was het ook niet goed. Ik ben zeker deze reviews op deze site zijn fake en van de eigenaar.
Vriendelijk persoon
Vriendelijk persoon, grote assortiment en beschikt over een parking
Groot aanbod en vriendelijk personeel!
Groot aanbod en vriendelijk personeel!
Vriendelijk personeel en kwalitatief…
Vriendelijk personeel en kwalitatief meubels en tapijten.
supertevreden
Ik ben echt supertevreden over Kadizi! De meubels zijn van topkwaliteit en zien er prachtig uit, precies wat ik zocht. De mensen in de winkel waren ontzettend vriendelijk en namen echt de tijd om mee te denken. Als je op zoek bent naar mooie meubels en goede service, zou ik Kadizi zeker aanraden.
Betaalbaar en geweldige kwaliteit voor huis & interieur!
Heel blij met Kadizi! Ze hebben niet alleen mooie interieurdiensten, maar ook betaalbare en stijlvolle spullen voor in huis. Goede kwaliteit, scherpe prijzen en super service. Aanrader voor iedereen die zijn huis wil opfrissen zonder veel uit te geven!
Ik koop vaker spullen bij kadizi en ben…
Ik koop vaker spullen bij kadizi en ben altijd zeer tevreden. Ook zijn ze klant vriendelijk
Grote winkel alles onder 1 dak aanrader…
Grote winkel alles onder 1 dak aanrader !
Beste Kwaliteit en Prijs!
Ik heb onlangs mijn eettafel, stoelen, loveseat en salontafel bij Kadizi Brussel gekocht en ik ben ontzettend tevreden! De kwaliteit van de meubels is uitstekend en de prijs is veel lager dan bij andere winkels in Nederland. Ik was aangenaam verrast door het brede aanbod en de stijlvolle ontwerpen. De levering verliep vlot en de service was vriendelijk en professioneel.
Kadizi is absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar mooie en betaalbare meubels. Ik kom hier zeker terug voor toekomstige aankopen. Bedankt Kadizi!
Groot winkel en ruim assortiment
Groot winkel en ruim assortiment
de waarheid
hij geeft zelf goede revieuw hasan cakmak is zijn naam hij is de eigenaar van de zaak alle 1* revieuw zijn rerecht hij probeert het beter te maken door eigen revieuws te plaatsen goedkoop in gekocht ken hem persoonlijk en is alleen gericht op winst maken en mensen uitbuiten hij gaat vreemd en behandeld persooneel slecht
Heel scherpe prijzen en topmerken voor…
Heel scherpe prijzen en topmerken voor betaalbare prijzen en heel goed service.
Betaalbare TOPMERKEN
Betaalbare TOPMERKEN ! zeker AANRADER !!!
Topmerken voor betaalbare prijzen en…
Topmerken voor betaalbare prijzen en heel goed service