Op Kamer.nl vind je een groot aanbod van kamers, appartementen, studio's en huurwoningen in heel Nederland. Kamer.nl haalt het beste aanbod voor je uit verschillende bronnen! Ons platform verzamelt huurwoningen en kamers van verhuurders, huisgenoten, makelaars en andere platforms. We speuren zelfs social media af voor nieuw aanbod, zodat jij altijd toegang hebt tot de meest actuele opties. Of je nu op zoek bent naar een kamer of een huisgenoot, bij Kamer.nl vind je snel en eenvoudig de perfecte match!
Kleine Raamstraat 20, 9711CH, Groningen, Nederland
- +31(0)50 - 700 1593
- help@kamer.nl
- kamer.nl
Heeft 54% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Oplichterij
Oplichterij, betaalde service die je doorverbind naar een andere betaalde service.
Misleiding
€30 euro moeten betalen voor premium. Dan denk je eindelijk normaal te kunnen reageren op appartementen, wordt je WEER doorgestuurd naar websites waarvoor je moet betalen, om vervolgens weer te gaan betalen voor reactie.
Goed geld verdienen over de rug van mensen die in deze markt huurwoning zoeken!
Trap er niet in! Ik heb geen enkele woning kunnen bezichtigen of gegevens gekregen van een makelaar. Alleen maar van andere betaalde websites. 2 maanden lid geweest van deze geldklopperij!

Erg misleidend
Erg misleidend. Je sluit een premium abonnement af om te reageren. Dan kan je zogenaamd een reactie plaasten. Er staat dan okk reactie verstuurd. Vervolgens krijg je een dag daarna een reactie van een andere site dat je bij hun ook nog een abonnement moet nemen met inschrijfkosten om je reactie daadwerkelijk te versturen. Wat een geldklopperij.

Antwoord van Kamer.nl
Lees de kleine regels en voorwaarden!
Als je het aanbod bekijkt dan ga je akkoord met een maandelijkse afschrijving van €30,-.
Lees de kleine letters AUB!
Woningaanbod is schrijnend slecht!
Bevestigingsmail met ontbinding ontvangen en 1 dag later krijg ik een mail met het niet kunnen incasseren van de volgende termijn.
Via incassobureau €70,- betaald.
€30 euro moeten betalen
€30 euro moeten betalen. Dan denk je eindelijk normaal te kunnen reageren op appartementen, wordt je WEER doorgestuurd naar websites waarvoor je moet betalen. Om dit keer wel ECHT op het appartement te reageren.

Antwoord van Kamer.nl
Fijne kamer in Rotterdam gevonden via dit platform
Uiteindelijk is via dit platform een fijne kamer in Rotterdam door mij gevonden. Hoewel het iets langer duurde dan gehoopt ruim 4 weken, was het aanbod veel groter dan op andere plekken en konden berichten rechtstreeks worden gestuurd. Niet iedere verhuurder reageerde wat denk ik vooral aan de verhuurders zelf ligt, maar de meldingen van mijn betaalde abonnement hielpen wel om er snel bij te zijn als er iets nieuws verscheen.

Antwoord van Kamer.nl
Zoekende in Groningen merkte ik een…
Zoekende in Groningen merkte ik een keer een hapering in de berichtenservice (verzenden duurde lang), maar Lieke heeft dat snel opgepakt. Daarna meerdere bezichtigingen en uiteindelijk een nette kamer gevonden. AI met aI prima ervaring.

Appartement in Den Haag gevonden
Appartement in Den Haag gevonden. Het betaalt abonnement gaf mij gepersonaliseerde zoekopdrachten en meldingen; handig als je overdag werkt. Prijs is niet laag, maar het leverde wel resultant op. Fijn dat je direct met verhuurders kunt schakelen zonder tussenpersoon.

Positieve ervaring in Amsterdam:
Positieve ervaring in Amsterdam:
duidelijke omschrijvingen, overzichtelijk aanbod en ik voelde me veilig door de garantie en de waarborg. Binnen drie weken een studio kunnen tekenen.

Antwoord van Kamer.nl
Voor Tilburg werkte het platform…
Voor Tilburg werkte het platform verrassend goed. Dankzij het betaald abonnement kreeg ik meldinen die precies pasten bij mijn budget en gewensde buurt. Sommige advertenties zag ik ook elders, maar ik vond het juist fijn om alles samen te hebben en direct te reageren.

Antwoord van Kamer.nl
Verspil je tijd en geld niet aan dit platform
Op de site mij aangemeld omdat er stond dat ik 14 dagen bedenktijd had. Dus ik heb op vijf appartementen gereageerd. Na 10 minuten kreeg ik een e-mail van een ander bedrijf waar de woning geadverteerd stond om mij in te schrijven voor €20,- per maand bovenop de kosten van kamer.nl van €29,95. €59,95 per maand aan inschrijfgeld is een beetje teveel hé? Na de e-mail Kamer.nl gecontacteerd om mijn abonnement te stoppen en om mijn geld terug te vragen gezien de 14 dagen herroepingsrecht. De medewerker van de klantenservice reageerde met: "Je hebt op vijf huizen gereageerd, dus je moet 100% van het abonnementsgeld betalen!" Dit staat nergens op de website vermeld. Ik zou het wel erg op prijs stellen als dit netjes op de site vermeld staat want dit is misleidend!

Antwoord van Kamer.nl
Dit bedrijf laat mensen betalen om te…
Dit bedrijf laat mensen betalen om te reageren op kamer advertenties die ze kopiëren van sites zoals facebook. Deze verhuurders hebben hier geen toestemming voor gegeven

Wat een oplichterij
Wat een oplichterij. Een website vol zogenaamde appartementen en studios en nooit een reactie. Ja, weken later krijg je een serie berichten dat woningen aan iemand anders zijn gegund. Heb je nog iets gehoord? is het enige bericht dat ik ontvang. Opvallend ook hoe de site hier op trustpilot als De Juridische Kamer staat aangegeven. Wegblijven hier.