Irritant dat je achtervolgt word door bedelmails voor een review, incluis herineringen, Nieuwsbrieven, geweldige nu of nooit aanbiedingen enz. Die krijg je "gratis" bij een bestelling maar het voe... Toon meer
Vlak voor mijn vakantie heb ik een geheugenkaartje voor m'n nieuwe fotocamera gekocht. Bij ontvangst bleek ik de verkeerde gekocht te hebben. Via de app met Dirk Jan zijn we heel snel bij het juiste k... Toon meer
Voor 18:00 besteld, de volgende dag geleverd, zelfs tijdens de corona crisis. LP-E6N kopie gaat langer mee dan een originele. Volgens opgave 1,5x zolang. Zeer tevreden met de prijs-kwaliteit verhoudi... Toon meer
bij mijn eerste zending heb ik een lege verpakking ontvangen (had een camerabatterij besteld)...iets fout gelopen in het sorteercentrum wellicht. Heb dan via mail contact opgenomen met Kameramarkt.... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Duolader (Sony) Besteld en ook betaald…
Duolader (Sony) Besteld en ook betaald alleen is het product niet aangekomen (ik wacht nu al een week) en word er telefonisch niet opgenomen
accu voor mijn Olympus TG6
accu voor mijn Olympus TG6 werd snel geleverd. Een prima batterij, ben ik blij mee
De kamerabatterij netjes en tijdig geleverd
De juiste kamerabatterij werd netjes en volgens verwachting geleverd.
De Sony RX10 heeft een kleine accu van…
De Sony RX10 heeft een kleine accu van 1020mAh. De accu van Kameramarkt is 1950mAh en dat is veel prettiger.
TOP WEBBIE !
Snelle levering, goed verpakt, kwalitatieve artikelen en TOP communicatie !
Vlotte afhandeling en levering
Had iets verkeerd besteld en na 2 dagen…
Had iets verkeerd besteld en na 2 dagen al een nieuw product thuis .
Artikel voldoet helemaal aan mijn…
Artikel voldoet helemaal aan mijn verwachting. Snel geleverd👍
Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Goede prijs/kwaliteitverhouding.
Snelle levering.
Top.
Snel en keurig bezorgd en op de…
Snel en keurig bezorgd en op de website goede informatie ,
Groeten.
Gerard .
Capelle aan den IJssel
Twee accu's besteld
Twee accu's besteld, goede prijs en werken zoals beschreven! Hele snelle levering, goed verpakt en duidelijke communicatie.
Geen mogelijkheid tot directe creditcard betaling (wel mijn sterke voorkeur), wel via paypal (extra kosten)
Accu besteld
Accu besteld, zeer snel bezorgd. Helaas herkende de camcorder de accu niet. Contact op genomen met KameraMarkt. Men stuurde kosteloos een nieuwe accu. Ook deze herkende de camcorder niet. We kregen een label voor gratis retour sturen. Dit gedaan en het geld werd direct terug gestort. Super service
Hele goede service
Nadat een product niet leverbaar bleek een duurder alternatief gekregen voor de zelfde prijs!
Duidelijke omschrijving op de website, volgende dag al in huis!
Product is goed omschreven, snelle bezorging
afhandeling van de bestelling en de…
afhandeling van de bestelling en de bezorging verliepen heel goed !
Dit was mijn eersta aankoop
Dit was mijn eersta aankoop. Goedkoper dan elders en daadwerkelijk snel geleverd. Daarnaast viel mij ook de persoonlijke gerichte mailtjes mij positief op.
Top dienst!
Snelle levering. Hele goede klantenservice om problemen op te lossen.