Nadat ik aanvankelijk mij negatief uitliet over dit bedrijf wil ik daar nu graag op terug komen. Het feit dat ik geen artikelen had ontvangen lag aan het vervoersbedrijf en niet aan Kamyrahome. Zij he... Toon meer
Echt een supermooie wc bril gekocht bij deze verkoper, er zat een kleine beschadiging op welke wij opmerkten met monteren en na kort contact met kamyra werd dit zeer goed en zeer snel opgelost. Wij zi... Toon meer
Bij Kamyra Home verkopen wij alles voor in- en rondom huis. Alles wordt uit voorraad geleverd, dit betekent dus dat je niet weken lang hoeft te wachten op onze meubels en andere home-accessoires. Daarnaast staan bij ons klanten op nummer één en staan wij altijd voor onze klanten klaar!
Nederland
- kamyrahome.nl
Geen antwoord op de email na de levering
Er komt geen antwoord op de email van de dag van de levering met daarna drie herinneringen van de email waarin u medegedeeld werd dat er 3 koffietassen kleine gebreken vertonen en de vraag hoe jullie dit gaan oplossen.
Ik zou toch minstens een antwoord mogen verwachten.
Goed nieuws vandaag 18/2/2025.
Ondertussen heb ik wel antwoord gekregen. In stel het zeer op prijs dat er een tegemoetkoming is voorgesteld en heb deze dan ook aanvaard.
Oplichters
Claimen binnen 5 werkdagen te leveren. Na 20 dagen nog niks ontvangen. Niet mee in contact te komen. Gelukkig via Paypal geld terug gekregen.
Goed materiaal en op tijd geleverd
Goed materiaal en op tijd geleverd, wat wil men nog meer. Bedankt
Super blij met bestelling
Super blij met bestelling. Goede kwaliteit, makkelijk montage, goede service!
Super tevreden! Complimenten!
Ik vind het doek/ stof erg tegen…
Ik vind het doek/ stof erg tegen vallen, dun en lelijk afgewerkt. Mn de achterkant. Ook zijn er 2 zuignappen die het niet doen.
Jammer.
Nu ruim een half jaar later nooit meer iets gehoord van deze toko. Alleen de goede revieuws die worden beantwoord.
Jammer dat een zaak zo werkt!!!!
Het is precies wat ik heb besteld
Goede en veel foto,s van het artikel…
Goede en veel foto,s van het artikel (een rek waar een magnetron op op/in kan) .Veel info over de maten van het rek,die staan nl niet op iedere site vermeld.Verder duidelijke communicatie over de levering.Ik heb het rek nog niet in elkaar gezet, maar de kleur wel al gezien,die is prima voor in mijn nieuwe keuken.Een heel mooi rek voor erbij voor de magnetron dus en bv een airfryer en steelpannen.Zeer tevreden mee.
Heel goed product!!
Heel goed product!!
Het artikel was nogal lang onderweg.
Één mailtje naar het bedrijf en het was opgelost. Complimenten!!
Een tevreden klant!
Een tevreden klant!
Het meubel is wat ik ervan verwachtte, top. De instructies voor de montage zijn zeer duidelijk. Dat ging dus vlot.
Eén minpunt : de levering liet wat lang op zich wachten. Meer dan dubbel van de tijd dat afgesproken was.
Hele goede service!
Toillet bril
Dit bedrijf heeft na dat mijn bestelling verdwenen is ,mij zo goed geholpen en zonder problemen het bedrag terug gestort.
Zeer vriendelijk zeer behulpzaam een dikke 10
"brievenbuspakje+"met helemaal niks. precies wat ik bestelde !
zojuist een "brievenbuspakje+" van Kamyra-home ontvangen. mooi zwart papier, prima bubbeltjesplastic en verder helemaal niks. echt precies wat ik besteld had! niks meer en niks minder. en ook nog " duurzaam bezorgd" . perfect! bedankt! en hopelijk tot een volgende keer.
De bestelling was precies wat we wilden
Bestelde was goed verpakt👍
Bestelde was goed verpakt👍
Datum levering was niet zo duidelijk.
Bezorging eveneens onduidelijk.
Te weinig informatie over bezorgdatum
Kreeg geen enkele melding dat het pakkbezorgd zou gaan worden. De communicatie hierover was er niet. Na 9 dagen gebeld en bleek dat ik het ergens af moest gaan halen ook daarover was niet gecommuniceerd. Kast is kwalitatief prima in orde.
Netjes snel en goed