Vi er lige kommet hjem fra vores årlige kanotur med en gruppe drenge på 9 styks. Vi bruger dem hvert år pga. deres super service og gode priser💪🏻 i år fik vi endda brugt en projektor og så England v... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Utrolig god oplevelse, og tusind tak til Villads derude, som fik fyret en fed stemning op inden vi sejlede afsted, kommer helt sikkert tilbage!!!
Super nemt at booke og en virkelig hyggelig tur på Furesø! Super søde og venlige personale. Kommer helt sikkert tilbage🤩 Eneste minus er at parkeringspladserne bliver hurtigt proppet på sådan en somm... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kæmpe anbefaling herfra! Vi er en større gruppe, der nu har lejet kajakker hos Frederiksdal Kano- og Kajakudlejning to år i træk, og begge gange har det fungeret virkelig godt. De er super fle... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hyggelig kano- og kajakbutik samt kanoudlejning. Stort udvalg af kanoer, kajakker, havkajakker og surfski til salg. I kajakbutikken finder du al slags udstyr til kano og kajak, herunder pagajer, grønlandsårer, padler, kajakveste, neoprensko, sikkerhedsudstyr, vandtæt opbevaring, sprayskirts, og meget mere. I kanoudlejningen kan du leje kanoer, robåde, havkajakker og SUP (paddle boards). Tag på kanotur på Lyngby sø, Bagsværd Sø og Mølleåen. Lej havkajakker og kanoer i flere dage - mulighed for overnatning i naturen. Lej kano til skoleudflugt, firmaudflugt, lej kajak til polterabend, og meget mere.
Contactgegevens
Nybrovej 520, 2800, Lyngby, Denemarken
- butik@kanokajakcenter.dk
- kanokajakcenter.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super service og godt udvalg i netbutik…
Super service og godt udvalg i netbutik -
og en mindre fejl-levering blev straks rettet med en ny vare, så alt i alt : Meget tilfreds.

Antwoord van Kanokajakcenter
Varen blev hurtigt afsendt og kom godt…
Varen blev hurtigt afsendt og kom godt frem, kvaliteten var i top. Her kan man trygt handle.

Hurtig købsoplevelse
Alt gik som det skulle. Der gik to dage fra bestilling til levering. Der blev anbefalet at gå en størrelse ned i forhold til hvad man normalt ville vælge, og det var en success.

Hurtig og meget hjælpsom og konstruktiv
Hurtig og meget hjælpsom og konstruktiv
Flot service

Antwoord van Kanokajakcenter
God rådgivning på telefon og hurtig…
God rådgivning på telefon og hurtig levering af ordren.

Hurtig og nemt
Hurtig og nemt.
Svømmevesten var præcis som beskrevet, og jeg er stor fan af de nye større lommer med plads til mobilen inkl vandtæt cover.

God service!
God service!
Det var nemt at bestille via deres hjemmeside.
Havde bestilt det som afhentning, og allerede et par timer efter fik jeg en mail om, at min ordre var til afhentning.

Behagelig betjening
Behagelig, personlig betjening og vejledning fra Folmer hos Kanokajakcenter

Antwoord van Kanokajakcenter
Varerne var i orden og blev leveret…
Varerne var i orden og blev leveret hurtigt !

Antwoord van Kanokajakcenter
Hurtig levering og gode produkter til…
Hurtig levering og gode produkter til rimelige priser

Antwoord van Kanokajakcenter
Billig pris og super hurtig levering.
Billig pris og super hurtig levering.

Antwoord van Kanokajakcenter
“Smeden” opgav ikke så hurtig og virkede meget stædig på det vil lykkedes at lave min kajak!
Har lige hentet min Zegul kajak , som har fået lavet mine skot og en rigtig dum utæthed omkring mit skæg! Jeg blev simpelhen så glad for det er lavet så flot!
Kan varmt anbefale værkstedet!

Hjælpsomme og servicemindede
Hjælpsomme, nemt at bytte og hurtig ekspedition ved e-handel.

Super butik
Gode produkter, rimelige priser og hurtig levering. Og så er der også kompetent rådgivning og god service.

Antwoord van Kanokajakcenter
Alt var i skønnest orden
Alt var i skønnest orden. Hurtig levering og de rigtige varer.

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.