2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Verschrikkelijke levering, meest dramatische aftersales ooit!!!! Hier nooit bestellen!!!

29 feb een klacht ingediend omdat mijn bestelling volledig beschadigd is aangekomen.
21 april: Inmiddels 12 mails verder en nog steeds geen oplossing. Geen enkele reactie op al mijn mails en ze hebben op een of andere manier mijn paypal claim ook weten te sluiten zonder oplossing. Nu dus een maand verder en nog steeds geen oplossing.
Bestel hier nooit!!! Meest dramatische ervaring met een webshop ooit. Het \zou me niks verbazen als ze deze review ook verwijderen. Mijn bestelling heeft ordernummer #562686

31 maart 2016

retourneren niet gratis

Klanten die nu bestellen gaan er nog van uit dat retourneren gratis is. Maar snds 1,5 week is het retourneren niet meer gratis. Echter is dit op de site niet aangepast. Hier staat nog dat retourneren gratis is. Nadat ik dit gemeld heb krijg ik een of andere smoes over updaten van de cache van hun server...Ik bedoel: dat had wel opgelost moeten zijn in 1,5 week tijd lijkt me.
Daarbij word ik verwezen naar de Algemene voorwaarden...die ik vervolgens nergens terug vind. Zitten die ook vast in de cache?
Mij lijkt het van goede service getuigen als Karmaloop een overgangsperiode zou hanteren: Wél gratis retourneren totdat alles op de site is aangepast en de Algemene voorwaarden gevonden zijn.

*Update: het product is geretourneerd en aankoopbedrag teruggestort(let op: verzendkosten zijn verzenden naar het buitenland, naar Denemarken kostte €13,- welke niet vergoed worden)
Contact met Karmaloop via de mail verliep boven verwachting goed, dus bij deze krijgen ze een ster erbij.

19 november 2014

Geen problemen maar retour sturen is wel wat gedoe

Ik heb de voorbije jaren heel wat besteld op Karmaloop.com en was dus blij dat er nu ook een lokale versie kwam. Goedkoper verzenden en geen importtax meer dus. Bestellen ging goed en ook de levering ging vlot.

Het terugsturen was wel wat ingewikkelder. Je moet eerst ergens zoeken op de site naar een formulier om dingen retour te sturen. Daar moet je dan je ordernummer invullen en opgeven wat je retour wil zenden. Vervolgens verschijnt onderaan een bedrag dat terugbetaald zou worden. Dit bedrag was veel lager dan het aankoopbedrag.

Gemald naar Karmaloop dan, en wel steeds snel antwoord gekregen op mails. Daar zeiden ze mij dat er een fout in de site zat waardoor het bedrag niet juist werd weergegeven, maar dat wel degelijk het volledige bedrag zou worden terugbetaald.

Ok, formulier ingevuld dan. Vervolgens word je weer wat aan je lot overgelaten. Nergens info over wat nu de volgende stap was. Weer gemaild, en daar te horen gekregen dat ik het pakket retour kon sturen via UPS. Daarvoor moesten ze wel even een UPS label aanvragen bij hun hoofdkantoor. De volgende dag ontving ik dan een schuin ingescand label van UPS via mail.

Volgende stap was dat ik dan zelf met UPS een afspraak moest regelen om het pakket op te halen. Dat dan ook maar gedaan.

Ook de andere formulieren die bij het pakket zitten, moesten (denk ik) ingevuld worden. Er zit een retourformilier dat een kopie van een kopie van een slecht geprinte fax lijkt te zijn. Helemaal ingevuld en ook IBAN en BIC nummer ingevuld.

4 dagen na het vesrturen van het pakket is wel effectief het product volledig terugbetaald. Wel via PayPal (zoals ik oorspronkelijk had betaald), dus waarom ik dan mn IBAN nummer moest geven is een raadsel.

Kortom: groot aanbod, goede prijzen, helpdesk antwoordt goed en snel op vragen, maar terugsturen is redelijk wat gedoe. Het lijkt wel of ze nog nooit iemand hebben gehad die wat terugstuurde. Ze zouden een voorbeeld kunnen nemen aan Nike.com: daar xit een zelfklevend retourlabel in de doos. Verder geen formulieren of niks, gewoon je retourpakket afgeven op een postkantoor en klaar.

6 november 2014

Goede ervaring

Ik heb een paar dr martens besteld via karmaloop.nl. Er stond bij dat het wel uit het Amerikaanse warenhuis moest komen en de verzendtijd op kon lopen tot 12 dagen, maar dat hinderde mij niet. Ik heb ze laten verzenden met UPS en heb de betaalwijze overmaken gebruikt. Dat hield in dat ik het bedrag moest overmaken naar hun rekening, dit heb ik via internetbankieren gedaan.

Over het algemeen is dit erg goed verlopen. Na 9 dagen waren mijn schoenen al binnen, de doos zat er netjes uit en alles was goed verpakt. Ik ben een tevreden klant. Het contact ging makkelijk in mijn eigen taal.

Ik heb wel een paar kritiekpuntjes: het contact kwam alleen maar van mijn kant. Ik heb na 3 dagen een mail gestuurd omdat ik na het overmaken niets had gehoord. Toen kreeg ik terug dat de betaling goed was doorgekomen en dat ik zo snel mogelijk de beloofde track&trace code zou krijgen. Deze kwam niet. Toen ik dit mailde kreeg ik terug dat dit kwam omdat het eerst van Amerika naar de opslag in Europa (dit begreep ik eruit, het was nogal vaag) moest gaan en dan zou ik de track en trace code eindelijk krijgen. Na 9 dagen was mijn pakketje er, maar de code heb ik nooit gehad.
Dit is op zich geen probleem, maar ze hadden me beter kunnen informeren. Ze stuurden snel mails terug maar een mailtje naar mij om het me uit te leggen kwam niet vanzelf.

Verder ben ik erg blij met mijn schoenen, en vanwege de prijs op deze site zou ik het wel aanbevelen aangezien ik voor mijn docs wel 50 euro minder heb betaald dan op andere sites (o.a. door een actiecode). Als het op karmaloop echter even duur is op een andere, betrouwbare site zou ik deze liever gebruiken omdat het contact daar vaak beter is.

9 oktober 2013
Reviews in alle talen tonen. (5 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken