Onbetaalbare ervaring met Dawid
Via onze reisagent hadden we een verblijf van 2 dagen in Graaf-Reinet. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door Dawid en nadat we 45 minuten op onze prachtige kamers voor onszelf hebben gehad, zijn we met onze overnachtingspullen vertrokken.
We hebben met de auto van Dawid een prachtige tocht door Camdeboo park gemaakt, vele dieren gezien en prachtige uitzichten. Met een gezellige tussenstop met hapjes en drankjes. Compleet met enthousiaste uitleg van Dawid.
Daarna zijn we doorgereden naar een privé terrein van 1 van de boeren. Na ongeveer 15 minuten rijden op dit terrein kwamen we bij onze overnachtingsplek aan, slapen onder de sterren. Aan alles was gedacht (extra dikke slaapzakken) even niet bereikbaar, heerlijk…. Avondeten (braai) was top en een goed kampvuur.
De volgende ochtend daar ontbeten en zijn vervolgens teruggereden naar de accommodatie waar we de 2e nacht hebben doorgebracht. Heerlijk gedoucht en vervolgens een tour de stad. De middag was voor ons zelf en in de avond nog heerlijke gegeten bij Hello you met een rumproeverij.
Alles wat goed geregeld, fijne gastheer en slapen onder de sterren was een onvergetelijke ervaring.

Antwoord van Karoo360