En helt igennem fantastisk oplevelse. Bestilte torsdag formiddag og fredag eftermiddag kunne jeg hente pakken fra Katcha. Pakket så fint ind og med en lille håndskrevet hilsen med i pakken. Deres... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er utrolig glad for de smykker, jeg har modtaget fra Katcha Smykker! De tilbyder en fremragende smykker, hvor kvalitet og unikt design går hånd i hånd. Hver eneste smykke er både tidløst og mode... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan på det varmeste anbefale Katcha!!! Jeg modtog mine ørenringe hurtigt og tilmed pakket fint i silkepapir og med en lille personlig besked. Da jeg henvendte mig pr mail ang. ordren blev den bes... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Katcha Jewelry stræber vi efter at kombinere pris og kvalitet på en måde, der gør luksuriøse smykker tilgængelige for alle. Vi er dedikerede til at finde og skabe smykker, der spænder bredt i stilarter, så der er noget for enhver smag – fra de elegante og tidløse til de moderne og iøjnefaldende. Vores kollektioner rummer både statement pieces og klassiske designs, der kan bæres til enhver lejlighed. Vi tilbyder også basic smykker, som er perfekt til dem, der ønsker smykker, der passer til hverdagen, men stadig udstråler stil og kvalitet. Derudover har vi en Tennis kollektion, der hylder den tidløse elegance med smukke zirkonia-besatte smykker, samt en række perlesmykker, der tilfører et tidsløst og klassisk touch til din smykkesamling. Hos Katcha Jewelry er vores mål at give dig smykker, der både passer til din personlige stil og er holdbare nok til at blive værdsat i mange år fremover. - Julia Kjær
Svejstrupvej 146, 8920, Randers NV, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg er glad for armbåndet, men den mindste længe er 17 cm og ikke 16 cm, som der står på jeres hjemmeside, så det er lidt stort til mig 🤫
Super service og hurtig levering.
Min reklamation blev ordnet effektivt og problemfrit virkelig tilfreds!
Kan varmt anbefale at handle her! 🙏😊
Hurtig betjening og info om min levering hele vejen frem.
Hurtig betjening, varen levede op til forventningerne og så var det pakket pænt ind :-)
Rigtig flotte smykker. Noget til enhver smag. Har handlet flere gange hos jer, altid god service. For den bedste anbefaling herfra
Fine produkter til gode priser samt fin indpakning 😊
Købte to ringe, den ene er jeg vildt glad for. - går med den hver dag, og ikke blevet grøn.
Den andet er dog meget plastik, så føler ligeså jeg kunne have købt den på en kenisk side. - ik lige mig
Så en blandet oplevelse, men pakken kom inden for to dage🤩

Antwoord van Katcha
Altid super nemt og overskueligt at handle hos katcha
Hej Katcha, i har leveret bestilt produkt hurtigt og effektivt, med fin indpakning. Det der ærgrer mig er, at det som mange produkter, er produceret i Kina og kan købes via Temu langt billigere med støtte fra den Kinesiske stat.
Jeg ønsker ikke at få leveret kopivarer fra Kina, når jeg køber hos et Dansk firma. I det mindste, kan I oplyse om produktions land. Men vil foretrække andre leverandører.

Antwoord van Katcha
Smukke unikke vare og udvalgt✨ Hurtig besvarelse & forsendelse. Handler helt sikkert her igen.

Antwoord van Katcha
Så fin service,så fine varer og så hurtig levering og fin
indpakning.
10 🌟 herfra
Lees meer over geverifieerde reviews.