Sublim service af Kim Hasle - som var meget vidende og super god til at vejlede, rådgive, hjælpe og forklare. Hvor var vi glade for at fik hjælp fra ham. Vi forsøgte først med at par andre, som på ing... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Fantastisk service! Det er alt for almindeligt at kunder skal klare det hele selv - men ikke her! Service fra vi gik ind ad døren og til vi gik ud igen - og varerne blev leveret på adressen en time... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Salg af kvalitetslister i træ til nybyggeri & renovering. Lister i fyr, fyr hvidmalet og mange slags hårdttræ. Fremstilling og industrilakering i Danmark. Kæmpe udvalg på lager i vores butik i Søborg til afhentning i åbningstiden eller hurtig levering. Specialopgaver herunder fremstilling af kopier af dine originale listeprofiler eller nye specialprofiler. Salg til tømmerhandlere, entreprenører, håndværkere og private. Vi er også specialister i massive trægulve i forskellige træsorter. Kæmpe udvalg af fyr plankegulve på lager i dimensionerne: 27x110, 27x135. 27x155, 30x110, 30x135 & 32x180 mm. Eg sildeben & massive plankegulve m.m. på lager. Besøg vores Gulvshowroom og aftal evt et møde forud med én af vores dygtige gulvspecialister.
Contactgegevens
Rosenkæret 18, 2860, Søborg, Denemarken
- kbhlistefabrik@kbhlistefabrik.dk
- kbhlistefabrik.dk
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fantastisk service
Fantastisk service. Tak, for hjælpen Jack.
Fantastisk service!
Fantastisk service!! Jack, Allan og alle de andre drenge var til meget stor hjælp. Aldrig har jeg oplevet en så god service :)
Virkelig god og grundig rådgivning fra…
Virkelig god og grundig rådgivning fra Jack! Det er en oplevelse udover forventet! 5 stjerner
Super god betjening og rådgivning
Super god betjening og rådgivning. Fik endda hjælp til at pakke bilen!
Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice. Især Lasse, som hjalp mig med at sætte og skære et fodpanal sammen, magen til mit originale fra 1800-tallet, af 3 forskellige dele. Derudover hjalp de igen efter lukketid mig med at skære det til efter lukketid.
Super vejledning og service fra Lasse…
Super vejledning og service fra Lasse og alle de andre på Københavns Liste
Fantastisk service
Fantastisk service - serviceminded. Specielt for en privatperson, som ikke er vant til pukselv-lager.
Fantastisk service og hurtig betjening
Fantastisk service og hurtig betjening
Fantastisk service🌟🌟🌟🌟🌟
Tak til kbh listefrabrik og Rasmus på…
Tak til kbh listefrabrik Jsck og Rasmus på værkstedet for altid god service 👍
Mvh Glasbiksen
Altid god Service og Rasmus fra…
Altid god Service og Rasmus fra værkstedet smed alt for at skær en ordre for os. 5 ud af 5
De gør alt for dig
De gør alt for dig, med det samme de træder ind.
Det bliver ikke bedre...
Det er svært at forestille sig et bedre sortiment og en bedre service. Kompetent og engageret, ligegyldigt hvor lille og mærkelig en opgave man kommer med.
Super service og venligt personale
Super service og venligt personale
Hurtig og effektiv vejledning.
Jack styrer 😎
Fantastisk service og super vejledning. Kan KLART anbefale at handle hos Københavns Listefabrik.
Super hold
Rigtig godt showroom, hvor vi blev vist rundt af Kjeld som er utroligt vidende om gulvløsninger og meget serviceminded. Der var efterfølgende udfordringer med leveringen til indre Nørrebro, men John i logistikken hjalp os med en løsning og holdt os godt informeret undervejs. Meget trygt. Da vi skulle bruge ekstra gulvbrædder i en fart hjalp Jack os med en hurtig løsning - så et super hold hele vejen igennem!
Lees meer over geverifieerde reviews.