Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej jag använde KBHtreambuildning till min väns möhippa i våras. Det var toppen och vi hade en riktigt bra dag. Dom kom med bra tips om vad man kunde göra i Köpenhamn, vilket var skönt eftersom vi int... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt väl arrangerat. Ett stort team från Tyskland, USA, Canada och Sverige fick njuta av fantastisk naturmiljö och god mat. Team building aktiviteten var väldigt väl genomtänkt och rolig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vel tilrettelagt og planlagt teambuilding arrangement fra kl. 9-21. Som var tilrettelagt spot on iht. de givne rammer. Instruktørerne havde god energi og engagement igennem hele dagen. Levede ful... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bedrijfsentertainmentservice
  2. Impresario
  3. Evenementenmanagementbedrijf
  4. Evenementenbureau
  5. Outdooractiviteitenplanner
  6. Partyplanner

Geschreven door het bedrijf

Vi skaber succes oplevelser og sætter rammen for sociale fælleskaber. Vi vil altid gøre vores bedste for at tilpasse vores teambuilding præcist til vores kunders behov, nemt og enkelt for kunden. Vores vision er at vi vil være det trykke valg der gennem personlig relation giver mindeværdige oplevelser.

4,9

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

HELT IGENNEM PROFFESIONELT OG GENNEMFØRT!

Jeg havde kbhteambuilding til at lave et event til min 60 års fødselsdag, den aller bedste oplevelse, med 3 meget engageret fyre, som var nærværende, positive og indlevende i eventet, vi blev ført nemt og godt igennem hele mysteriet, som var tilrettelagt helt igennem gennemført. de allerbedste anbefalinger fra mig. kunne jeg give 10 stjerner gjorde jeg det!!

3 april 2026

Det var value for money

Det var value for money. Det gav en masse samarbejde i god stemning. Vi var fem grupper og alle grupper havde en egen instruktør, hvilket fungerede virkelig godt og gjorde at man ikke skulle lede efter hjælp eller gætte når der var spørgsmål. Min klare anbefaling af firma femkamp!!

24 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget professionelt og meget engageret.

Meget professionelt og meget engageret.
Fra den indledende planlægning til selve afviklingen af teambuilding-aktiviteterne var alt ekstremt professionelt og engageret.
Alt fra planlægning til gennemførsel af teambuilding for 260 deltagere fungerede helt perfekt.
Det var dejligt at mærke, at der var totalt styr på det hele.
1000 tak for et virkelig god eftermiddag og aften med jeres kuglebane.
I får vores bedste anbefalinger.

3 oktober 2025

Firma 5 kamp med KBH Teambuilding

Vi havde booket KBH teambuilding Firma 5 kamp. God korrespondance om muligheder og behov inden eventet. De 3 instruktører kom i god tid på selve dagen og alt var gjort klar ved start. Sjove opgaver som alle kunne deltage i og generel god stemning. Det er super fedt at de kommer ud til der hvor man er. Kan klart anbefales :)

9 mei 2025

Fantastisk team

Med KBH teambuilding er man altid godt grebet - de skaber fede oplevlser med en super energi. De går altid lige det ekstra skridt for at sikre at det hele fungere. Jeg har brugt dem flere gange hen over de sidste 3 år, og oplevelsen er lige fantastisk hver gang.

6 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor anbefaling herfra! Vi havde booket KbhTeambuilding til et…

Vi havde booket KbhTeambuilding til et firmaarrangement. Jeg fik hjælp af Liv til at vælge aktivitet og hendes anbefaling var lige det, som vi havde brug for. Sjove team-building opgaver der skulle løses i fællesskab, og spændende konkurrence om at bygge kuglebane. Vi var meget tilfredse med afviklingen og teamet som var søde, velforberedte og professionelle.

20 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supersjov dag med fokus på samarbejde og kampgejst!

Det var en supersjov dag med fokus på samarbejde og ikke mindst kampgejst! Hele afdelingen var begejstrede for Femkampen med de sjove og spændende aktiviteter. De havde forskellige sværhedsgrader og alle fik lov til at shine undervejs! Alt fungerede perfekt. Venligt og professionelt fra første kontakt til på selve dagen. Tak for de meget engagerede instruktører!

23 oktober 2024

Super oplevelse

Super oplevelse og et team, som er engageret og professionelle hele vejen igennem. Kun gode anbefalinger herfra.

16 mei 2024

Hej Betina :)

Tusind tak for dine rosende ord. Vi er så glade for at I havde en skøn dag.
Vi håber at se jer igen i fremtiden.
De bedste hilsener
Kbh Team

Teambuilding

Positivt forløb fra booking til ekskvering. Behagelig atmosfære og gode opgaver, der styrkede vores team. Super god instruktør. Abosulut intet dårligt at sige om oplevelsen.

18 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fleksibelt program og meget serviceminded personale

Utrolig imødekommende personale, som virkelig giver den en skalle og tilrettelægger præcis så det passer med antal deltagere og tid. Sjovt og nyt og bare super godt!

26 januari 2024

Hej Stinne :)

Tusind gange tak for din skønne anmeldelse. Det varmer virkelig at høre I havde en god oplevelse.
De bedste hilser fra Kbh Team ;)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I formåede at lave en sjov eftermiddag…

I formåede at lave en sjov eftermiddag med spejdere.
Opgaver perfekt tilrettelagt og vildt sjove men stadig godt udfordrende.
Tak for en dejlig dag ;-)

18 november 2023

Hej Gitte :D
TUSIND TAK! Det var en skøn oplevelse, også for os :D
I var skønne at arbejde sammen med, så på glædeligt gensyn.
De bedste hilsener Kbh Team

Lees meer over geverifieerde reviews.