Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et stort tak skal der lyde til Kenneth. Både for at tage godt imod min datter, da hun desværre måtte skifte køreskole midt i et forløb men også for at være supertålmodig og dygtig til at skabe tryghed... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg lige bestået køreprøven i første forsøg. Det ville jeg aldrig havet kunne gøre hvis det ikke var for Kenneth. Han er en super lære, både til teori og kørsel i bil. Jeg kan varmt anbefale ham, til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Kenneth som kørelærer! Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg, og det skyldes i høj grad hans dygtighed. Kenneth er utrolig professionel, tålmodig og god til at ska... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som mor til en pige der lige har taget kørekort hos Sands køreskole, skal der herfra lyde de allerbedste anbefalinger. Fra at være usikker på selv og sine evner bestod Emma teori og køreprøve i før... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min datter har lige taget sit kørekort…

Min datter har lige taget sit kørekort ved Kenneth. Det er gået super hurtig med teori 2 gange om ugen og køretimer indimellem. Har kørt såvel elbil som bil med manuelt gear. Kæmpe fordel at hun nu er i stand til at køre begge slags biler. Hun har været glad og tryg ved alle 3 kørelærer og fik både teoriprøve og køreprøve bestået i 1. Forsøg.
Tak fra en glad og stolt mor 🙂

13 mei 2025

Fantastisk oplevelse hos Kenneth Sand

Fantastisk oplevelse hos Kenneth Sand. Hele forløbet var super professionelt, struktureret og trygt fra start til slut. Undervisningen var både grundig og letforståelig, og kørelæreren var tålmodig, engageret og altid i godt humør.

7 maart 2025

Fantastisk oplevelse

Jeg har netop afsluttet mit kørekortforløb hos Kenneth Sand Køreskole og det har været en fantastisk oplevelse. Hele forløbet har føltes trygt og jeg har altid følt at være i gode hænder. Undervisningen har været både spændende og i et perfekt tempo, man kan godt mærke at Kenneth har mange års erfaring. Han er en tålmodig og dygtig instruktør, som virkelig formår at skabe en god atmosfære, der gør det nemt at lære. Jeg kan varmt anbefale Kenneth Sand Køreskole til alle, der ønsker en grundig og behagelig kørekortsuddannelse!

24 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ku jeg gi 10 stjerner, havde Kenneth Sand’s køreskole fået det!

Jeg har haft fornøjelsen af at tage mit kørekort hos Kenneth sand’s køreskole og det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. Kenneth er både dygtig og utrolig sjov, hvilket gør undervisningen både lærerig og underholdende.

Han formår at skabe en god stemning, som får en til at føle sig tryg og motiveret. Selvom vi tog emnerne i teorien seriøst, blev der altid plads til et grin og det gjorde hele processen meget mindre stressende. Han er tålmodig og gir feedback, som hjælper en med at udvikle sig hurtigt.

Undervisningen er ikke kun fokuseret på at bestå prøven, men på at blive en sikker og ansvarlig bilist. Jeg føler mig virkelig godt udrustet til at køre alene, og det er alt sammen takket være Kenneth sand og den fantastiske undervisning jeg har fået. Jeg kan varmt anbefale denne køreskole til alle, der ønsker både lærerig og underholdende køretimer.

Kenneth’s dedikation til at skabe trygge og kompetente bilister er tydelig, og jeg er utrolig taknemmelig for den ekspertise og støtte, jeg har modtaget. Tusind tak for en fantastisk oplevelse!

20 december 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mine varmeste anbefalinger til Kenneth…

Mine varmeste anbefalinger til Kenneth Sand.

Teori med Sand er ikke kedeligt. Han forstår at gøre det interessant og jeg har grint mange gange under hans teoritimer. Da vi så kom ud og køre, var han super tålmodig med mig og forstod at gøre mig tryg i det at køre bil.
Vores køreture har altid været hyggelige og noget jeg har set frem til.

Jeg har aldrig været i tvivl om hvad jeg kunne forvente til en prøve og da de kom, føltes de mere bekendte og jeg følte mig bedre klædt på til dem.

Man mærker tydeligt at han vil sine elever det bedste. Jeg har i hvert fald ikke et sekund fortrudt at have valgt Kenneth som min kørelærer.

4 december 2024

Bedste kørelærer!

Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Kenneth som kørelærer. Han er ikke bare utroligt sød og venlig, men også utrolig tålmodig og dygtig til at forklare tingene på en måde, der er let at forstå. Man føler sig virkelig tryg i hans hænder, da han altid sørger for, at man er komfortabel bag rattet. Kenneth er også virkelig klog og ved, hvordan man lærer på den bedste måde, der passer til den enkelte elev. Han tager sig tid til at besvare alle spørgsmål grundigt og sikrer, at man forstår teorien. Kun positive oplevelser herfra :)

17 oktober 2024

Stor anbefaling

Han gøre sit bedste for at få sine elever til at blive de bedste til at køre. Og der findes heller ikke bedre teoritimer end hos Kenneth Sand Køreskole.

15 oktober 2024

Bedste kørelærer i Nordjylland

Mit forløb hos Kenneth var en kæmpe fornøjelse. Han tager sig om sine elever og sørger for at alle kan være med, og det var en fornøjelse at møde til teori og køretimer med Kenneth. Kenneth er en ufattelig dygtig underviser og gør undervisning både sjov og spændende.

Hvis i ønsker en professionel, sjov og dygtig kørelærer, vil jeg stærkt anbefale Kenneth Sand!!

2 oktober 2024

Kæmpe anbefaling herfra

Hvis du tænker på at tage kørekort og bor i Aalborg / Nørresundby ville jeg klart anbefale Kenneth Sands køreskole. Kenneth er både en dygtig og håndarbejdende kørelærer der ville gå langt for at få sine elever til at blive de bedste bilister de kan blive. Derudover er han også en god fyr som man kan få nogle gode snakke med og han har utallige forskellige historie han kan fortælle. Alt i alt har det at tage kørekort hos Kenneth Sand været en fornøjelse og derfor kan jeg kun anbefale køreskolen

13 mei 2024

Absolut den bedste køreskole

Absolut den bedste køreskole med mindst ligeså skønne kørelærere. Jeg har haft fornøjelsen af at køre med dygtigste Kenneth Sand, som er så pokkers god til at lære fra sig. Både teoretisk og praktisk er han altså verdensklasse. Man kan mærke, at han vil sine elever det bedste, og han gør sit ypperste for at imødekomme deres behov såfremt det er muligt. Man kan kun føle sig trygt i hans skønne selskab. Jeg har derudover kørt med Palle en enkelt gang lige op til køreprøven for at hjælpe med angsten for at køre med andre end Kenneth. Det har uden tvivl givet mig et kæmpe skub til min selvsikkerhed ifm. køreprøven. Det er en beslutning som jeg er evigt glad for Kenneth og jeg traf før prøven. Det vidner endnu en gang om, at Kenneth er villig til at gå langt for, at du får den bedste oplevelse med dit kørekortforløb og du trives i det undervejs. Både ifm. prøverne, men ogs den generelle undervisning i teorilokalet og i bilen! Jeg har ikke en finger at sætte på mit forløb hos Kenneth Sand. Kæmpe anbefaling her fra👏🏽👏🏽⭐️

23 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Et omkostningsfyldt og kritisabelt…

Et omkostningsfyldt og kritisabelt kørekortforløb
Som pårørende til en tidligere elev hos Sands køreskole, har det været ulideligt at være beskuer og pårørende til forløbet. Køreskolen blev valgt med det fokus køreskolen har på at tage hensyn til nogle elevers særlige udfordringer. Set fra sidelinjen oplevedes det at køreskolen slet ikke tog hensyn, og slet ikke fokuserede på at komme igennem forløbet på en overkommelig og hensynsfuld måde. Det har været ekstrem hårdt at se hvordan køreskolen, ikke har taget hensyn og det har slidt på os under hele forløbet. Sands køreskole virkede til at have mere fokus på profit end faktisk at tage eleven sikkert i hånden og finde løsninger der ikke satte sig psykisk på selvværdet, for netop hele forløbet har været en lang kamp mod nederlag hvor Sands køreskole ikke har udvist den fornødne hjælp til at ændre på vilkårene - dog da de endelig lyttede og ændrede tilgangen lykkedes det. Dette har kostet mange ar på sjælen og også et stort dyk i selvværdet. Dertil skal det nævnes at omkostninger for at tage kørekortet har været ekstrem høje rent økonomisk. Det er kritisabelt at en køreskole ikke tager ansvar i stedet for at lade pengemaskinen kører på fuld tryk, og dermed medvirker til at økonomien for eleven er i krise fordi man ikke stoppede op undervejs og ændrede tilgangen. Det har hvertfald haft store personlige og økonomiske konsekvenser at være elev hos Sands køreskole. Det betyder at Sands køreskole ikke kan anbefales som køreskole herfra, hvis fokusset med køreskolen kræver en ekstra indsats for elever der har udfordringer med at tage kørekort. Så kæmpe advarsel herfra om at holde jer langt væk fra Sands køreskole, der kun tænker på at få penge i kassen fra svage elever, kontra lytte til eleverne, og i fællesskab finde værktøjer der kan få elever sikkert, trygt og økonomisk forsvarligt igennem forløbet. Økonomien og psyken for undertegnet er hvertfald under stort pres, efter et kørekortforløb hos Sands køreskole og en manglende forståelse for at det at tage kørekort også kræver en indsats fra kørelæren om ikke kun at virke som en pengemaskine.

21 juni 2022
Logo Kennethsand

Antwoord van Kennethsand

Kære Anonym.
Det er jeg da oprigtigt ked af at høre. Måske hvis du ville oplyse dit navn eller navnet på eleven, kan jeg tage din anmeldelse mere seriøst.

Super godt forløb ifm

Super godt forløb ifm. med 17 årig kørekort. En frisk pædagogisk tilgang til undervisningen.

11 februari 2020
Logo Kennethsand

Antwoord van Kennethsand

Tusinde tak for den fine anmeldelse og de pæne ord👍🏻

En kørelære for alle

Jeg syntes at Kenneth sand's køreskole skal have 5 stjerner, fordi han gør alt hvad han kan for at lære sine elever det de skal kunne, og prøver at finde de forskellige måder til hver enkelt elev. Han gør også rigtig meget for dem.

Han er der ud over rigtig flink, sjov og dygtig. Jeg har altid været glad for at skulle til teori eller ud at køre med ham.

Jeg syntes også det er dejligt at han er ærlig, så han ikke sender en op til prøve uden man er klar til det.

2 maart 2016

Køreskole i top klasse.

Sands køreskole skal i den grad have 5 stjerner. Da jeg har følt mig godt tilpas i Kenneths selvskab, både i teori lokalet og når vi har kørt. Kenneth er tålmodig og tager tingene i elevens tempo. Super køreskole med en fantastisk kørelære👍🏻

22 augustus 2015

Pisse fed Køreskole !!

Jeg har taget mit kørekort hos Kenneth Sand, og jeg må sige at det var en sand fornøjelse! Kenneth er en rigtig dygtig lære, ikke nok med at han kan sit kram, så har han også en god humor, som får en til at føle sig godt tilpas! Jeg har kun gode ting at sige om Kenneth og hans Køreskole! Derfor 5 stjerner!

PS. Sjove stunder og kvalitets læring, og rigtig god personlighed, er det som jeg synes er det bedste!

Derfor kan Kenneth Sand Køreskole helt klart anbefales!

4 augustus 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En isse fyldt med genialitet

At køre med Sands køreskole er som at køre med den sjove onkel.
Manden stråler af kvalitet, humor, seriøsitet, ærlighed og ikke kun fra hans den glatte isse.
Jeg kan anbefale at køre med Sands køreskole fordi når man sætter dig ind i bilen føler man sig altid velkommen!
Med hans hjælp står jeg nu med kørekortet uden at gået om til hverken teori- eller køreprøve!
Hans liv er viet til den køreskole og det afspejler sig tydeligt i undervisningen!
Fem stjerner herfra

24 juni 2015
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et helt igennem sikkert valg

Jeg var næsten 60 år da jeg startede ved Sands Køreskole. Jeg havde aldrig før haft kørekort, og havde uden succes prøvet 2 andre køreskoler. Jeg har været tilknyttet køreskolen i 3/4 år. Et 3/4 år, hvor der har været 100% styr på ALT. Kenneth er dybt professionel, og så formår han at formidle teoristoffet på en så utrolig levende, spændende og humoristisk måde, at alle er med. Samtidig har Kennet et så stort engagement i den enkelte køreskoleelev at man ALDRIG tvivler på at han gør sit allerbedste for at støtte/hjælpe dig igennem forløbet. I mit forløb har jeg været sammen med mange typer mennesker i alle aldre, og Kenneth rummer dem ALLE, for de menneskelige hensyn vejer meget tungt hos Sands Køreskole. Desuden er Kenneth i besiddelse af en tålmodighed der rækker langt, langt udover det sædvanlige. Det jeg ikke troede var muligt i min alder blev muligt takket være Kenneth Sand, og jeg er dybt taknemmelig. Da jeg var ung i Ålborg var Sands Køreskole en del af bybilledet - det er den stadig, og efter at have været tilknyttet køreskolen i 3/4 år er jeg ikke i tvivl om hvorfor. Sands Køreskole er kvalitet - et helt igennem sikkert valg.

19 juni 2015

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.