Beställde 5 burkar av ren lögn! Jag har inte gått ner ett kilo än på 3 månader. Ren bluff. Ångrade köpet på en gång och mailade företaget om detta direkt efter att jag beställt. Fick ingen respons... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Habe Peak Man Kps. gekauft. Allerdings war in den Kapsel nicht der angegebene Inhalt. Nur weißes Pulver. Ich hab es zurück gesandt, das Geld dafür hat sich Keto-Plus behalten.
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Habe Peak Man Kps gekauft.
Das die Firma Keto Plus nicht in der Lage ist eine Lösung für meine Bestellung zu finden.
Dass Unternehmen ist nicht in der Lage meine bestellung korrekt zu behandeln und zu liefern die ich schon ca ein halbes Jahr bestellt und bezahlt habe. Wenn ich keine Ware bekomme werde ich es denn Österreichs Konsumenten Schutz übergeben. Mfg Karl Jammerbund.
Varning 🚩🚩🚩🚩🚩
Detta är absolut bluff!
Köpte det efter att ha sett en reklamfilm på Instagram med "Anders Tegnell" Trodde därför att det var trovärdigt, men glöm det!!
Dagen efter att jag gjort beställningen så skrev jag och ångrade mitt köp. Pengarna hade redan gått iväg då jag betalat med Swish eftersom det inte gick betala på annat sätt. Jag mailade dom och lämnade mina kontouppgifter. Jag har nu skrivit fem gånger till dom och det har gått tre månader men jag har fortfarande inte sett mina pengar och det kommer jag nog inte göra heller.
Jag vill därför varna alla att inte gå på samma bluff som jag gjorde. Vad jag läst i efterhand så skulle aldrig Anders Tegnell, Carola m.fl. göra reklam för såna här grejer!!
Beställde 5 burkar av ren lögn!
Beställde 5 burkar av ren lögn!
Jag har inte gått ner ett kilo än på 3 månader.
Fick ingen respons och varorna kom. Jag får väl skylla mig som gick på denna bluff. Och ca 1800 kr fattigare. Otroligt att de ljuger för oss som redan mår dåligt av vikten. Kan bara önska att de går i konkurs och försvinner från marknaden!
Keto Plus är total bluff dessutom har…
Keto Plus är total bluff dessutom har produkten en massa obehagliga biverkningar. Att både Dokter Mikael och Anders Tegnell kan göra reklam för detta är obegripligt - är de helt korkade eller är det bara pengar de är efter? Jag var dum nog att beställa en burk men fick direkt ont i magen. Efter allt jag har läst bryr jag mig inte ens om att försöka få tillbaka pengarna. Jag har bara slängt skiten. Ett oseriöst holländsk företag som säljer detta och de skäms inte ens att de lurar så många godtrogna människor!
Inte kunde jag heller returnera…
Inte kunde jag heller returnera produkten efter att ha läst omdömena här.
Dessutom har jag försökt ta reda på HUR MYCKET magnesium produkten innehåller, utan resultat.
Det bör ju finnas en innehållsförteckning på kosttillskott, men icke på denna. Lurendrejeri!
Keto Plus oseriöst
Ångrade mitt köp nästan omgående och försökte då att kontakta deras kundtjänst utan framgång.Fick varorna kontaktade Klarna om retur och skickade tillbaka varorna till den adress som angavs.Klarna uppger att min retur inte godkänns och jag måste betala.Nu sitter jag här utan produkt som jag måste betala.Har skickat skickat otaliga mail till Keto plus och har inte fått något svar.Riktigt dåligt känner mej lurad.
Keto power och klarna
Jag ångrar köp och skickade på retur, keto power gummis i Nederländerna vägrar erkänna retur. Klarna är inte bättre trots alla mejl bevis med företaget tycker klarna att jag ska betala.
VARNING för oseriöst företag. Är så less på detta.
Bedrägeri och falsk marknadsföring
Bedrägeri och falsk marknadsföring. Min mor gick på detta och beställde ett paket om tre burkar. Fick strax efter ytterligare 12 burkar som hon inte beställt. Kontaktade Keto och vill returnera det hon inte beställt. Returnerade de 12 burkarna, meddelade Keto alla detaljer om försändelsen. Såg då att det även kommit fakturor via Klarna. Informerade även dem om returen och reklamerade betalningarna. Skickade all information och bild på paketet och leveransnummret på detta till både Keto och Klarna. Ingen återkoppling på flera veckor. Klarna hävdar att de inte kan bekräfta returerna och har återaktiverat betalningarna och hänvisar till Keto. Keto svarar inte längre på mail. Detta är ett bedrägeri där Klarna är en direkt länk utan ansvar. Avråder bestämt från att ha med bolaget Keso Plus att göra och kommer aldrig betala något genom Klarna igen!
Keto plus tillsammans med Klarna är ett…
Keto plus tillsammans med Klarna är ett bluff företag.
Varning till alla kvinnor man går inte ner inte ens 1 gram.
Man har inte rätt skicka tillbaka antingen får man äta pillerna eller skickar tillbaka, utan retur pengar tillbaka. Bedrägeri 😡Klarna tog mina pengar och keto plus returnerade jag till företaget.
KETO PLUS = STORT BLUFF
Har ätit 3burkar keto plus
Har ätit 3burkar keto plus, har inte gått ner 1gram. Besviken !!!
Sluta ljug om keto plus
Sluta ljug om keto plus!
Har provat 1 mån. Gick inte ner ett kilo.
Bli inte lurad av detta skräp
sådan bluff
sådan bluff köpte och ätit halva nu i 2024 inte ett gram har gått neråt känner mig lurad och stort besviken såg det som en hjälp att komma igång med vikt ner gång då jag har svårt att gå och vara aktiv på gym inför en väntande op
Lurendrejeri !
Oseriöst företag!Beställde produkten men ångrade mig…
Beställde produkten men ångrade mig direkt. Skrev till dem men då hade de redan skickat iväg mitt paket. Jag mailade till dem igen och de sa att jag skulle hämta ut paketet.Jag hämtade ut paketet och returnerade det efter instruktioner från dem. Nu vill de inte kännas vid att de fått det och besvarar inte mina Mail.
Beställ inte från detta företag!!! Oseriösa!!
De har reklam på facebook gällande att…
De har reklam på facebook gällande att healthfreaks har kampanj att om man beställer fem burkar kostar det runt 250 kr. Jag beställde och fick direkt en notis från klarna om ett köp på 1249 kr. Meddelade klarna direkt att priset inte stämmer och dom pausade betalningen. Har mailat företaget gällande felet men dom svarar inte. Känns extremt oseriöst
Gjorde en beställning som jag efter 15…
Gjorde en beställning som jag efter 15 minuter annullerade. Detta är 2 dagar sedan. Har mailat dom 4ggr om att jag önskar få en återkoppling. Det har jag inte fått. Däremot har jag nu fått information om att de skickat ordern trots 4 mail om avbokning.
Jag beställde Keto Plus den 14/12 och…
Jag beställde Keto Plus den 14/12 och samma dag drogs det 1624.29kr från mitt konto. Jag erhöll inget Mail av beställningen därav inget ordernummer. Vid kontakt med Er måste Ni ha ordernummer men jag saknar det. Om Ni inte åtgärdar felet så måste jag tyvärr gå vidare med ärendet. Är mycket missbelåten med Ert handlande av ärendet
Detta är ett lurendrejeriföretag
Detta är ett lurendrejeriföretag. Jag känner igen allt jag har läst. Kopplade in Klarna och efter otaliga mail, krediterades jag. Tack Klarna!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.