3,5

Gemiddeld

Super bedrijf Kettler Benelux

Super bedrijf Kettler Benelux. Ik heb in oktober 2024 een Kettler Ketcar skelter besteld voor mijn kleinzoon, lang voor zijn verjaardag. Toen hij het cadeau vlak voor zijn verjaardag in januari 2025 mocht uitpakken, viel de handrem er af, fabrieksfout. Contact opgenomen en meteen een nieuwe gekregen, zelfs voordat de oude geretourneerd was. Precies op tijd voor zijn verjaardag. Super skelter, kan jaren mee (net zoals mijn broer vroeger), degelijk, doet het goed en ziet prachtig uit en een blij kleinkind. Daarnaast super service van Kettler Benelux zeker 5* waard. Heel tevreden over product en leverancier. Zeer aan te bevelen voor iedereen.

4 januari 2025

Strekmetaal tafel slechte kwaliteit!!

We kochten 3 jaar geleden een prachtige strekmetaal tafel van Kettler. Binnen de garantie periode ontstonden op het tafelblad meerdere plekken op die wij niet thuis konden brengen. De leverancier kon hier niets mee aangezien het buiten de 2 jaar garantieperiode was. Vervolgens met Kettler contact opgenomen aangezien zij zelf 3 jaar garantie geven.

Daar trof ik helaas een hele stugge klantenservice die niet mee wilde denken met de klant. Helaas was de garantieperiode net verlopen en konden zijn niks betekenen voor ons. De enige optie was een reparatie set toesturen, maar dat was geen optie aangezien ondertussen de hele tafel onder de roestplekken zit.

Ik had zeker wel meer verwacht van een bedrijf met zo’n naam.

Naar mijn idee is er sprake van een productiefout aangezien we tegelijkertijd stoelen van hetzelfde materiaal hebben besteld en deze zijn nog puntgaaf.
Ook dit was geen reden voor Kettler om ons tegemoet te komen.

Dus pas op met stoelen en tafels van strekmetaal van Kettler! Als je plekken ziet ontstaan die een verkleuring geven moet je direct aan de bel trekken.

17 april 2024

Door omstandigheden hebben we de order…

Door omstandigheden hebben we de order moeten annuleren, hierbij belden de klantenservice ons op om aan te geven dat we de levering moesten annuleren bij de chauffeur die de pingpong tafel zou leveren. Nadien belden ze nog een keer om aan te geven dat ze akkoord hadden gegeven voor terugbetaling. Pro actieve houding wat betreft het retourneerproces. Dikke 10!

21 december 2022

Slechte (zeer slechte) service ervaring van Kettler, met een update.

Sinds 3 maanden heb ik een Kettler Aquarower 700.
Ik heb speciaal voor de duurdere versie gekozen omdat hier een goede bluetooth verbinding op zou zitten.
Ook had ik navraag gedaan bij Kettler support, welke apps ik kon gebruiken (antwoord was de Kettler app en kinomap).
Na een paar dagen geprobeerd te hebben wilde ik een app gaan gebruiken en toen begon de ellende.
Meerdere e-mails verzonden naar Kettler support, maar zonder een fatsoenlijk antwoord of oplossing.
Nu 3 maanden later krijg ik te horen dat de Kettler app niet geschikt is voor deze roeier (de Kettler app is dus niet geschikt voor de Kettler roeier) en dat alleen de kinomap het zou moeten doen.
Op mijn vraag waarom mijn kinomap het dan nu nog niet doet heb ik nog geen reactie mogen ontvangen.

Nu maar hopen dat de roeier het blijft doen, want als het met een appje al zolang duurt, hoe lang duurt het dan wel niet als de roeier zelf kapot is.

Bij deze een kleine update.
We zijn nu weer 6 weken verder en ja sinds 2 weken kan ik roeien met een goed werkende verbinding.
De service van de kettler support is gewoon waardeloos gebleven, maar de service van de kettler salesmanager was dan weer heel netjes en goed.
Deze man stuurde mij na een telefoontje en uitleg over de afgelopen maanden gelijk een nieuwe monitor op.
Deze monitor was dus het probleem want na de oude omgewisseld te hebben met de nieuwe was mijn verbinding ook dik in orde.
Ook de medewerker van het programma Kinomap was geweldig.
Deze man hoorde van mijn verbindingsproblemen en verlengde mijn gratis proefperiode gelijk met twee extra weken.
Deze zouden ingaan op het moment dat ik een goede verbinding zou hebben, en daar geniet ik nu dus al twee weken van.

Dus conclusie:
Salesmanager Kettler is prima
Kinomap medewerking was geweldig
Kettler support was zeer slecht
Winkel waar ik deze roeier gekocht heb, stelde ook teleur omdat er geen terugkoppeling is geweest met de vraag of het probleem na 3 maanden reeds opgelost was (jammer een gemiste kans).

11 oktober 2022

Opbergmandje stuk, en super service!

Bij ontvangst van de bestelling 6x kunststof opbergmandjes was er een stuk. Hierover gebeld en na gesprek 1 mailtje gestuurd met een foto.
Zeer vriendelijk klantenservice met vol begrip, er werd direct actie ondernomen om ons een nieuwe op te sturen. Binnen een week hebben wij de zending ontvangen, ondanks de drukte van corona, en is opbergmandje inmiddels vol tevredenheid in gebruikt.

Ketter hartelijke bedankt voor de goede en snelle service!

19 februari 2021

Kettler Kettcar Daytona Air (skelter)

Oorspronkelijk waren trapauto's voor volwassenen bestemd, maar al sinds de jaren 50 zijn ze meer voor kinderen.De originele skelter was een Duits product met de merknaam Kettcar. Het woord is ontleend aan de naam van Heinz Kettler, de fabrikant. Kettler is in Nederland vooral bekend van de fitness apparatuur en eventueel tuinmeubilair.

De Kettcar Daytona Air heeft een stalen frame met luchtbanden met en inschakelbare vrijloop. De Kettcar is geschikt voor kinderen tussen 4 - 8 jaar, met een lengte tussen 100 - 130 cm en hij kostte 189,00 bij Bol.com.(opgave:Kettler)
Skelters zijn zowel bij webshops als in de fysieke (speelgoed-)winkel verkrijgbaar. En zelfs Lidl verkoopt ze. Maar bij Lidl vind ik het een nadeel, dat de skelters van Hauck geen beschermkap hebben voor de stuurkolom in tegenstelling tot Kettler.

Let voor de aanschaf van een skelter ook eens op de reviews (Bol.com), want de leeftijden zijn gebaseerd op een gemiddelde lengte. Dus Nederlandse kinderen kunnen sneller uit een skelter groeien, dan voorzien. Er is een ruime keuze voor de leeftijden tussen 3 en 12 jaar bij de verschillende merken.

Bij de Kettler skelter wordt er een metalen u-bocht geleverd voor het stuur, maar dit zit "verstopt" onder skelter. In de handleiding staat dit niet vermeld, dat hij onder skelter zit, maar ik kwam er achter toen ik hem terug wilde sturen.

Ik heb hem gekocht voor mijn kleinzoon, die 3 jaar is geworden. Eigenlijk is hij te klein voor deze skelter, maar hij probeert er in rond te rijden onder begeleiding op een afgesloten terrein en is bijna een meter. Er zijn overigens ook skelters voor 3 jarigen.

De skelter heeft een vrijloop met eveneens drie standen. In de volksmond zou men dit een versnellingsbak kunnen noemen met vooruit, achteruit en vrijloop. Dit betekent, dat de trappers wel kunnen draaien, maar niet meebewegen met de ketting. Het zadel heeft een meegroei functie en is verstelbaar over 3 standen.

De skelter heeft als grote voordeel, dat hij gemonteerd wordt geleverd met uitzondering van het zadel en het stuur. Om de stuurpen te bevestigen aan de voorwielen, moet er een zwart plastic plaatje aan de as van de voorwielen worden bevestigt. Helaas zijn de zwart wit foto's van de handleiding erg onduidelijk, maar het zijn maar een paar schroefjes, dus dit is niet onoverkomelijk.

Als de stuurpen aan het plastic plaatje is bevestigt, moet er nog een plaatje op het stuur worden bevestigt.

Er is vaak kritiek, dat speelgoed niet te repareren is en weggegooid moet worden, maar dit is hier niet het geval. In tegendeel zelfs. Er zit zelfs een plattegrond bij, waarbij ieder schroefje, boutje en moertje individueel is benoemd. Waarbij je dus bij de lokale schroevenboer een vervanging kan kopen voor een paar centen. Waardoor ook andere kinderen er jarenlang plezier van kunnen hebben.

15 juni 2020
Reviews in alle talen tonen. (25 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken