Keukendeurtjesaffabriek Reviews 9

TrustScore 4 uit 5

4,0

1. Keukenvernieuwer

Wij van keukendeurtjesaffabriek? Wij produceren keukendeurtjes, ladefronten en passtukken. Op de millimeter nauwkeurig, volgens de kleur én afmetingen die jij op de website van keukendeurtjesaffabriek opgeeft. En, jij? Jij monteert ze. Zelf. Dat is echt heel gemakkelijk. En de prijs? Die bereken je direct online op keukendeurtjesaffabriek.nl. Geen offertes, geen verkopers die nabellen en lopen te drammen wanneer je nou gaat kopen, geen gedoe. Heerlijk.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Geweldige mooie betaalbare deurtjes

Goede tips via de mail.
Kleurstalen keurig verzonden.
Tips bij bestellen .
Nauwkeurig tot op de mm.
Een nette chauffeur welke van te voren belde.
Alles keurig verpakt en bezorgd
Goede kwaliteit materiaal
100% aanrader

28 januari 2026

Echt gewoon super !

Echt gewoon super !! Je moet vantevoren goed meten, alle maten opgeven, daarna worden ze PERFECT op maat en goed verpakt verzonden, en echt waar ze zijn van super goeie kwaliteit, echt een aanrader, wij zijn zeer blij dat we dit gedaan hebben, pasvorm is echt perfect !!
Benny

4 februari 2026

Blij en zeer tevreden!

Wij zijn hartstikke blij met hoe alles verlopen is!!
Bestellen van deurtjes en ladefrontjes voor onze keuken ging heel makkelijk. Kwestie van goed meten en dat lukte prima met de aanwijzingen op de site. Filmpjes en instructies zijn heel duidelijk! Hele snelle levering, alles precies wat besteld was.
De volgende dag oude frontjes en deuren eruit en nieuwe gemonteerd, ging gesmeerd! Binnen een dag was onze keuken weer helemaal top, kan weer jaren mee.
Wij kunnen het iedereen aanbevelen die de keuken op wil knappen op een makkelijke en goedkope manier!

6 maart 2025

Zeer onprofessionele bedrijf

Zeer onprofessionele bedrijf, ze staan je te woord of je een klein kind bent. De potboringen zijn verkeerd aangebracht door de prutsers. Hierover gemaild dan wordt er gezegt, u heeft het zelf verkeerd door gegeven ( wat niet het geval is) dan krijg je te horen : je hoeft niet te reageren je optie is een nieuwe deur bestellen en betalen of potboringen laten plaatsen door een ander bedrijf.

Dit schorem wenst niet aangesproken te worden op gedrag en bellen kun je ze niet.

MENSEN PAS OP, DIT ZIJN OPLICHTERS.

WIJ ZIEN ZE VOOR DE RECHTER!!

28 februari 2025

Antwoord van Keukendeurtjesaffabriek

Dit vraagt wat nadere toelichting.
De mevrouw die bovenstaande tekst schrijft heeft op 02-02-25 op https://keukendeurtjesaffabriek.nl een bestelling geplaatst die wij van de week hebben afgeleverd. Bestellen gaat eenvoudig: Je klikt op het deurtje van je keuze, je beantwoord de vragen en klikt op [bereken de prijs] , waarna de prijs direct online wordt berekend. Een van de vragen die wij stellen is: Wil je dat wij potboringen (dat zijn 35mm gaten waar scharnieren in passen) voor je boren en zo ja, aan welke kant moeten deze dan komen? Bij deze vraag zie je een tekening waarvan je ziet dat een keukendeurtje voor een keukenkastje is bevestigd en deels open staat. Het deurtje met de potboringen links, heeft dus de connectie aan de linkerzijde, en staat deels open aan de rechter zijde, en (je raadt het nooit), het deurtje met de potboringen rechts, heeft dus de connectie met het keukenkastje aan de rechterzijde, en staat deels open aan de linkerzijde. De potboringen zitten dus altijd aan de achterzijde en de tekening laat duidelijk zien waar de potboringen komen. Helaas kan ik hier geen tekening plakken, ga dus naar de site om het zelf te bekijken, of kijk op onze facebook pagina, daar heb ik deze review én gedocumenteerde uitleg staan.
De mevrouw die bovenstaande review schrijft, bestelt 10 deurtjes en een aantal ladefronten. Bij 9 deurtjes bestelt zij potboringen links en rechts, en tijdens de montage lijkt het goed te gaan. Tot dat ene deurtje. Bij dat deurtje waar de klacht over gaat, bestelt zij: "Potboringen links". Nog even de uitleg: Je kijkt naar het deurtje (terwijl dat nog bevestigd is aan je keukenkastje), en aan de achterzijde van dat deurtje zitten links(achter) de potboringen. Precies zoals op de tekening is aangegeven.
Mevrouw stuurt mij een foto waarop je ons deurtje ziet met de potboringen rechts. Je kijkt dus naar de achterzijde van de deur. Daar zie je duidelijk de potboringen zitten. Maar... conform de tekening op de website, bestel je potboringen op basis van de tekening en dus altijd zodat je naar de voorzijde kijkt. Als je het deurtje op de foto verticaal flipt (dus omdraait met de voorzijde naar voren) dan zitten de potboringen aan de linker (achter)kant. Precies zoals vele andere klanten iedere dag bestellen, en wij leveren. Als al die klanten (die enthousiaste reviews schrijven) dezelfde fout maken als deze '1-ster-review-schrijfster' dan had ik dat toch allang aangepast? Maar blijkbaar snapt (vrijwel) iedereen de tekening mbt de potboringen en bestelt het juiste. De enthousiaste reviews hieronder zijn ook van klanten die de tekening mbt de potboringen wél snapten. Het bijzonder van dit alles? Van de 10 deurtjes die wij hebben geleverd, zijn er 9 blijkbaar vlekkeloos gemonteerd, tot dat ene deurtje.
Daarnaast vind je op de site een enorme (was)lijst aan "Meest Gestelde Vragen".
Een van de vragen is: "Hoe moet ik de potboringen opgeven? Links/Rechts hoe zit dat?" Het antwoord op die vraag is zoals ik hiervoor heb aangegeven.
In de reviews (op de site) zal je ook lezen dat als wij iets fout doen, we dat herstellen. Alleen... Als iemand "potboringen links" bestelt, en wij leveren ook "potboringen links" dan hebben we geleverd conform bestelling. Toch?
Als je dan eigenlijk bedoelde dat de potboringen rechts hadden gemoeten, dan had je na het plaatsen van je bestelling, 24 uur de kans gehad om je bestelling nog te laten aanpassen. Maar daar is geen sprake van geweest.
Lang verhaal he?
Bovenstaand verhaal heb ik (voorzien van tekeningen en uitleg) aan de klaagster gemaild, en een half uur later stond bovenstaande review hier.
Als ik een fout maak los ik het op, maar als jij iets fout doet, moet je mij niet de schuld geven en overal gaan schrijven dat wij oplichters en schorem zijn. Dat is niet fair.
Heb je dit verhaal gelezen? Wat vind jij van mijn uitleg?

Het kiezen vanaf een klein staaltje is risicovol.

Het kiezen vanaf een klein staaltje is, zeker bij ambachtelijk eiken, een risicovolle zaak. Zeker als het om een paar duizend euro gaat, als het resultaat niet in overeenstemming met je verwachting is ben je de sjaak. Los deurtje bestellen als voorbeeld kan wel maar heb je weer hoge verzendkosten.

20 september 2024

Antwoord van Keukendeurtjesaffabriek

En zo heeft iedereen z'n eigen perceptie. Ik ken 'Bob' niet, maar ik weet wel dat als hij de kleurstalen heeft aangevraagd en heeft gekregen hij dezelfde heeft gekregen als al die tientallen die wekelijks hun bestelling plaatsen. Size matters, maar het is een kwestie van perceptie, zo lijkt het. 'Bob' had inderdaad een proefbestelling kunnen doen. Bij de meest gestelde vragen staat namelijk dat je dat dean even moet vermelden, en dat we dan een couponcode beschikbaar stellen zodat je bij je volgende bestelling alle verzendkosten van die proefbestelling crediteren. Gebeurt wekelijks.

Goede service, goede levering, leuke communicatie

Ik wilde de oude keuken opfrissen en de basis van de keuken was nog prima. Het vervangen van de keukendeurtjes was dus een goede optie. Verder geen ander bedrijf gevonden dat zo transparant is over de prijzen en helder communiceert. Toen ik bijna klaar was maakte ik toch een foutje bij een lade. Deze is snel nageleverd en het eindresultaat is naar volle tevredenheid. Van een 25 jaar oude keuken naar modern-landelijk. Echt een aanrader.

31 januari 2024

Antwoord van Keukendeurtjesaffabriek

Leuk om dat ook hier te lezen!

Geen opmerkingen TOP

Onlangs de gevraagde deurtjes, lade, frigo en afwasmachine fronten aangekregen. Alles paste perfect! De doorgegeven maten waren tot op de mm. Zeer mooie afwerking. Mijn vrouw heeft een nieuwe keuken TOP
Een zeer tevreden klant uit België

28 augustus 2023

Antwoord van Keukendeurtjesaffabriek

En aangezien de liefde bij de man door de maag gaat, zit deze heer 'gebakken'.

Bijna 30 jaar oude keuken weer helemaal opgefrist !

Dit jaar voor een bijna 30 jaar oude keuken de deurtjes vervangen. Na wat speurwerk op het internet gekozen voor KeukendeurtjesAfFabriek. Prima uitleg op de website over het proces om deze te bestellen en zelf te kunnen monteren.
Uitstekende communicatie tijdens en na het bestel proces. De order werd nagekeken op eventuele fouten (en er zat inderdaad een in). Tijdige levering en conform uitleg eenvoudig te monteren.
Ook bij een zelf gemaakte fout voor één van de deurtjes erg coulant geholpen.

Aanbevolen !

6 april 2022

Antwoord van Keukendeurtjesaffabriek

Dank je wel. Erg leuk te lezen.