Ik kan niet anders zeggen dan dat ik superveel lof heb voor dit bedrijf. Vanuit mijn kennissenkring ben ik meermaals gewezen op Keukensale Roosendaal. Een paar maanden geleden hebben... Toon meer
Keukensale.com is een snelgroeiende Keukenformule die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij Keukensale.com zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want de eigenaar is zelf ook altijd in de winkel aanwezig. Al onze vestigingen hebben een mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook kunt u bij altijd bij een van onze vestigingen terecht voor een gratis een 3D-ontwerp en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd! Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met in 30 winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen.
Oostplein 11, 4706 NL, Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik superveel lof heb voor dit bedrijf. Vanuit mijn kennissenkring ben ik meermaals gewezen op Keukensale Roosendaal. Een paar maanden geleden hebben we
een keuken uitgekozen, die enkele
weken geleden naar onze volle
tevredenheid is geplaatst. Wat ons
opgevallen is dat men echt met je
meedenkt bij dit berdrijf en ons ook eerlijk adviseerde toen wij zelf alternatieve keuzes hadden bedacht ten aanzien van de kastjes en de Cooker
kraan. Het personeel hebben wij als
zeer vriendelijk ervaren, kundig en zeer
behulpzaam. Vooral het komen met
oplossingen bij het kiezen van de juiste
ladekasten en inbouwapparatuur
(afmetingen) was erg handig. Bij de
plaatsing van de keuken bleek er iets te zijn met de afvoer van onze oude vaatwasmachine. De heren hebben dit gelijk gratis gefikst. Zijn we erg blij mee! We hebben een dubbele wasbak laten plaatsen in het aanrechtblad. Na twee dagen hebben wij per ongeluk een van de gootsteen-zeefjes in de vuilnisbak gegooid. We hebben daarop Keukensale gebeld met de vraag om voor ons een nieuwe te bestellen. Binnen twee dagen was het zeefje in huis. Kosteloos! Ik kan dit bedrijf echt iedereen aanraden die van plan is een nieuwe keuken te gaan
kopen of de keuken te gaan verbouwen.
W. Geelen

Koop hier geen keuken!
Komen afspraken niet na. Slecht bereikbaar, beloven mail te sturen met oplossingen maar doen ze vervolgens niet.
Koop zeker geen keuken hier beloven van alles maar komen niks aan en keuken is nu al wel betaald
De service en montage zijn echt onvoldoende. Allereerst is niet alles geleverd en is de keuken beschadigd bij de montage. Hierop is amper tot geen contact over te krijgen, is het contact erg onprofessioneel en wordt er geen verantwoordelijkheid genomen. Afspraken worden niet nagekomen. Ik raad de aankoop bij deze winkel echt af.
Koop hier geen keuken!!!!
Zeer goed geholpen in de winkel, we zouden onze droomkeuken krijgen werd beloofd! Helaas! Na levering van keuken kwam dag erna monteur nadat monteur er 2 dagen was ging monteur weg. Keuken is afgebroken en helaas woonkamer staat vol met keukendozen!
Na veel bellen en weinig terug reactie naar winkel gegaan! Er wordt beloofd (helaas 2 weken zonder keuken) dat er monteur zou komen!
Helaas geen monteur gezien en geen terug koppeling.
Paar dagen later toch monteur die met de materialen die er waren de keuken heeft gezet. Nu hebben we de keuken dan eindelijk staan, wel zonder werkblad en afzuigkap die niet compleet is en verlichting niet zoals het hoort. De randen van keuken hebben ook schade. Helaas contact en oplossing blijven uit. Er wordt gebeld en beloofd dat oplossing op mail komt ook dit blijft uit!
We zijn nu genoodzaakt om ergens anders keuken af te laten maken en te herstellen of rechtszaak. We staan er sterk voor zegt recht bijstand maar enige wat ik wilde was een mooie keuken. Omdat reactie uitblijf gaat dit wel een lange procedure worden.
Weet als je hier een keuken koopt dat dit niet enkel slechte zaak is, geen communicatie maar gewoon ook emotioneel slopend is!
Uiteindelijk zijn we nog veel meer geld kwijt, hebben weken zonder keuken gezeten en dan is deze nog niet af!
Ik heb onlangs een keuken gekocht en mijn ervaring was uitstekend. Het hele proces verliep soepel, van advies tot levering. Het personeel was vriendelijk en professioneel, en dacht goed mee over mijn wensen. De keuken is van hoge kwaliteit en precies zoals afgesproken geleverd en gemonteerd. Ik ben ontzettend tevreden en kan dit bedrijf zeker aanbevelen!

Antwoord van Keukensale.com - Roosendaal
Ik wil graag mijn grote tevredenheid uitspreken over de service van Keukensales rossendal. Ze hebben mijn keuken twee maanden geleden geïnstalleerd en het resultaat is werkelijk fantastisch. Ik ben erg blij en ze reageerden elke keer snel als ik contact met ze opnam.

Antwoord van Keukensale.com - Roosendaal
Complete keuken renovatie. Ik heb mijn complete keuken laten renoveren door Keukensale in Roosendaal. Super tevreden met de service. Ik had veel vragen, overal werd ik goed bij geholpen door de vriendelijke klantenservice. Echt een aanrader!

Antwoord van Keukensale.com - Roosendaal
Wij hebben onze keuken besteld bij Keukensale Roosendaal zelf zijn we helemaal vanuit Amsterdam daarheen gegaan. Wij zijn in de winkel geholpen op afspraak en deze afspraak heeft een uurtje geduurd wij konden al onze wensen aangeven en wij hebben inmiddels onze droom keuken staan.
-Zeer vriendelijk personeel en behulpzaam
-monteurs waren vriendelijk snel en super proffesioneel.
-Snelle levering vergeleken met andere keukenboers.
-Goed bereikbaar telefonisch
Ik raad het iedereen aan wij zijn echt geslaagd en dat stukje rijden was het dubbel en dwars waard.
Dankjewel voor alles en wij zullen jullie aanraden😉🌹
Groetjes Nessrine

Antwoord van Keukensale.com - Roosendaal
Ik vind het erg spijtig om een slechte review te moeten schrijven. Normaal ben ik niet van het plaatsen van negatie ervaringen met bedrijven. Omdat er altijd iets mis kan gaan. Zolang het opgelost wordt is er geen probleem. Maar hier is geen sprake van. Mijn geduld is op.
Op 16 juli vorig jaar is onze keuken geleverd en geplaatst. Toen bleek een verkeerde keuken (kleur en merk) te zijn besteld. Tevens ontbraken een aantal spullen (plankjes, greeplijst) en was een verkeerde vaatwasser geleverd. Ook hebben wij vanaf het begin enorm veel problemen met diverse apparaturen.
Nu na ruim 8 maanden is onze keuken nog steeds niet af.
We worden al maanden aan het lijntje gehouden. Al twee keer hebben we een dag verlof genomen zodat de monteur langs kon komen met de juiste spullen. Een keer kwam er zelfs niemand opdagen. Na contact met de winkel werd gezegd dat ze mijn bestelling niet konden vinden. Dit terwijl de eigenaar mij meerdere keren garandeerde dat alles geleverd was en dat de keuken eindelijk afgemaakt zou worden. Dit laatste was overigens november 2025. Tot op heden is de keuken nog niet af. Hoe moeilijk kan het voor een keukenwinkel zijn om een passende greeplijst en twee plankjes te leveren. Dan heb ik het niet eens over het overige (niet goed functionerende apparatuur) wat nog opgelost moet worden.
Ik raad Keukensale Roosendaal niet aan. Waardeloos. Zij hebben inmiddels je geld ontvangen en leveren geen service. Iedere keer als je belt is het standaard riedel ik ben je zo terug. Daarna moet je zelf weer contact opnemen omdat je niet terug gebeld word. Week in week uit. Er is sinds 16 juli vorig jaar geen week voorbij zonder dat ik contact heb gehad met Keukensale. Ik zit er bovenop. Maar ondanks mijn inspanning lukt het niet om ze ertoe te zetten om nu met een permanente oplossing te komen. Wel qua mooie praatjes en beloftes, maar niet qua acties en daden.
Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Koop hier geen keuken!!! Of betaal niet alles in een keer. Want zij waarderen je niet als klant. Dat blijkt ook uit de houding waarmee je soms te woord wordt gestaan als je klaagt. Of de opmerking die je krijgt. Een voorbeeld als je aangeeft het niet fijn te vinden dat wederom verkeerd bestelde en geleverde apparatuur 6 weken midden in de woonkamer moet staan omdat ze nu de kasten om moeten wisselen. Dan krijg je als opmerking “dan zet je ze toch lekker buiten voor mijn part”.
Het concept Keukensale wordt zo gepromoot op alle platforms en televisie programma’s. Ik zou mij kapot schamen zo met klanten om te gaan. Vooral klanten die van ver komen om bij je een keuken te kopen.
Ik hoop dat het hoofdkantoor mee leest en actie onderneemt.
Slechte plek! Koop hier geen keuken want ze spelen een spel met je. Al anderhalf jaar! Ik word hier niet goed van, mijn keuken is voor de helft gedaan voor anderhalf jaar!!! Koop hier geen keuken! Ik heb hier geen woorden meer voor. Ze zijn zo een stelletje kinderen niet normaal dit meer. Alle reviews die hier ook toevallig allemaal met 5 sterren zijn zijn allemaal mensen die ze vertellen om een goede review te schrijven. Je geld is het hier niet waard voor. Ik ga naar de rechter en daar mag het opgelost worden want dit is niet normaal!!!

Antwoord van Keukensale.com - Roosendaal
Ze houden zich totaal niet aan de afspraken!!!! Stelletje amateurs die het maar als een spelletje zien. Koop hier ABSOLUUT GEEN KEUKEN! zonde van je geld!!! Helemaal niet waard, ze verschuiven alle problemen al anderhalf jaar naar elkaar toe en spelen gewoon een spelletje met je. Stelletje kinderen!

Antwoord van Keukensale.com - Roosendaal
Ik heb een hele slechte ervaring en zou dit bedrijf nooit aanbevelen aan een ander . Ik ben de allereerste keer dat ik hier kwam geholpen door Robin en dit was een fijn gesprek en heb n.a.v. dit gesprek dan ook besloten om met hun verder in zee te gaan voor een keuken.
Tijdens het gesprek met Robin werd heel duidelijk gezegd dat de keuken nog niet besteld zou worden en dat deze pas besteld zou worden nadat er iemand langs geweest is om de keuken in te meten en het afrondgesprek plaats heeft gevonden
Toen ik daar vorige week aankwam op dit gesprek werd me doodleuk verteld dat de keuken al enkele weken geleden is besteld en dat er geen aanpassingen gedaan konden worden.
Ik heb dit gesprek met ene Ramon geprobeerd te voeren maar zijn niet ver gekomen.
Het is een vreselijke brutale en zeer onprofessionele knul . Ik heb geen goed woord over hem. Ik werd niet echt als een klant behandeld
Het is dat ik geen zin heb in juridische gedoe anders had ik heel de keuken laten annuleren en de strijd aangegaan in de rechtbank
Ik heb hem duidelijk aangegeven dat ik t gesprek niet verder met hem wilde voortzetten. Heb vervolgens met Chris het gesprek verder voortgezet en hij was wel erg vriendelijk en wist hoe hij de klant moest behandelen en ook de jongedame die erbij was (weet de naam niet) was vriendelijk en behulpzaam waarna mij beloofd is dat de aanpassingen alsnog gedaan gaan worden en dus heb ik uiteindelijk de keuken toch hier besteld. Maar nogmaals dit was meer omdat ik geen zin had in gedoe en ik de keuken op korte terwijl wil hebben en niet omdat de service nou zo top was
Gr. een zeer ontevreden KLANT

Antwoord van Keukensale.com - Roosendaal
Ik heb een goed gesprek gehad met Ramon,top keuken gehad in 1 dag gemonteerd,ik ben er erg tevreden mee en de prijs was echt om te genieten echt een prachtig bedrijf goed samengewerkt

Antwoord van Keukensale.com - Roosendaal
Service uitmuntend komen de afspraken na. En denken mee met de indeling van de keuken plus de keuken is echt vakkundig gemonteerd.
Super bedankt👌🏻

Antwoord van Keukensale.com - Roosendaal
Goede service, je wordt altijd vriendelijk geholpen. En degelijk mooie spullen!

Antwoord van Keukensale.com - Roosendaal
Verschrikkelijk slechte ervaring met Keukensale Roosendaal. Hebben bijna 1,5 jaar met ellende gezeten en een keuken die niet af was. Alles wat fout kon gaan ging fout. Er zijn bij onze keuken diverse ontwerpfouten gemaakt, verkeerde producten geleverd en afspraken werden stelselmatig niet nagekomen. Wij moesten steeds zelf contact opnemen en vragen wanneer de problemen opgelost zouden worden. Steeds werden er beloftes gemaakt die niet werden nagekomen. Ik zou zeggen als je ellende wil dan moet je bij Keukensale Roosendaal een keuken kopen.

Antwoord van Keukensale.com - Roosendaal
Wij zijn allereerst heel goed en gastvrij geholpen door Robin en gregory in de winkel , ook een snelle levering vd keuken , en het plaatsen vd keuken , door de jonge mannen ook super , zijn er kleine probleempjes , ze lossen het gelijk op , gezellige jongens die hun vak wel kennen , zo netjes is alles afgeleverd en geplaatst , wij zijn happy met onze nieuwe keuken , een 10 , miranda & arno

Antwoord van Keukensale.com - Roosendaal
Wij kunnen niets anders als keukensale Roosendaal aanbevelen!!! Iedereen die er werkt is pas tevreden als jij als klant tevreden bent. Wegens familieomstandigheden bij ons konden ze niet alles tegelijk afhandelen. Robin zei neem de tijd en zodra je eraan toe bent maken wij het gelijk in orde. Hij zelf is komen inspecteren of de keuken goed gemonteerd was omdat ons hoofd er niet bij was. Afgelopen zaterdag zijn we langs gegaan om een afspraak te maken om alles af te werken. Maandag middag is alles keurig afgewerkt en zelfs gepoetst opgeleverd.vanaf de verkoop tot het plaatsen en afwerking is iedereen in het proces erg service gericht. Vanaf Januari gaan ze ook badkamers en meubels verkopen. Wij waren bezig om ons te oriënteren voor de badkamer maar hebben besloten te wachten. Wij gaan ZEER ZEKER zaken doen met hun!!!!

Hoek keuken gekocht
Alles is tot de puntjes geregeld
Gaat er iets mis gelijk opgelost en zeker niet in je nadeel
Kwalitatief goede betrouwbare keukens mooie spullen echt een aanrader