keukenspoelbakken.be Reviews 27

4,7

4,7

Uitstekend

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf niks is te veel gevraagd de tijd van de chauffeur klopt en even gevraagd of hij het binnen kon zetten voor ons en ook dat heeft die gedaan dus zeer tevreden ervaring hiermee

25 maart 2026

Uitstekende service en snelle opvolging

Ik ben enorm tevreden over de service die ik heb ontvangen. Toen bleek dat mijn spoelbak beschadigd was geleverd, werd mijn dossier meteen serieus genomen en heel snel opgevolgd. De communicatie was duidelijk, vriendelijk en altijd correct. De nieuwe spoelbak werd vlot in garantie geleverd, en ik werd goed op de hoogte gehouden van elke stap.

Het is echt fijn om te ervaren dat klantentevredenheid hier centraal staat. Bedankt voor de professionele aanpak en de uitstekende service!

Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen!

4 december 2025

Helemaal top

Gemakkelijk besteld en de spoelbak werd snel geleverd door een vriendelijke en behulpzame man. Een heel correcte koopervaring

17 september 2025

Prachtige kwalitatieve 19spoelbak

Dit bedrijf reageert snel op je vragen en levert correct. De spoelbak is van een prachtige kwaliteit. We waren aangenaam verrast dat ook de afvoerleidingen bijgeleverd werden.
We zijn een tevreden klant. Enige minpuntje is dat er geen track and trace is, maar positief is dan weer dat ze heel snel antwoorden via mail indien je er vragen over hebt.

19 september 2025

Topservice!

Ik had een kraan + zeepdispenser besteld, maar die werden door de koerierdienst helaas op het foute adres geleverd en zijn sindsdien spoorloos. De koerierdienst was niet bereikbaar, maar Keukenspoelbakken absoluut wél. Ik kreeg meteen reactie op mijn mail, zelfs in het weekend! Ik werd vriendelijk en snel verder geholpen en een klein weekje later werd mijn pakketje persoonlijk aan huis geleverd, netjes binnen het opgegeven tijdslot. Dankjewel nog een keer voor de topservice!

7 juli 2025

Wat een service...!

De levering van de 1ste gootsteen had ik niet onmiddellijk gecontroleerd bij levering en bleek dus volledig beschadigd te zijn bij het openen (bijna een maand later) van de doos.
Na melding daarvan, met de nodige uitleg, heb ik diezelfde week nog een nieuwe ontvangen! Die heb ik wel onmiddellijk gecontroleerd... Je kunt het bijna niet geloven maar er zijn nog firma's die een ongelofelijke goeie service leveren!
Nogmaals hartelijk dank aan Keukenspoelbakken.be'!

15 mei 2025

Blanco keukenspoelbak aan ongelooflijk…

Blanco keukenspoelbak aan ongelooflijk scherpe prijs besteld. Bij levering heel erg beschadigd. Getelefoneerd naar nummer van website; geen antwoord omdat nummer blijkbaar niet in gebruik was. Dus, PANIEK !
Foto genomen van beschadigd product en per mail overgemaakt. Zelfde dag nog antwoord en enkele dagen later nieuw exemplaar gekregen.
Het lijkt soms te mooi om waar te zijn en dan zegt men dat het meestal ook zo is maar hier is het wel waar. AANRADER !

17 maart 2025

Spoelbak Blanco gekocht aan een scherpe prijs

Ik had een spoelbak besteld die te groot bleek, dan een nieuwe besteld en de andere geretourneerd door mee te geven aan de zeer vriendelijke en behulpzame bezorger die de nieuwe spoelbak kwam leveren. Een kleine week later kreeg ik de bevestiging dat mijn retour verwerkt was en dat het bedrag binnen twee weken teruggestort zou worden.
Het telefoonnummer op de site blijkt niet in gebruik maar er wordt telkens heel snel gereageerd op elke mail.
De levering verliep telkens best snel. De prijs was beide keren erg scherp. Ik ben dus een tevreden klant!

14 maart 2025

Supersnel geleverd

Supersnel geleverd. Geleverde spoelbakzeefje is een ander model dan hetgeen op de website wordt getoond, maar het past en dat is het voornaamste.

10 maart 2025

Top webshop

Bij een andere site de spoelbak van lorreine besteld en bij keukenspoelbakken.be de keukenkraan van lorreine geen idee dat keukenspoelbakwinkel.nl onder hetzelfde valt maar beide binnen een dag in huis top webshop voor beide!!

30 september 2024

Heel tevreden

Meerdere fysieke winkels gedaan, maar daar zie je maar zo'n beperkt aanbod ten opzichte van wat er allemaal bestaat dat je voor dit soort materiaal gewoon best online zoekt. Dus meerdere webshops gedaan, en keukenspoelbakken.be kwam er in ons geval voor hetzelfde materiaal zo'n 190 euro goedkoper uit (Blanco anderhalve spoelbak + blanco mengkraan). Levering ging zonder problemen, zijn blijkbaar zelf vanuit Nederland naar hier gereden. Knap!

27 augustus 2024

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf met geweldige werknemers. Wat een top gasten zijn dit! Deze mannen denken altijd mee in oplossingen.

Zoek je een spoelbak of toebehoren? Hier moet je zijn!

17 juli 2024