Geweldige service. Van begin tot het einde is alles soepel en vlekkeloos verlopen. Topkir snapt heel goed wat je wensen zijn en regelt alles. De keuken is in 1 dag geplaatst, mannen werken hard en n... Toon meer
Heel goed geadviseerd door Jeffrey van filiaal Leiderdorp.Plaatsing van de keuken moest door onze eigen fout uitgesteld worden maar kon door schuiven in de planning een week later toch gebeuren.Dankzi... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!
Meubelplein 11, 2353 EX, Leiderdorp, Zuid-Holland, Nederland
- 071 737 0394
Fijne service & denken graag mee over je wensen
Onze keuken besteld en laten monteren bij Keukenstunter Leiderdorp en daar zijn we super tevreden over! Er werd echt met ons meegedacht, vooral om zoveel mogelijk opbergruimte te creëren. Zo hebben we zelfs extra kastruimte in het kookeiland gekregen, iets wat bij veel andere keukenaanbieders niet mogelijk bleek.
De montage verliep ook erg prettig: er werd ter plekke goed nagedacht om alles zo strak mogelijk af te werken, met minimale kieren en naden. Daarnaast waren ze eerlijk en transparant toen ze zelf een kleine beschadiging ontdekten — dit wordt netjes opgelost.
Kortom: fijne service, van showroom tot montage en oplevering!
Heel blij met de nieuwe Keuken
Heel blij met de nieuwe Keuken, de mannen werkte hard en in een dag stond de keuken er!!!
De communicatie was top,zeer beleefd en een luisterend oor.
Keuken
We zijn in de zaak geholpen door Jeffrey en zijn ontzettend tevreden over het hele traject. Hij heeft duidelijk verstand van zaken, denkt goed mee en geeft tegelijkertijd eerlijk en passend advies.
Wat we vooral prettig vonden, is dat hij de tekening en offerte direct ter plekke voor ons in orde maakte. Dat gaf meteen een duidelijk beeld en vertrouwen. Daarnaast heeft hij de keuken ook zelf bij ons gemonteerd, wat zorgde voor een fijne en persoonlijke aanpak.
Van begin tot eind zijn we super tevreden. Jeffrey is goed bereikbaar, makkelijk benaderbaar en komt zijn afspraken na. Absoluut een aanrader!
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Wat een mooie keuken
Wat een mooie keuken! Jeffrey heeft ons in alle stappen begeleid. Hij heeft tot 2 keer toe een keuken voor ons getekend omdat wij na een paar weken hadden bedacht dat we onze keuken aan de andere kant van de ruimte wilden plaatsen. Daarnaast had hij ook advies over zaken waar je als leek niet over nadenkt, want je koopt niet elke dag een keuken. En vandaag tenslotte de plaatsing van de keuken. Wat een vakmanschap en ook weer meedenken met ons en ook rekening houden met onze mening. Wil je een mooie en praktische keuken waar je blij van wordt ga dan zeker naar keukenstunter in Leiderdorp!

Geweldige service
De keuken is in 1 dag geplaatst, mannen werken hard en netjes.
Complimenten en een hele dikke aanrader voor iedereen die een prachtige keuken zoekt.

Een echte aanrader!
Keuken netjes en optijd geleverd tegen een goede prijs! Vakkundig gemonteerd en zeer vriendelijke service gedurende het gehele proces van koop tot montage!

Antwoord van Keukenstunter - Leiderdorp
Nwe. keuken van Keuken Stunter Leiderdorp. Helemaal top!
Gisteren is mijn keuken van Keuken Stunter Leiderdorp door de monteur geïnstalleerd. En wat een mooie keuken is het geworden. Op wat kleine dingetjes na, die later verholpen zullen worden. Zowel Jeffrey, als Appie en Marciano zijn professionals. Na 6 zaken te hebben bezocht, was dit de enige zaak die wel de keuken kon maken zoals ik het wou! Ze denken echt mee, ze zijn flexibel en wat een service! Niet te vergeten dat de prijs en kwaliteit ook goed is. Mocht je een nieuwe keuken willen, dan beveel ik hun echt aan!

Antwoord van Keukenstunter - Leiderdorp
Een keukenbedrijf die je verwachtingen overtreft.
Onze nieuwe keuken is onlangs geplaatst door “KeukenStunter in Leiderdorp” en we zijn er ontzettend blij mee! Vanaf het eerste moment in de showroom voelden we ons welkom en goed geholpen. Onze adviseurs, we mochten ze Ab en Jeffrey noemen, namen echt de tijd voor ons, luisterde naar onze wensen en dachten mee over praktische oplossingen en design. We waren vooral erg gecharmeerd van hun creatieve ideeën, oog voor detail, kennis van materialen en de eindeloze mogelijkheden aan de grafische 3D ontwerptafel, kortom heel professioneel.
Het plaatsen van de keuken is, met enige naleveringen van de fabriek, uiteindelijk vlekkeloos verlopen. De monteurs, bij naam: Shiroj, Diego en Marshano waren zeer vriendelijk, vakbekwaam. We zijn heel erg tevreden met de kwaliteit van de keuken en de apparatuur. Ook de communicatie over de levering en plaatsing was helder en correct.
We kunnen het keukenbedrijf “KeukenStunter” te Leiderdorp dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken. Ze hebben onze verwachtingen overtroffen! Ab en Jeffrey Bedankt voor de geweldige service en de prachtige keuken!"
HG, Ton en Marianne Delfos

Top ervaring
Je komt binnen en je voelt je meteen op je gemak
Zelfs aan de kleintjes is gedacht, zodat jij even goed rond kan kijken.
We werden meteen geholpen, ons hele keukentje rustig in mekaar kunnen zitten naar ons wens. Super veel tips van ervaren specialisten die mee denken wat wel en niet handig is. Je merkt gewoon dat de mensen daar jaren ervaring meedragen.
Keuken is geplaatst in een halve dag
Ziet er prachtig uit, snel geleverd
Snelle plaats datum
Wij zijn uitermate tevreden en raden ze 200 procent aan

Antwoord van Keukenstunter - Leiderdorp
Appie bij keukenstunter leiderdorp…
Appie bij keukenstunter leiderdorp levert goed werk. Hij heeft goed met ons meegedacht over wat het beste ontwerp kan zijn, is het gehele proces betrokken en zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Van bestellen tot oplevering. Alles ging netjes op tijd en hij heeft ons proactief hierin geholpen. Wij zijn erg tevreden.

Beste team van Keukenstunter,
Wij hebben onlangs een keuken bij jullie gekocht en zijn zeer tevreden over de hele ervaring. Jullie kwamen met geweldige ideeën en oplossingen, en hebben ons enorm goed geholpen. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken!
Hartelijk dank, in het bijzonder aan de heer Topkir.
Jullie zijn een topteam!
Mvg
Umut Dogan

Zeer tevreden
Zeer tevreden, vanaf het eerste contact tot en met de montage. Aardige en deskundige mensen die met je meedenken.

Antwoord van Keukenstunter - Leiderdorp
Van advies tot plaatsing: alles perfect geregeld
Onlangs heb ik een keuken gekocht bij Keukenstunter in Leiderdorp en ik ben zeer tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom. De service was uitstekend, het advies deskundig en het personeel bijzonder klantvriendelijk.
Er werd echt de tijd genomen om naar mijn wensen te luisteren en mee te denken over praktische oplossingen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik voelde geen enkele druk, wat het keuzeproces prettig en ontspannen maakte.
De communicatie verliep soepel en ook de levering en plaatsing van de keuken waren professioneel en volgens afspraak. De monteurs werkten netjes en zorgvuldig, met oog voor detail.
Een speciaal bedankje aan Appie en Jeffrey voor de fijne begeleiding en uitstekende service. Jullie hebben het hele proces echt aangenamer gemaakt!
Ik ben erg blij met het eindresultaat en raad Keukenstunter zeker aan.

Keuken gekocht in Leiderdorp
Keuken gekocht in Leiderdorp, Geholpen door de heer Topkir, heel behulpzaam met het keuze maken van je keuken. Mooie en goede adviezen dat je van hem krijgt hoe je je indeling kan doen. Kwaliteit van het keuken is een top kwaliteit !
Ik ben zeer tevreden betreft alles compleet hoe ze het werk allemaal uitvoeren.
En grote dank aan de heer topkir !

Super tevreden
Al paar keer keukens gekocht bij keukenstunter Leiderdorp. Ze hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding. En hele aardige behulpzame medewerkers! Super blij met ze.

Fijne communicatie
Fijne communicatie, meedenkend en hele vriendelijke mensen!
Goed werk afgeleverd.
Voelde vertrouwd, Zeker een aanrader!

Antwoord van Keukenstunter - Leiderdorp
Ons keuken is vande week geleverd
Ons keuken is vande week geleverd, wat een top service, altijd bereikbaar en behulpzaam geweest voor al onze vragen. Achteraf wou ik opbouwstopcontacten voor de hoeken deze was terplaatse besloten tijdens de installatie van onze keuken, ik heb dit gecommuniceerd met de heer Topkir. De heer Topkir heeft het onderdeel persoonlijk gebracht zodat onze keuken afgemaakt kon worden. Ik vond dat echt heel fijn een persoonlijk service van hogekwaliteit.
De heer Topkir heeft ook een mooie creatie geschetst en mooi prijsje gemaakt !
Wij zijn ieder geval zeer tevreden.

nauwkeurige aandacht
nauwkeurige aandacht, vakmanschap, tijdige levering, schoon werk.
Ik raad het bedrijf aan.

Geweldige keuken
Geweldige keuken, topkwaliteit en prachtig design!
Ik ben ontzettend tevreden met mijn nieuwe keuken! Het ontwerp is modern en strak, en de afwerking is van topkwaliteit. De materialen voelen stevig en duurzaam aan, en alles past perfect bij mijn interieur.
Kortom, ik ben super blij met mijn keuze en zou keukenstunter leiderdorp aan iedereen aanraden die op zoek is naar een combinatie van stijl, kwaliteit en functionaliteit!
Bedankt voor alles A. Topkir

Super bedrijf
Wij hebben in Leiderdorp onlangs een keuken gekocht. We zijn ontzettend tevreden over het proces van het begin tot einde, Topkir heeft ons enorm goed geadviseerd en meegedacht. Het resultaat is een prachtige keuken ik bem er super blij mee. De mensen die het hebben gemonteerd waren ook kundig al met al zal ik De keukenstunter Leiderdorp/Topkir aan alle familie en vrienden aanraden.