keukentreffer.nl Reviews 6

2,3

2,3

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Goede verkoop, maar waardeloze service na aankoop

Goede verkoop, maar waardeloze service na aankoop

Als consument ben je van harte welkom bij Keukentreffer. Je wordt vriendelijk geholpen en het inbouwen van de keuken verliep soepel en netjes. Maar zodra je na de aankoop service nodig hebt, begint de ellende.

Aftersales, terugreageren en klanttevredenheid zijn ver te zoeken. E-mails worden nauwelijks beantwoord en afspraken worden niet nagekomen. Wat nog teleurstellender is, is dat producten binnen de garantietermijn niet worden omgeruild of vervangen, ondanks duidelijke gebreken. Je moet er zelf constant achteraan zitten, maar een eerlijke oplossing blijft uit.

Een bedrijf dat klanten alleen vóór de aankoop waardeert, maar daarna laat zitten, verdient maximaal 1 ster.

11 maart 2025

Slechte kwaliteit en slechte service

Slechte kwaliteit en slechte service – trap er niet in!

Ik heb drie jaar geleden een keuken gekocht bij Keukentreffer/Mutfagim, en helaas is de kwaliteit ronduit teleurstellend. De keuken vertoont nu al lichte vochtplekken, maar volgens hen is dat "gebruikersfout" en valt het niet onder garantie. Ook de montage was slordig: de monteurs hebben het niet netjes afgewerkt, en mijn koelkastdeur sluit niet goed.

Ondanks meerdere keren contact opnemen, weigeren ze het probleem kosteloos op te lossen. Ze adverteren met 10 jaar garantie, maar zodra je er gebruik van wilt maken, wijzen ze simpelweg alles af en proberen ze extra kosten in rekening te brengen.

Kortom: slechte kwaliteit, slechte service en een garantie die niets waard is. Ik raad iedereen aan om hier ver vandaan te blijven!

11 maart 2025

Keukentreffer komt afspraken niet na

In 2021 een keuken aangeschaft bij Keukentreffer(mutfagim). In eerste instantie een aanrechtblok verkeerd gemonteerd. Na maanden wachten is dit “hersteld”.
Binnen de garantietermijn van twee jaar heb ik opnieuw contact moeten opnemen ivm scharnier die stuk was. Hier meerdere keren over moeten mailen en bellen totdat actie werd ondernomen. Hoe moeilijk kan het vervangen van een scharnier zijn? Uiteindelijk in juni 2023 twee vriendelijke monteurs langsgekomen en hersteld. Toen zij weg waren, zag ik dat mijn kastdeur schade had. Ik heb direct een mail opgesteld met foto’s en video. 8 maanden verder en paar mailtjes, telefoontjes maar nog steeds een beschadigde deur.
Koop je keuken niet bij deze mensen die hun afspraken niet nakomen.

3 juli 2023

Als je een nieuwe keuken bestelt is…

Als je een nieuwe keuken bestelt is alles goed en aardig,maar als om service gaat dat kennen ze niet , als je een keuken van hun heb moet je hoopen dat er niks stuk gaat ,dan zeggen ze dat hoor ik voor het eerst, van dit smoesjes. Dus je bent gewaarschuwd.

20 november 2022

Heel erg veel spijt van mijn keuze voor…

Heel erg veel spijt van mijn keuze voor Keukentreffer. Bij het plaatsen van de keuken is van alles misgegaan maar bedrijf wilt haar verantwoordelijkheid niet nemen in deze. Klantenservice over de mail en per telefoon is ook niet om naar huis te schrijven. Al met al een slechte ervaring van mijn kant en allerminst een aanrader!

28 december 2021

Ik heb eind januari een nieuwe keuken…

Ik heb eind januari een nieuwe keuken laten plaatsen door keukentreffer in Amsterdam-Noord.
Deze hebben ze netjes geplaatst en ik moest betalen voor de aansluiting van de afvoer en waterleidingen, vond ik niet erg, omdat dit van tevoren werd aangegeven, dat ze dit niet doen en ik dit met de monteur zelf had geregeld!
Wij constateerden nadat ze klaar waren en weg zijn gegaan, dat er een paar deuken in deurtjes waren die door de monteurs waren gecreëerd. En een Bestekbak
die te laag zat in de ladekast!
Wij hebben hierover gebeld de volgende dag en dit zou worden opgepakt.
Hierna belden wij weer omdat onze koelkast te waterig werd en helemaal bevroren was, wat natuurlijk niet hoort bij een no frost.
Dat was normaal zei hij bij mij thuis is dat ook het geval. Wij geloofden dat, maar na navraag te hebben gedaan bij anderen blijkt dat niet zo
Dat mag je niet verwachten van een nieuwe koelkast!
Over 6 weken zouden er nieuwe paneeltjes worden geplaatst zei men want dit moest bij de leverancier besteld worden en hier gaat wat tijd overheen.
Afijn, wij wachten en binnen 2 weken zagen wij een scheur in de marmeren achterwand en een glitter die loskwam van de aanrecht hierdoor ontstond er een gat
De 2 delen die gelijmd waren van de aanrecht zaten ook los inmiddels!
Ik ben persoonlijk langs gegaan bij de keukentreffer, waar wij de keuken hadden besteld en meneer Ercan zei tegen mij dat de baas op vakantie was en over 1 week zou terugkomen.
Hij was wel bereid een mail te sturen via mijn telefoon naar de baas, zodat als hij terugkwam hij mij hierover zou mailen of bellen!
Ik heb tot op de dag van vandaag nog geen mail ontvangen van de baas of desbetreffende persoon!
na 2 weken heb ik weer gebeld!
En na een week weer!
En nadat ik uiteindelijk constant aan het bellen was zei hij.
Wij gaan de leverancier bellen en er moet een nieuwe wand komen!
meneer Ercan smeerde ons die marmeren Aanrecht en Achterwand aan voor €1000,- extra.
Na bijna 4 maanden steeds te hebben gebeld en geklaagd hierover is er eindelijk vorige week iemand langs geweest om naar de wand, de glitter die los is gekomen en het aanrecht te kijken wat inmiddels verkeerd is gelijmd en de ene kant hoger is dan het andere!
Die meneer zei voor woensdag krijgen jullie van mij of Keukentreffer een telefoontje.
Niks gehoord geen telefoontje, dus ik donderdag weer bellen en ik zou worden teruggebeld dezelfde dag, niets vernomen! Zaterdag vandaag dus weer gebeld en niemand aan de lijn te krijgen!
Wij vinden het belachelijk dat ze ons €8000,-
Armer hebben gemaakt en daarvoor een ondeugdelijke marmeren wand hebben aangesmeerd en een koelkast, waarbij wij elke keer met een doek water moeten opruimen en onze levensmiddelen Kletsnat worden in de Koelkast.
Bij het plaatsen van de keuken heb ik gezegd dat ik niet het hele bedrag wil betalen en eerst wil afwachten of er geen mankementen zijn.
Nee zo hoort dat niet zij hij!
Wij moesten alles betalen, nu zitten wij met een marmeren wand waar een scheur in zit van bijna 13 centimer! En koelkast die stuk is.
Ik vind het belachelijk dat ze niks doen aan hun service!
ik heb nog goede reclame voor hun gemaakt bij onze buren en kennissenkring!
Ik heb daar echt spijt van!

6 juni 2020

Is dit jouw bedrijf?