Deze arts is onbetrouwbaar en onervaren
Deze arts is onbetrouwbaar gebleken en maakt misbruik van andermans infrastructuur. Het overgrote merendeel van de positieve recensies op zijn bedrijfsprofielen is volledig verzameld via de klanten, de service en de naamsbekendheid van ons platform. Het bedrijfsprofiel waar hij elders online de meeste reviews op had verzameld, is inmiddels al permanent verwijderd wegens deze misleidende praktijken.
De gehele professionele service en de klantervaring rondom de keuring werden door mijn bedrijf gefaciliteerd: van de professionele telefonische te woord standing door ons ingewerkte callcenter, tot een duidelijke website met uitgebreide informatie, heldere bevestigingsmails met een makkelijke annuleerknop, en de mogelijkheid om op locatie te betalen. De weinige eigen klanten die hij nu heeft hij in ieder geval deels gewerfd door stiekem eigen flyers uit te delen aan de chauffeurs die via ons platform zijn binnengekomen en reviews van ze te verzamelen.
Terwijl ons platform na afloop een onafhankelijke evaluatie naar ÁLLE gekeurde klanten stuurt om een eerlijk beeld te garanderen, filterde deze arts de beoordelingen ter plekke. Door selectief alleen tevreden klanten een QR-code te laten scannen, sluisde hij de complimenten over onze service naar zijn eigen profielen. De negatieve ervaringen – bijvoorbeeld wanneer hij als onervaren arts ruim een half uur uitliep – kwamen daardoor onterecht op naam van mijn bedrijf te staan. Dit is pure 'cherrypicking' en consumentenmisleiding.
Deze pas recent afgestudeerde arts is een samenwerking met ons aangegaan om ingewerkt te worden. Vervolgens heeft hij onze gezamenlijke agenda geblokkeerd en hier meerdere malen onjuiste verklaringen over afgelegd, met als doel klanten rechtstreeks naar zijn eigen onderneming te sluizen. Nadat ik hij merkte dat dit niet voldoende klanten opleverde, had hij besloten toch wel weer onze agenda open te zetten met de opmerking: ik ga de agenda maar open zetten, ik heb alleen mezelf ermee haha', niet wetende dat ik dezelfde dag erachter was gekomen wat hij had gedaan. Een onbegrijpelijke zet, aangezien ons platform artsen juist ondersteunt bij het opbouwen van hun eigen praktijk (bijvoorbeeld via backlinks en eerlijke reviewverdeling), mits dit in goed overleg en zonder misleiding van de consument gebeurt. Zelfs de keuringslocatie in Zuidwolde werd betaald met een strippenkaart die door ons bedrijf is aangeschaft.
Als ervaren keuringsarts bood ik hem volledige medische achterwacht en begeleiding per app en telefoon. Die ondersteuning is nu per direct stopgezet. Mijn dringende advies aan chauffeurs: kies voor een gevestigd en ervaren keuringsbedrijf waar eerlijkheid, bereikbaarheid, continuïteit en echte expertise gewaarborgd zijn."