Der er kun EN ting at sige om KG Vinduespolering: SUPER arbejde. Vi er MEGA tilfredse. Vi kan varmt anbefale KG Vinduespolering.
Lees wat reviewers zeggen
Jeg har i dag haft mit første besøg af KG Vinduespolering, og jeg må bare sige at han er virkelig grundig. Nu er jeg ikke en mand med voldsomt meget fritid, og derfor er det heller ikke lige v... Toon meer
Kan kun varmt anbefale KG vinduespolering. Lige fra første møde til udført arbejde , er man ikke i tvivl om hvilken professionalisme der ligger bag virksomheden… 5 ud af5 stjerner herfra 🤗
Kæmpe anbefaling herfra🤩 Fik Kenneth anbefalet af en af vores gode naboer. En hurtigt aftale kom i hus- meget rolig, sød, trykhedskabende og dygtig vinduespudser. Jeg fik både vasket vinduer, karm... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos KG Vinduespolering får du en lokal, stabil og grundig vinduespudser, der sørger for, at dine ruder altid ser skinnende rene ud. KG Vinduespolering tilbyder traditionel vinduespolering, både inde og ude, vinduesvask og solcellevask med rentvandsanlæg. Vi servicere private og virksomheder på hele Vestfyn.
Contactgegevens
Svinget 3, 5591, Gelsted, Denemarken
- 81619871
- kontakt@kg-vinduespolering.dk
- kg-vinduespolering.dk
God og hurtig service!
God og hurtig service!
Efter et år uden vask så blev de så fine efter første vask.
Der er kun EN ting at sige om KG…
Pæn og ordentlig vinduespudsning
Pæn og ordentlig vinduespudsning - super godt tilfreds!
Meget tilfreds kunde
Kenneth er en meget flink mand som kan sit arbejde, han går gerne det ekstra skridt for kunden og gør alt for at man er tilfreds med hans arbejde.
Han sørger for både vinduer og karme skinner.
Vi er meget glade for vores faste abb. hos ham
Mit første besøg af KG Vinduespolering
Nu er jeg ikke en mand med voldsomt meget fritid, og derfor er det heller ikke lige vinduespudsningen som har højeste prioritet herhjemme når tiden så endelig er der. Jeg erkender derfor også at mine vinduer virkelig trængte.
Men selvom at det krævede ekstra tidsforbrug her på Kenneths første besøg, så brugte han den tid der var nødvendig, både indendørs såvel som udendørs, og uden ekstra beregning, for at kunne levere et tilfredsstillende resultat.
Jeg kunne efterfølgende ikke tage ham i hverken en overset plet eller kant på nogle af vinduerne. Jeg er virkelig fan, og af den grund er det heller ikke sidste gang at han kommer her.
Tvært imod, så gør han det fremadrettet fast hver 8. uge, og til en så fair pris, at jeg klart hellere vil betale mig fra det, for til gengæld at være den byrde lettere.
Kan 200 % anbefale KG vinduespolering
Kan 200 % anbefale KG vinduespolering
Kenneth er super sød og professionel.
Meget grundig og kan mærke han brænder for det han laver.
Kan kun varmt anbefale KG…
Aldrig har mine vinduer været så rene!
Aldrig har mine vinduer været så rene! Kenneth er både en super flink fyr, men også hammer dygtig til sit job - efter et par opsagte samarbejder over skuffelse i kvaliteten, så er jeg bestemt en tilfreds fast kunde hos KG👍
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kenneth er meget serviceminded og vil sine kunder det bedste. Han er nem at komme i kontakt med og vinduerne står flotte efter hans besøg 🤩
Punktlig og veludført arbejde
Vi har ikke haft andet en gode oplevelser med KG. Han er til at få fat i, kommer som aftalt og arbejdet er veludført. Han er altid meget servicemindet og smilende. Mange anbefalinger herfra.
Fantastisk udført arbejde
Fantastisk udført arbejde, og Kenneth er en super behagelig person som overholder alle aftaler og virkelig går op i hans arbejde 👍
Meget tilfreds
Ikke noget at sætte en finger på, og en fin pris
Kæmpe anbefaling herfra🤩
Kæmpe anbefaling herfra🤩
Fik Kenneth anbefalet af en af vores gode naboer. En hurtigt aftale kom i hus- meget rolig, sød, trykhedskabende og dygtig vinduespudser. Jeg fik både vasket vinduer, karmene rundt om, masser af råd og vejledning, virkelig fedt med prof. vejledning, 1000 tak for det Kenneth🙏
Vi har nogle små vinduer der før har været svære at få rigtig flotte, så efter de var blevet ordnet, tilbød Kenneth selv at komme tilbage et par timer senere, hvor de var tørret helt op og tjekke op på resultatet, det er bare god service🤩
Og så er prisen til at være med på🥳
En fantastisk insats
En fantastisk insats - ikke blot blev vinduerne rene - alt omkring fik også en tur. Og efter rengøring foretog Kenneth en grundig inspektion af samtlige vinduer - og hvis der var det mindste - så blev det rettet op på. Jeg kan kun anbefale KG vinduespolering. ( og så er jeg så fast kunde fra nu af )
Har haft besøg af
Har haft besøg af
KG Vinduespolering, nøj vores vinduer blev flotte.
Kan varmt anbefale den unge mand.
“Super god oplevelse
“Super god oplevelse! Vinduespudseren kom til tiden, tog sig god tid og leverede et super flot resultat. Venlig og snakkesalig ung mand. Meget grundig og venlig – jeg er meget tilfredse og kan varmt anbefale ham!”
Fantastisk service og flotte vinduer!
Har haft besøg af en virkelig sød og ordentlig vinduespudser, der tog sig tid og var meget menneskelig i sin tilgang. Resultatet var helt skarpe og skinnende rene vinduer. Kan varmt anbefales!

Antwoord van KG Vinduespolering
Topkarakter for både service og resultat
Klar anbefaling! Jeg er meget imponeret over KG Vinduespolering, både kvaliteten af arbejdet og servicen. Super behagelig fyr. Kenneth er punktlig, grundig og tager sig tid til at gøre det ordentligt. Jeg fik en sms om hvornår han kom, hvilket gjorde det nemt at planlægge efter og da mega nemt med fakturaen der kom på sms efterfølgende.
Service i topklasse.
Servicen er i top - Kenneth er omhyggelig og grundig med sit arbejde.
Jeg kan varmt anbefale KG Vinduespolering 👍🏻

Antwoord van KG Vinduespolering
Super rene vinduer og altid god…
Super rene vinduer og altid god service, kan varmt anbefales 🤗

Antwoord van KG Vinduespolering
Lees meer over geverifieerde reviews.