KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Kan absolut ikke anbefales, hverken til køb af bil eller værkstedsbesøg. Min oplevelse er, at dette sted er eksperter i at fralægge sig ethvert ansvar og tørre hele regningen af på kunden, selv når... Toon meer

Vi købte vores Kia ved Frederik hos KH Automobiler. Frederik gav en fantastisk god service under både køb og overlevering af bilen. Som kunde føler man sig bare super godt tilpas, og vi vil helt kla... Toon meer

Som køber, er man i trygge hænder hos KH Automobiler, det var også tilfældet, da vi købte vores E Niro, bytteprisen var fair og selve handelen foregik helt uden unødige salgstaler m.v. Udlevering af... Toon meer

Frederik hos KH Automobiler har været en aldeles fremragende hjælp, da vi var på udkig efter vores første elbil. Han fik os straks til at føle os trygge, med sin reelle og nede på jorden jyske udst... Toon meer

1. Autodealer
  2. ook in
  3. Autobedrijf/Garage

Over KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern

Tak for din anmeldelse.

Vi er utrolig glade for, at du tager dig tid til at bedømme dit besøg hos KH Automobiler A/S. Vi forsøger hele tiden at blive bedre og optimere vores kundeservice, så derfor er din mening meget vigtig for os. Vi vil bruge din mening til at sikre, at vi altid leverer den absolut bedste service overfor vores kunder, så dit næste besøg bliver endnu bedre.

Tryghed.

Alt, hvad der har med din bil at gøre, er en tillidssag. Derfor vægter vi her hos KH automobiler både kvalitet og kundetilfredshed ekstremt højt. Vores erfarne og kompetente bilfolk arbejder hver dag for, at du får en god oplevelse, uanset om du leder efter din næste bil eller skal have serviceret eller repareret den, du allerede har.
Vi glæder os til at se jer.
Med venlig hilsen
KH Automobiler A/S

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Et værksted er ikke bare et sted man…

Et værksted er ikke bare et sted man sætter sin bil hen. Det er en tillidssag, og det får man ved KH Automobiler.

5 januari 2022
Logo KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern

Antwoord van KH Automobiler A/S - CarPeople Skjern

Hej Jan.

Mange tak for de fine ord ☺

Mvh KH Automobiler