decoration bali  Reviews 337

Site fermé

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 43% van zijn negatieve reviews beantwoord

Degelijke en verfijnde parellamp- armatuur

Ondanks veel negatieve reviews ben ik voortgegaan op mijn gevoel/ intuïtie en heb een prachtige lamp armatuur besteld.
Alleen maar positieve feedback hier;
Vlotte bestelling en levering en een sfeervol item rijker 🙏🏼
Hartelijke dank aan allen die dit mogelijk hebben gemaakt, jullie werk zal heel lang schitteren in onze inkomhal. Bedankt! 💗

27 december 2025

Maandag een kettinkje besteld.

Maandag een kettinkje besteld.
Nog steeds niets.
WAS VOOR MORGEN
Post gebeld, zit al 2 dagen geen beweging zeiden ze!
Wel betaald, maar geen kettinkje !!!
Dus ergo bestel niet bij het KI CENTRUM
Nu nog steeds niets ontvangen,
Wordt naar BESTEL NUMMER GEVRAAGD,
DAN WEER IS ER IETS MET DE VOORRAAD!!!!
DAN WEER EEN ANDER EXCUUS.
NU HOOR IK HELEMAAL NIETS MEER!
WAT IS DIT VOOR EEN BEDRIJF!!!???
OF GEEF MIJN GELD RETOUR OF ZORG DAT IK BEGIN VOLGENDE WEEK DAT IK MIJN ARTIKEL KRIJG.!
BIJ DHL AL BIJNA EEN WEEK ZGN AANGEMELD MAAR VERDER KOMEN ZE NIET.
IK BEN ZEER BOOS EN ONTEVREDEN.
ZE GEVEN GEWOON NIET THUIS.
WAT EEN WAARDELOOS BEDRIJF DAT KI CENTRUM !!!!!!!!!
OLGA JONGMANS
Weer vragen ze mijn bestelnummer, wat ik nu al 3x heb doorgegeven, ben klaar met dit bedrijf!!!!
En weer wordt mijn bestelnummer gevraagd
Dat is 725345 en dit is de laatste keer dat ik deze geef!
Wat een slecht bedrijf!

4 december 2025

Hallo mevrouw Jongmans,

Om u echt te kunnen helpen, heb ik uw bestelnummer nodig.
Kunt u mij dat doorgeven ?
Dan kan ik meteen nagaan waar het pakket zich bevindt en dit voor u oplossen.

KI DECORATION

Zeer teleurgesteld – bestelling nog steeds niet ontvangen na 2 maanden

Op 14 maart 2025 heb ik een bestelling geplaatst, maar tot op vandaag (midden mei !!) heb ik nog steeds niets ontvangen. Eerst kreeg ik te horen dat het artikel niet op voorraad was en dat het op 23 april zou toekomen. Het zou dan ook meteen verzonden worden.

Op 30 april heb ik opnieuw gemaild om te vragen waar mijn bestelling blijft. Op 2 mei kreeg ik als antwoord dat het artikel nog steeds niet klaar was voor verzending, omdat ze "de stock aan het finaliseren" waren. Er werd beloofd dat het eind week 18 verzonden zou worden — vreemd, want 2 mei is al eind die week...

Na nog twee mails, zonder antwoord van hun kant (op 9 en 12 mei) kreeg ik op 13 mei een nieuwe reactie: het artikel zou "beschikbaar zijn begin mei"... We zitten nu al midden mei !! Er klopt duidelijk niets van hun communicatie of opvolging.

Ik heb intussen opnieuw gemaild om mijn geld terug te vragen. Dit is absoluut niet de manier waarop je met klanten omgaat. Onbetrouwbare levering, vage en tegenstrijdige antwoorden, en totaal geen respect voor de klant of diens tijd.

KOOP HIER DUS NIETS !!!!!

13 mei 2025

Beste,

Onze excuses voor deze lange wachttijd en voor het gebrek aan duidelijkheid in onze eerdere communicatie. Dit is absoluut niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Om dit onmiddellijk op te lossen zullen wij binnen de 48 uur ofwel uw bestelling verzenden, ofwel een volledige terugbetaling uitvoeren, afhankelijk van uw keuze.

Nogmaals onze verontschuldigingen voor dit ongemak. Wij hopen uw vertrouwen opnieuw te verdienen.

Louise – KI DECORATION

Ki decoration

In begin november een lamp besteld bij KI decoration. Na de geplaatste bestelling kreeg ik een mail dat mijn bestelling vertraagd was.
Hierna nooit weer wat gehoord van hun.
Verschillende berichten gestuurd hier kreeg ik geen reactie op.
Ook heb ik verschillende keren gebeld en gemaild, ook hier kreeg ik geen reactie op.
Uiteindelijk na enige tijd de lamp wel ontvangen, super mooie lamp!

9 januari 2025

Hallo,

Het spijt ons zeer voor de vertraging en het gebrek aan reactie. Volgens onze gegevens is uw bestelling inmiddels wel geleverd. We begrijpen uw frustratie — dat had niet mogen gebeuren.

Als u tevreden bent met de ontvangen artikelen, zou u uw review mogelijk kunnen bijwerken om aan te geven dat de bestelling uiteindelijk is aangekomen? Dat helpt om te laten zien dat we geen oplichters zijn, maar dat we tijdelijk grote logistieke problemen hadden.

Heeft u nog een probleem? Stuur dan een bericht naar contact@ki-decoration.com
met uw bestelnummer — we behandelen uw dossier met voorrang.

Dank u,
Louise — KI DECORATION

Volhouden bij stilstand Ki Decoration en Mondial Relay

Nadat ik bestelling plaatste, werd me redelijk snel bericht dat de order verstuurd was (voor de grote reis naar België)
Dat dit even duurt kan ik echt begrijpen.

Mijn trackingcode zei me dat mijn pakket in voorbereiding was, maar dit bleef zo voor de komende 5 weken.

Dus mail-verkeer, social media- verkeer naar Ki decoration en mondial relay gestart. (let op: dit werkte pas nadat ik het via hun eigen links deed, die in hun websites en mijn aanvragende mail zitten!

De ene firma schoof het op de andere!

Dan heb ik via trustpilot, mijn negatieve ervaring gedeeld en als bij toeval werd de dag later het verzenden verder gezet..

Binnen de week werden alle stappen afgerond en kreeg ik bericht via SMS, mail en trackingcode dat mijn pakket in het mondial relay punt kon afgehaald worden.

Blij dat ik niet heb opgegeven!
Blij dat ik hen gecontacteerd kreeg want dit is niet simpel!

De negatieve revieuw is vervangen door deze

Groet A🌞

6 september 2024
Reviews in alle talen tonen. (337 reviews)