Proficiat met jullie 4 jarig bestaan en dank je wel voor de kortingsactie. Daardoor hebben mijn opvangkindjes weer heel wat nieuw en degelijk materiaal om mee te spelen.

Het Waytoplay pakketje was bedoeld als geschenk voor de eerste verjaardag van onze kleinzoon Nathan. Het pakket werd tijdig en stevig verpakt geleverd . Extra leuk waren ook de extra geleverde nepta... Toon meer

Leuk aanbod. Stelt het aanbod ook via instagram voor waardoor je nieuwe producten leert kennen. Zeer behulpzaam, je merkt dat hart en ziel achter/in deze winkel aanwezig is. Super service, snelle reac... Toon meer

Prachtig initiatief met alleen maar leuk en verantwoord speelgoed!! Vlotte levering met een persoonlijk kaartje erbij. Ook een vergetelheid wordt, met dezelfde inzet en betrokkenheid, vlot en snel... Toon meer

1. Kinderspeelgoedwinkel

Een webshop met focus op duurzaam speelgoed en open einde spel.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Super snelle levering

Super snelle levering !
Mijn metekindjes zullen blij zijn met hun kidicutters !
🥰

28 februari 2023

Antwoord van De Kinderwinkel

Samen koken is het leukste wat er is! Geniet ervan.

Heel tevreden!

Heel tevreden!! Altijd correcte communicatie, mooie selectie producten en snelle levering!

4 februari 2023

Antwoord van De Kinderwinkel

Oh, super fijn om te horen Freya! Veel plezier ermee!

Fijn aanbod, snelle verzending

Fijn aanbod met een lieve en attente service! Supersnelle verzending, leuke tattoos bij het pakketje ;)

1 februari 2023

Antwoord van De Kinderwinkel

Oh, dankjewel Inge. Altijd fijn om te horen.

Goede foto’s

Goede foto’s, duidelijke uitleg van de producten en hele snelle service!

26 januari 2023

Antwoord van De Kinderwinkel

Online shoppen is niet altijd makkelijk, blij dat alles toch aangenaam leek te verlopen!

Bedankt

Bedankt aan Yentl om zo reactief te zijn toen de maileg kortingscode niet bleek te werken 🙏🏻 erg vriendelijke gedreven jonge mama ! Bedankt voor de leuke attentie

21 januari 2023

Top webshop

Superleuke webshop! Bestelling werd snel verwerkt en kon het snel gaan ophalen. Yentl antwoord ook heel snel op haar mails. Ik bestel zeker nog bij De kinderwinkel!

9 oktober 2022

Antwoord van De Kinderwinkel

Oh zo tof Sanne, bedankt! Veel plezier ermee.

Alleen jammer dat de link om de…

Alleen jammer dat de link om de cadeaubon te printen niet werkte

11 september 2022

Antwoord van De Kinderwinkel

Hi Christel! Bedankt voor je berichtje. Dit is de eerste keer dat ik het hoor, dus ik probeer even te kijken wat er technisch fout liep. Sorry voor het ongemak hoor! Lieve groetjes, Yentl

Mooi speelgoed

Mooi speelgoed, snelle verzending, goed ingepakt, handgeschreven kaartje bij,... Top!

20 augustus 2022

Antwoord van De Kinderwinkel

Dankjewel Tineke. Veel plezier ermee!

Super service

Supervriendelijke persoon, ze heeft mij goed geholpen bij de keuze van het Grapat speelgoed. Super service! Bedankt!

12 augustus 2022

Antwoord van De Kinderwinkel

Oh Debby, zo fijn om te lezen! Jij bedankt!

Kinderwinkel naar ons hart ❤️

Yentl legt zoveel ziel in de spullen die ze verkoopt! Wij kwamen heel graag in de winkel en zullen dan ook verder online shoppen 😍

9 juni 2022

Antwoord van De Kinderwinkel

Joepiee!!! Bedankt Kimberley, om zo'n trouwe klant te zijn. Ik mis jullie bezoekjes nu al! 🥰

Topservice met een zachte toets!

Jentl zorgt altijd voor een topservice! Een echte onderneemster met een duidelijke visie over open-end speelgoed en mooie kinderspullen!

18 april 2022

Oh, Kim toch! Bedankt!!