12 dagen geleden een mobiele telefoon besteld via de website. Wel betaald. Geen bevestigingsmail. Winkel is niet te bereiken via telefoon, contactformulier of email. Omdat ik de website niet kende e... Toon meer
Kidok
Na grondig onderzoek heb ik bij deze winkel een laptop gekocht voor mijn studie. De specificaties op de website waren duidelijk en de prijs was scherp. De levering verliep soepel en de laptop was... Toon meer
Wat een prettige winkelervaring! Van het bestellen op de duidelijke website tot de snelle levering - alles verliep perfect. Mijn bestelling was de volgende dag al in huis, keurig verpakt. Het product... Toon meer
Ik sta versteld van de service van deze winkel. Niet alleen was de levering extreem snel en de verpakking perfect, maar de klantenservice toonde oprechte betrokkenheid. Toen ik een technische vraag ha... Toon meer
Wij zijn een betrouwbare elektronicawinkel gespecialiseerd in computers, laptops, mobiele telefoons, speakers en nog veel meer. Ons doel is om hoogwaardige elektronica aan te bieden voor de beste prijzen, zonder concessies te doen aan service of kwaliteit. Met een passie voor technologie en klanttevredenheid streven wij ernaar om elke klant te helpen het juiste product te vinden. Transparantie, snelle levering en uitstekende ondersteuning staan bij ons centraal. Bij ons shop je veilig, voordelig en met vertrouwen.
Het Dorpsplein 44, 6674BW, Herveld, Nederland
- +31651842672
- support@kidok.eu
- kidok.eu
Mensen keken ook naar
Uitstekende smartphone-ervaring
Ik kocht onlangs een nieuwe smartphone en was onder de indruk van de service. De medewerker adviseerde me uitgebreid over de beste opties binnen mijn budget. De telefoon werd dezelfde dag verzonden en was de volgende ochtend al in huis. Na twee weken gebruik bevalt het toestel perfect: de batterij gaat lang mee en de camera is van hoge kwaliteit. Zeker een aanrader!
Betrouwbare partner voor al je tech-aankopen
Of het nu gaat om een eenvoudige kabel of een dure laptop, deze winkel behandelt elke bestelling met dezelfde zorg en aandacht. De kwaliteit is altijd consistent en de service is onberispelijk.
Wat ik vooral waardeer is de transparantie over voorraden en levertijden. De website toont realistische bezorgtermijnen en je krijgt accurate tracking updates. Producten zijn altijd perfect verpakt en arriveeren in perfecte staat.
Na meer dan vijftien bestellingen ben ik nog nooit teleurgesteld. De winkel combineert scherpe prijzen met betrouwbare service en snelle levering. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en professionaliteit!
Professionele service en goede communicatie
Deze winkel biedt werkelijk uitstekende service. Vanaf het moment van bestellen ontving ik duidelijke updates over mijn pakket. De bezorging was punctueel en de koerier was vriendelijk en professioneel.
Het assortiment is modern en actueel, met regelmatig nieuwe producten. De productbeschrijvingen zijn uitgebreid en eerlijk, wat helpt bij het maken van de juiste keuze. De filters op de website werken perfect en besparen veel zoektijd.
De klantenservice is via meerdere kanalen bereikbaar en reageert altijd binnen enkele uren. Medewerkers zijn kundig en tonen oprechte interesse in het oplossen van vragen.
Uitkomst voor gamers
Zocht een zeldzame grafische kaart - hadden hem binnen 48 uur gevonden. Gaven gedetailleerd advies over compatibiliteit met mijn pc. De assembleur liet prestatie testen achter op een briefje - leuk detail.
Top!
Levering was sneller dan verwacht. Product in perfecte staat. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Aanrader!
Uitstekende winkel met snelle service
Ik ben zeer onder de indruk van deze webshop. De website is overzichtelijk en biedt duidelijke productinformatie met eerlijke reviews. Mijn bestelling werd dezelfde dag nog verzonden en arriveerde de volgende ochtend perfect verpakt.
Wat deze winkel echt onderscheidt is de uitzonderlijke klantenservice. Toen ik een vraag had over garantievoorwaarden, kreeg ik binnen een uur een deskundig en uitgebreid antwoord. De medewerker nam de tijd om alles tot in detail uit te leggen.
Na meerdere aankopen kan ik zeggen dat dit een betrouwbare winkel is met scherpe prijzen en consistente kwaliteit. Ze hebben een klant voor het leven aan mij gewonnen!
Uitstekende draadloze oordopjes voor sport
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe sportoordopjes. Ze blijven perfect zitten tijdens het hardlopen en het geluid is verrassend goed. De oordopjes waren de volgende dag al geleverd en de bediening is intuïtief. Na twee weken gebruik bevalt de batterijduur uitstekend. Echt een aanrader voor sporters!
Uitstekende ervaring met draadloze headset
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop van de draadloze headset. Het geluid is kristalhelder en de batterij gaat lang mee. De headset was de volgende dag al in huis en werkte meteen perfect. De klantenservice reageerde snel op mijn vraag over de compatibiliteit. Een absolute aanrader!
Perfecte ondersteuning bij technische vragen
Toen ik problemen ondervond met de installatie van mijn nieuwe apparaat, contacteerde ik de klantenservice. Binnen enkele minuten werd ik geholpen door een specialist die mijn probleem direct begreep. Hij begeleidde me stap voor stap naar de oplossing.
De winkel heeft een uitgebreid assortiment met duidelijke productomschrijvingen. De filters op de website maken het eenvoudig om precies te vinden wat je zoekt. De levering is altijd punctueel en de productkwaliteit is consistent goed.
Uitstekende service bij garantieclaim
Toen mijn tablet onverwacht problemen vertoonde, nam ik contact op met de klantenservice. Zij regelden direct een vervanging en binnen twee dagen had ik een nieuwe tablet in huis. Deze snelle en professionele aanpak waardeer ik enorm!
Uitstekende ervaring met smartwatch
Mijn nieuwe smartwatch is precies wat ik zocht voor mijn fitness routine. De tracking is accuraat en de batterij gaat lang mee. De levering was snel en de prijs was concurrerend. Een tevreden klant!
Betrouwbare aankoop van monitor
Ik was op zoek naar een scherpe monitor voor mijn thuiskantoor. Na wat vergelijken vond ik hier een model dat perfect aan mijn eisen voldeed. De levering verliep soepel en de monitor is van uitstekende kwaliteit. Fijne winkel!
Snelle levering van smartphone
Mijn nieuwe smartphone was de volgende dag al in huis. Het toestel was perfect verpakt en werkt uitstekend. De prijs-kwaliteitverhouding is top. Zeker een aanrader!
Snelle service, tevreden klant
Mijn nieuwe telefoonhoesje was de volgende dag al bezorgd. Perfecte pasvorm en goede kwaliteit. Zeer blij met deze aankoop!
Goede ervaring met laptop aankoop
De levering verliep soepel en de laptop was binnen twee dagen in huis. Alles werkte meteen perfect en de kwaliteit is uitstekend.
Toen ik later vragen had over garantie, kreeg ik snel en deskundig antwoord. Een betrouwbare winkel voor elektronica!
Uitzonderlijke klantgerichtheid
Mijn aankoop van een nieuwe laptop verliep soepel, maar wat mij het meest is bijgebleven is de uitzonderlijke service. Toen ik technische problemen ondervond, bood de klantenservice niet alleen een oplossing, maar begeleidde ze me ook persoonlijk door het hele proces.
De medewerker belde me terug om te controleren of alles werkte en bood aanvullende ondersteuning aan. Dit niveau van service is zeldzaam, vooral gezien de scherpe prijs van het product.
De combinatie van snelle levering, milieubewust verpakken en uitstekende nazorg maakt deze winkel tot mijn vaste adres voor elektronica. Deze winkel begrijpt wat klanttevredenheid betekent!
Snelle service, uitstekende kwaliteit
Mijn nieuwe telefoon is perfect. De prijs was concurrerend, de levering ontzettend snel en de klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit tegen een schappelijke prijs.
Een geweldige eerste indruk
Dit was mijn eerste aankoop bij deze winkel en ik ben meteen onder de indruk. De prijs voor mijn nieuwe tablet was aanzienlijk lager dan bij concurrenten, en de levering verliep vlekkeloos. Binnen twee dagen had ik mijn bestelling al in huis, perfect verpakt en in nieuwstaat.
Wat de ervaring extra bijzonder maakte, was de uitstekende klantenservice. Ik had een vraag over accessoires en kreeg binnen een uur een uitgebreid, persoonlijk antwoord met verschillende opties. Deze combinatie van scherpe prijzen, snelle levering en persoonlijke aandacht is zeldzaam. Zeker een aanrader!