Professioneel, op maat van kinderen en ideaal om de wachtrij op te vrolijken.
Wegens de verstrengde coronamaatregelen kon het geplande kidsdisco inclusief bezoek Sinterklaas niet plaatsvinden. In samenspraak hebben we wel een coronaproof-bezoek van Sinterklaas en zijn twee... Toon meer
Bij kidsdisco.be kan u terecht voor interactieve, animatieve kinderdisco's & Zwarte Pietendisco's. Zo maken we van ieder feest een knaller voor jong & oud!
Kidsdisco komt al enkele jaren op onze kinderfuif. Steeds met heel veel enthousiasme nemen ze alle kinderen mee op de dansvloer. Een leuke afwisseling van dansen en spelletjes zodat de kinderen die niet zo graag dansen ook naar de dansvloer getrokken worden. Wij genieten elk jaar na van een geweldige kinderfuif en dit mede dankzij Kidsdisco! Zin in een leuk feestje, niet twijfelen gewoon boeken!!!

Antwoord van Kidsdisco
Altijd een vlotte en aangename samenwerking met de mensen van Kidsdisco. Zeker een aanrader voor je feestje of festival! Groetjes, Mini Rock :)

Antwoord van Kidsdisco
ondanks de zeer zwakke opkomst van publiek werd er alles gedaan om de enkele kinderen optimaal te entertainen

Antwoord van Kidsdisco
De kidsdisco is een perfecte kinderactiviteit op je evenement. Animators passen zich zeer goed aan aan de omstandigheden! Fijne samenwerking, duidelijke communicatie over wat er nodig is. Een aanrader!

Antwoord van Kidsdisco
Top entertainment voor kinderen!!

Antwoord van Kidsdisco
Aanstekelijk enthousiasme, zorgen ervoor dat alle kindjes mee kunnen en vooral willen doen! Zeker een aanrader!

Antwoord van Kidsdisco
Lanthe en Joren hebben een uur lang onze jongste bezoekers op het VijverFestival op een geweldige, en vooral interactieve manier geëntertained. Zeker een aanrader !!! Ook de contacten vooraf en het maken van de nodige afspraken liepen zeer vlot ...

Antwoord van Kidsdisco
Net zoals vorig jaar een sprankelende show! Kidsdisco neemt de kids mee in hun enthousiasme. Een aanrader!

Antwoord van Kidsdisco
Professioneel, op maat van kinderen en ideaal om de wachtrij op te vrolijken.
Jullie hadden alle kinderen en ouders mee, zelfs de grotere kwamen kijken. De muziek stond ook niet te luid en de intrede van de Sint sloot goed aan bij de disco. Jullie versiering van de ruimte was ook super! Leuk dat jullie de tijd namen om per kind een mooie foto te laten maken bij het afsluiten van elk Sintbezoek en er ook aan dachten om een groepsfoto te maken. De kids vonden het ook gewelding om zelf de poppers af te schieten. De rommel kon gewoon met een goede stofzuiger opgeruimd worden :) Ik zou jullie zo opnieuw boeken!

Antwoord van Kidsdisco
Weer of geen weer: Kidsdisco.be gooit zich steeds voor de volle 100% dolenthousiast en vol energie in de strijd!

Antwoord van Kidsdisco
Fantastisch optreden van heel enthousiaste mensen. Ze hadden het publiek direct mee en hebben een onuitputtelijke energie die ze uitstralen naar het publiek. Toppers!!

Antwoord van Kidsdisco
De perfecte animatie voor de kids. Met prijzen te winnen en opdrachtjes. Dansjes aanleren enz....

Antwoord van Kidsdisco
De kids hebben zich de hele namiddag rot geamuseerd. Het is geweldig hoe jullie met de kinderen omgaan. Van de aanwezige ouders kregen we de reactie : "Dit is het kinderfeestje waar vele kinderen enkel kunnen van dromen !".

Antwoord van Kidsdisco
Alles verliep vlot en de kinderen genoten ervan!

Antwoord van Kidsdisco
De enthousiaste pieten en charmante Sint hebben van ons jaarlijks Sinterklaasfeest weer een fantastisch kinderfestijn gemaakt. Niets dan lachende gezichtjes bij het dansen, zingen en andere leuke spelletjes.

Antwoord van Kidsdisco
Leuke en aangename contacten, professionele artiesten, ... . Kids hebben ervan genoten.

Antwoord van Kidsdisco
Voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest van de personeelskring van de gemeente Zemst hebben we een beroep gedaan op Kidsdisco.
Zowel de Pietendisco als het bezoek van Sinterklaas werden hartelijk onthaald door al de deelnemers.
Ook qua communicatie verloopt alles vlot en gemoedelijk.
Een aanrader.

Antwoord van Kidsdisco
Genieten met een Grote G. Zowel de kinderen als de ouders hebben zich 2 uur enorm geamuseerd. De Pietendisco was enorm goed geanimeerd en heeft de voeten bij jong en oud los gegooid. De Sint heeft daarna uitgebreid de tijd genomen om te zien wie er braaf was en wie er een lichte roe verdiende. Samengevat een geweldige ervaring.

Antwoord van Kidsdisco
De kinderen maar ook de ouders waren enorm enthousiast. Iedereen danste mee met een temperatuur van 37° graden.