Wegens de verstrengde coronamaatregelen kon het geplande kidsdisco inclusief bezoek Sinterklaas niet plaatsvinden. In samenspraak hebben we wel een coronaproof-bezoek van Sinterklaas en zijn twee... Toon meer

1. Evenementenbureau
  2. Kinderfeestjes

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Bij kidsdisco.be kan u terecht voor interactieve, animatieve kinderdisco's & Zwarte Pietendisco's. Zo maken we van ieder feest een knaller voor jong & oud!

4,7

Uitstekend

Mensen keken ook naar

Kidsdisco is gewoon de beste

Kidsdisco komt al enkele jaren op onze kinderfuif. Steeds met heel veel enthousiasme nemen ze alle kinderen mee op de dansvloer. Een leuke afwisseling van dansen en spelletjes zodat de kinderen die niet zo graag dansen ook naar de dansvloer getrokken worden. Wij genieten elk jaar na van een geweldige kinderfuif en dit mede dankzij Kidsdisco! Zin in een leuk feestje, niet twijfelen gewoon boeken!!!

7 maart 2026

Antwoord van Kidsdisco

Dankjewel voor de fijne woorden! Dat doet echt plezier om te lezen.

Voor ons is het telkens weer een feestje om terug naar de Kraal Fuif te komen. De sfeer zit daar altijd meteen goed en de kinderen gaan elke keer weer helemaal los op de dansvloer.

En eerlijk is eerlijk: jullie prachtige inkleding maakt het feestje echt helemaal af. Dat geeft meteen die extra magie aan de namiddag!

Bedankt voor de fijne samenwerking en om ons al die jaren opnieuw te laten meefeesten. Wij kijken alvast uit naar de volgende editie!

Feestelijke groetjes

Vlotte en aangename samenwerking

Altijd een vlotte en aangename samenwerking met de mensen van Kidsdisco. Zeker een aanrader voor je feestje of festival! Groetjes, Mini Rock :)

2 augustus 2025

Antwoord van Kidsdisco

Wat een leuke review, dankjewel Mini Rock! Wij komen altijd met superveel plezier langs bij jullie – het is elke keer weer een feestje om samen de wei op z’n kop te zetten.

ondanks de zeer zwakke opkomst van…

ondanks de zeer zwakke opkomst van publiek werd er alles gedaan om de enkele kinderen optimaal te entertainen

6 oktober 2024

Antwoord van Kidsdisco

Bedankt voor je bericht! Wat fijn om te horen dat de kids toch een topmoment hebben beleefd, ook al was het wat rustiger. Voor ons is elke glimlach belangrijk, en we doen altijd ons uiterste best om er een onvergetelijke tijd van te maken! 😊 Hopelijk kunnen we er een volgende keer samen een spetterend feestje van maken met een vol plein! 🎉✨

De kidsdisco is een perfecte…

De kidsdisco is een perfecte kinderactiviteit op je evenement. Animators passen zich zeer goed aan aan de omstandigheden! Fijne samenwerking, duidelijke communicatie over wat er nodig is. Een aanrader!

14 januari 2025

Antwoord van Kidsdisco

Bedankt voor je superleuke review! 🤩

Het doet ons enorm plezier om te horen dat jullie zo genoten hebben van onze kidsdisco!

Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking en de mooie woorden. Hopelijk zien we elkaar snel weer op een volgend feestje! 🕺💃

Top entertainment voor kinderen!!

Top entertainment voor kinderen!!

29 juni 2024

Antwoord van Kidsdisco

Bedankt voor het compliment! We zijn blij dat de kinderen het naar hun zin hebben gehad! 🎉

Aanstekelijk enthousiasme!

Aanstekelijk enthousiasme, zorgen ervoor dat alle kindjes mee kunnen en vooral willen doen! Zeker een aanrader!

19 mei 2024

Antwoord van Kidsdisco

Bedankt voor je enthousiaste woorden! Wij hebben ook genoten van jullie evenement!

Joren van Kidsdisco.be

Top Entertainment voor onze jongste bezoekers

Lanthe en Joren hebben een uur lang onze jongste bezoekers op het VijverFestival op een geweldige, en vooral interactieve manier geëntertained. Zeker een aanrader !!! Ook de contacten vooraf en het maken van de nodige afspraken liepen zeer vlot ...

13 juli 2024

Hallo Luc

Bedankt voor je fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie genoten hebben van onze show. Wij hebben ook enorm genoten van de Kidsdisco en de enthousiaste kinderen in Dilbeek.

Het was geweldig om met jullie samen te werken en we kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer plezier te brengen op jullie evenementen.

Feestelijke groeten
Joren

Net zoals vorig jaar een sprankelende…

Net zoals vorig jaar een sprankelende show! Kidsdisco neemt de kids mee in hun enthousiasme. Een aanrader!

5 mei 2024

Antwoord van Kidsdisco

Dankjewel voor de leuke reactie! Het is ook altijd genieten bij jullie op het podium!

Sinterklaasfeest 2023 - Barentz

Jullie hadden alle kinderen en ouders mee, zelfs de grotere kwamen kijken. De muziek stond ook niet te luid en de intrede van de Sint sloot goed aan bij de disco. Jullie versiering van de ruimte was ook super! Leuk dat jullie de tijd namen om per kind een mooie foto te laten maken bij het afsluiten van elk Sintbezoek en er ook aan dachten om een groepsfoto te maken. De kids vonden het ook gewelding om zelf de poppers af te schieten. De rommel kon gewoon met een goede stofzuiger opgeruimd worden :) Ik zou jullie zo opnieuw boeken!

26 november 2023

Antwoord van Kidsdisco

Dank je wel voor je fantastische feedback! We zijn verheugd dat jullie het Sintfeest zo hebben gewaardeerd. Het was een genot om voor jullie te mogen optreden, en we kijken ernaar uit om jullie in de toekomst opnieuw te verwelkomen! 🌟

Knallen op Aalbeke Feest!

Fantastisch optreden van heel enthousiaste mensen. Ze hadden het publiek direct mee en hebben een onuitputtelijke energie die ze uitstralen naar het publiek. Toppers!!

14 mei 2023

Hallo Gerben

Dankjewel voor de fijne review! Wat was het ook een fijn feestje in Aalbeke!

Joren

De kids hebben zich de hele namiddag rot geamuseerd

De kids hebben zich de hele namiddag rot geamuseerd. Het is geweldig hoe jullie met de kinderen omgaan. Van de aanwezige ouders kregen we de reactie : "Dit is het kinderfeestje waar vele kinderen enkel kunnen van dromen !".

18 maart 2023

Hallo Bert

Dankjewel voor deze leuke woorden en mooie complimenten! Ik heb ze doorgegeven aan de animatoren van dienst Eline & Lukas, ze straalden!

Geweldig Sinterklaasfeest

De enthousiaste pieten en charmante Sint hebben van ons jaarlijks Sinterklaasfeest weer een fantastisch kinderfestijn gemaakt. Niets dan lachende gezichtjes bij het dansen, zingen en andere leuke spelletjes.

4 december 2022

Antwoord van Kidsdisco

Oooh dankjewel voor de fijne reactie!

En wij genieten met volle teugen van de blije kinder gezichtjes!

Topervaring

Leuke en aangename contacten, professionele artiesten, ... . Kids hebben ervan genoten.

1 oktober 2022

Antwoord van Kidsdisco

Oooh, dankjewel voor de fijne feedback! Wij vonden het ook een zeer fijne animatie! =)

Perfect Sinterklaasfeest

Voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest van de personeelskring van de gemeente Zemst hebben we een beroep gedaan op Kidsdisco.
Zowel de Pietendisco als het bezoek van Sinterklaas werden hartelijk onthaald door al de deelnemers.
Ook qua communicatie verloopt alles vlot en gemoedelijk.
Een aanrader.

18 november 2022

Hallo Tim

Dankjewel voor de fijne feedback! Leuk om te lezen dat alles naar wens was voor jullie.
Sinterklaas wist ons op de terug tocht naar Spanje nog te zeggen dat hij het heel fijn vond in Zemst en volgend jaar zeker nog wel eens terug langs wilt komen.

Genieten met een Grote G

Genieten met een Grote G. Zowel de kinderen als de ouders hebben zich 2 uur enorm geamuseerd. De Pietendisco was enorm goed geanimeerd en heeft de voeten bij jong en oud los gegooid. De Sint heeft daarna uitgebreid de tijd genomen om te zien wie er braaf was en wie er een lichte roe verdiende. Samengevat een geweldige ervaring.

27 november 2022

Hallo Michelle

Dankjewel voor deze fijne woorden! Zeer tof om te lezen dat jullie een geweldige ervaring hebben gehad met heel het bedrijf =)

Hopelijk krijgt de papa met de bonus effectief zijn bonus.

Gewoon fantastisch!

De kinderen maar ook de ouders waren enorm enthousiast. Iedereen danste mee met een temperatuur van 37° graden.

24 juli 2022