Voor onze dochter hebben we bij kidsmoment.nl Assepoester gehuurd voor haar kinderfeestje. Het maken van de afspraak ging heel makkelijk via WhatsApp en Assepoester kwam stipt op tijd! Geweldig... Toon meer

2,6

Slecht

Dacht leuk een mascotte te huren als…

Dacht leuk een mascotte te huren als verassing voor mijn nichtje die 4 werd niemand is komen opdagen onprofessioneel gedrag over de app terwijl de afspraak 1,5 week geleden bevestigd is mijn advies huur hier niks en ga niet in zee met hun ze hebben een kind van 4 laten zitten op der verjaardag…

17 mei 2026

Boek hier nooit!

Boek hier nooit!! Dochtertje werd 4 Elsa kwam niet opdagen, bellen en bellen smoesjes dat ze vast stonden in Amsterdam en later zouden komen..ook niet! NIET BOEKEN!

11 april 2026

Nog nooit zoiets slechts meegemaakt

Nog nooit zoiets slechts meegemaakt. Elsa word tijdens eerste liedje gebeld en neemt gewoon de telefoon op. Slordige vieze jurk met gaten erin. 2 rechter schoenen die niet paste, totaal geen interactie met de kinderen pas op het einde beetje leuk het laatste kwartier.

12 april 2026

Komen gewoon niet opdagen

Komen gewoon niet opdagen, en de smoesjes die ze gebruiken kan je in de vele reacties wel lezen!
Ik denk dat de goeie reacties door hun zelf geschreven zijn, want wat een zooitje dat bedrijf zeg!!

‼️BOEK HIER NIET‼️

11 april 2026

Een dikke 10!

Ik heb voor het feestje van mijn dochter en zoontjes Gabby Dollhouse en Buzz Lightyear gehuurd. Communicatie ging perfect. Mascottes waren op tijd aanwezig en deden heel gezellig mee op het feestje. Mijn kids waren superblij! Volgende keer weer!

28 maart 2026

Niet op komen dagen

Niet op komen dagen! Verschrikkelijk! Kids hadden er zo op verheugd. Reageert niet eens op berichtjes.

28 maart 2026

Zeer slechte ervaring met Kidsmoment

Zeer slechte ervaring met Kidsmoment. Prinses Elsa ingehuurd, maar de entertainer was onzeker, had nauwelijks interactie met de kinderen en wist niet wat ze moest doen. Het programma stelde niets voor en was snel voorbij. Frozen liedjes werden niet eens gekend.
De uitstraling was ronduit slecht een smerige, kapotte jurk met gaten en een vieze sleep. Dit had niets met een prinses te maken.
Na contact met Kidsmoment is geen enkele oplossing of compensatie aangeboden, ondanks erkenning dat de uitstraling niet in orde was.
Geld niet waard. Geen aanrader.

1 april 2026

Niet boeken!

Gisteren vierde mijn dochter haar 3e verjaardag. Voor dit speciale moment hadden wij Katrien Duck gehuurd én iemand die zou komen schminken. Helaas is er niemand komen opdagen. Er is geen enkele afmelding of bericht geweest.

Op berichten en apps wordt inmiddels gereageerd maar word het in mijn schoenen geschoven. Ongelooflijk! Mijn kind was ontzettend teleurgesteld en verdrietig, en dat is echt hartverscheurend op zo’n bijzondere dag.

Ik vind dit absoluut onprofessioneel en onbetrouwbaar. Ik zou anderen dan ook afraden om hier iets te boeken.

21 februari 2026

Belachelijke vertoning

Zeer slechte ervaring met Kidsmoment. Prinses Elsa ingehuurd, maar de entertainer was onzeker, had nauwelijks interactie met de kinderen en wist niet wat ze moest doen. Het programma stelde niets voor en was snel voorbij. Frozen liedjes werden niet gekend.
De uitstraling was ronduit slecht: een smerige, kapotte jurk met gaten en een vieze sleep. Dit had niets met een prinses te maken.
Geld niet waard. Geen aanrader.

10 januari 2026

Had ik de reviews maar gelezen..

Had ik de reviews maar gelezen... Op korte termijn via de app contact gehad. Alles was in orde en het zou goedkomen. Gisteren nog navraag gedaan. Kwam goed. Maar er kwam geen prinses opdagen...
Gebeld, zouden kijken of er iemand later kon komen. Maar niks meer gehoord. Niet meer teruggebeld, geen nette afmelding. Excuus 'verkeerde datum'. Conclusie: 3 heel verdrietige meisjes.

24 januari 2026

NIET BOEKEN!!!!!

Wow, ik zie nu pas deze reviews maar echt te bizar voor woorden. Prinses Elsa geboekt voor feestje van mijn dochter vanochtend nog even berichtje gestuurd, en kreeg al geen antwoord. Vanmiddag kwam gewoon niemand opdagen! 100x gebeld en op een gegeven moment werd mijn nummer geblokkeerd. 20 teleurgestelde peutertjes voor het raam!!!! Nooit boeken!!!!

2 januari 2026

Vandaag hadden we een ballonartiest en…

Vandaag hadden we een ballonartiest en schminkartiest van Kidsmoment op het feestje van mijn 5-jarige zoon. Wat hebben de dames het fantastisch gedaan! Het was echt een mooie toevoeging aan het kinderfeestje en de kinderen hebben enorm genoten. Daarnaast waren ze goed bereikbaar en kon ik zelfs last-minute nog terecht. Nogmaals heel erg bedankt!

27 december 2025

SLECHT BEDRIJF

Om 15.00 uur zou stitch komen. Niemand. Om 15.30 nog steeds niks. Zelf maar even geappt en kreeg als antwoord, oh heeft mijn collega niet gebeld? Toen wist ik genoeg. Stitch was gevallen en moest foto's laten maken. Dit kan, maar even contact richting mij was netjes geweest. 8 teleurgestelde kinderen. Er kwam niemand en er kon misschien om 18.00 uur nog iemand komen. Mijn dochter word 9. We hebben het feestje in de middag. Ze appt nog dat ze zo naar buiten loopt om me bellen. Inmiddels zijn we ruim 1,5 uur verder en heeft er nog niemand gebeld. Zwaar en zwaar teleurgesteld, boos en verdrietig. Nooit meer!!!

14 december 2025

Super service

Super service
Wij huurden een compleet pakket met springkussen en popcornkraam. Alles stond mooi op tijd klaar. De kinderen hebben zich vermaakt en de ouders konden gezellig bijkletsen. Perfect geregeld.

3 december 2025

Nier boeken!

8 maanden geleden Belle en het beest geboekt voor een communiefeest dat gister plaats vond. Zelfs meerdere keren bevestigd en 1 week van te voren nog even gevraagd of alles doorging, alles was oke.
Ze zouden om half 8 aanwezig zijn. Om kwart voor 8 maar eens gebeld en geappt. krijgen we een dom excuus dat er een zieke was en dat ze niet konden komen en dus niet onderweg waren (2 uur rijden). Ze hadden op dit tijdstip allang onderweg moeten zijn. Kinderen waren diep getreurd en waren hier echt op voorbereid. Zeer zeer zeer onprofessioneel. Ze doen zich heel mooi en groot bedrijf voor maar aan professionaliteit een groot gebrek. Als je geen verdrietige kinderen wil NIET BOEKEN!!!! Zeer triest. Had ik deze recensies maar eerder gelezen…

30 november 2025

Kinderen vonden het geweldig

Kinderen vonden het geweldig
Wij kozen voor het beauty feestje. De meiden werden geschminkt, kregen glitters en nagellak. Er werd veel gelachen en foto's gemaakt. Super origineel concept, absoluut geslaagd.

18 november 2025

Tevreden!!!

Ik had het volledige pakket geboekt met Elsa. Heel vriendelijk en goed optijd. Het was een super leuke dag voor mijn dochter!

8 november 2025

Top feest!

Ik heb Anna en Elsa op het feestje geboekt alles was top, kinderen zeer tevreden, waren optijd, leuk optreden gegeven en hele lieve meiden. Erg tevreden mee en zeker nog een keer !

1 november 2025

Erg blij

Super leuk feestje! Kinderen waren super blij om Elsa te zien en hebben er zeer zeker van genoten.

8 november 2025

Is dit jouw bedrijf?