Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig oplevelse. Bestiller flere ting fra hjemmesiden! Efter et par uger kontakter jeg dem, da jeg ikke har modtaget varerne. De svarer dog hurtigt at varerne åbenbart er blevet solgt o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mine varer blev sendt allerede samme dag, på trods af weekend of varerne er som forventet. Fin lille detalje at der på ordrebekræftelsen er skrevet en lille hilsen, som tak for handlen. Ville ge... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut bedste oplevelse at handle hos kidzcorner👍🏼Modtog desværre en pakke hvor en reservedel manglede og skrev til kundeservice. Fik hurtigt den varmeste besked tilbage om at de med det samme vil... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Anbefaler! Nem bestilling og hurtigt levering. Købte penalhus i så fin kvalitet og det gjorde stor glæde hos 6-årig. Der var personlig håndskreven hilsen med, med ønsker og god fornøjelse med produk... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Speelgoedwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hej venner ;) Vi er en lille personlig webshop der sælger legetøj med sjæl, kærlighed og omtanke. Vi giver os tid og sender en personlig besked af sted med hver eneste ordre, og viser derved forældre og børn, at vi værdsætter hver eneste ordre og det betyder enormet meget at i har valgt at handle hos os, og stoler på at det i køber også er det i får ;) <3 Tak for tiliden. Vi vil gøre vores bedste til at leve op til jeres forventning. Knus fra Kidzcorner

4,2

2 sterren
1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Virkelig dårlig oplevelse

De svarer dog hurtigt at varerne åbenbart er blevet solgt og hjemmesiden ikke har været opdateret. Ret uheldigt da man står og skal bruge det som gave.
Dog tilbyder de at sende en vare på deres regning - flot!
MEN JEG MODTAGET ALDRIG VAREN og de svarer aldrig på mine efterfølgende mails.
Så dårlig stil. Så jeg stod desværre uden en gave til min nevø.

18 maart 2026

Bestilte elefant,fik en ko

Bestilte elefant,fik en ko

12 februari 2026
Logo Kidzcorner

Antwoord van Kidzcorner

Hej Pia.

Jeg er ikke helt sikker på hvad du mener?

Du har bestilt en putte kanin? Og ja den blev ved en fejl sendt til dig i en forkert farve, hvilket vi har skrevet til dig at vi er ved at rette op på.

Vi har bestilt en helt ny omgang af alle 3 farver for at kunne sende dig en blå som du har bestilt, men skal lige vente på at vi får den ind af døren.

Jeg har skrevet til dem og skyndt på dem og bedt dem sende min ordre hurtigt.

Jeg er ked af det, men der sker desværre fejl engang i mellem, men hvordan man retter op på fejlen er det der siger det hele om et firma synes jeg, og vi prøver at gøre alt vi kan for at rette op på fejlen.

Du har endda fået lov at beholde den forkerte farve kanin.

Så er ked af du synes oplevelsen ikke er mere værd, men vi kan desværre ikke gør mere for dig pt end at undskylde.

Vi skriver når vi sender den blå kanin.
Have en dejlig aften.
Knus Kidzcorner. ❤️❤️❤️

Super!!!

Hej alt for god altså!! De er fantastiske og handle med, 100% vil købe der igen, købte royale high dukker det er så godt deres service!! Arhh er helt vilde med dem

4 februari 2026

Ingen mulighed for kommunikation

Jeg bestilte en pakke for 8 dage siden, og har endu ikke modtaget en mail om at pakken overhovedet skulle være sendt af sted. Jeg skrev en mail til dem for et par dage siden, som de endu ikke har svaret på og ringet flere gange siden I søndags, uden nogen form for tilbagemelding. Meget underligt

21 januari 2026
Logo Kidzcorner

Antwoord van Kidzcorner

Hej Kat.

Tusinde tak for din besked, dog føler jeg at vi har svaret de fleste på mail som har skrevet?

Jeg er enig at der har været nogen ordre som har hængt lidt med at blive sendt, fordi vi er løbet tør for blå Needoh's før vores hjemmeside mente vi var udsolgt af dem.

Derfor har jeg skrevet til alle ( troede jeg) der havde en ordre hængende og fortalt dem problemet og om de ønsker at vente på en blå som kommer om en uges tid eller om de ønsker en anden farve? Men da vi har en fysisk butik også, samt sygdom i øjeblikket så har vi ikke haft mulighed for at snakke i tlf med kunder særlig meget.

Det beklager jeg selvfølgelig. Men send mig gerne en ny mail på Sanne@kidzcorner.dk så skal jeg se på hvad der opholder din ordre.
Alle ordre der kan sendes afsted bliver jo selvfølgelig sendt afsted, og ellers plejer vi normalvis altid at skrive til folk hvis der er noget galt.

Måske se om du har en mail fra os i din spam/junk mail mappe? :) der lander vi tit, hvis man ikke har snakket med os før.

Beklager mange gange din dårlige oplevelse, men hvis du kontakter mig, så skal jeg se om jeg kan hjælpe dig med din ordre.

Knus Sanne / Kidzcorner

Virkelig god kundeservice

Efter min bestilling fik jeg en sms fra Sanne fordi de desværre ikke havde den bamse jeg havde bestilt.
Men den blev skaffet hjem og sendt indenfor få dage.
Virkelig god kundeservice.

12 november 2025

Super service!!

Super service!!
Ikke mindre end en fantastisk oplevelse!!
Den vare jeg havde bestilt var desværre udsolgt men jeg fik en opringning fra dem hvor jeg blev tilbudt en løsning
I det her tilfælde var løsningen faktisk bedre end den oprindelige bestilling

De kan helt klart anbefales!
Det er i hvert ikke sidste gang jeg handler med dem

Tusind tak for en god handel :)

21 oktober 2025

Absolut de sødeste nogensinde

Absolut de sødeste nogensinde! Har købt fra dem 2 gange, og alt har været perfekt. Virkelig sød note fra kidzcorner var med begge mine pakker🩷

27 september 2025

God service.

Jeg bestilte og fik hurtigt besked om pakken var på vej.
2 dage efter var pakken på min adresse og i pakken var der et personligt brev med en hilsen til mig og modtageren af pakken.

17 juni 2025

Lees meer over geverifieerde reviews.