€255 betaald, pakket nooit ontvangen – webshop neemt geen verantwoordelijkheid
Ik heb een bestelling geplaatst ter waarde van €255, maar het pakket nooit ontvangen. Volgens de webshop zou het pakket zijn afgeleverd met een handtekening met de letter “M”. Mijn voor- en achternaam beginnen allebei niet met een M, en ik heb absoluut niets getekend, aangenomen of ontvangen.
De webshop beweert dat de levering correct is omdat de vervoerder een handtekening en GPS-bevestiging heeft. Dat zegt echter niets over wie daadwerkelijk heeft getekend. Ik heb meerdere keren aangegeven dat ik dit pakket niet heb ontvangen, maar de webshop weigert het probleem op te lossen en verschuilt zich volledig achter de vervoerder.
Als klant sta je hier dus met lege handen en €255 verlies, terwijl je niets hebt ontvangen.
Wat mij vooral stoort is dat de webshop geen enkele verantwoordelijkheid neemt of moeite doet om het probleem op te lossen. In plaats daarvan wordt het risico volledig bij de klant gelegd.
Mijn advies: wees voorzichtig met bestellen bij deze webshop. Als er iets misgaat met de levering, lijkt er geen enkele vorm van klantenservice of oplossing te zijn.