Steeds een warme ontvangst in een mooie, lichte, geurende ruimte. De behandeling met veel kennis, kunde en zorgvuldig uitgekozen goede producten, maar vooral met aandacht en gouden handen.
Elke keer doet het suikerontharen minder pijn. Door de zachte warme zorgen wordt het zelfs een ontspannend me time momentje.
Ik kom al jaren bij Meike en het is elke keer een super ervaring. Heerlijke gelaatsverzorging met super ontspannende massage. Dankjewel!
- Schoonheidssalon
- Gezichtsbehandelingsspa
- Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
- Massagebenodigdheden winkel
- Massagetherapeut
- Spa- en gezondheidsclub
KIEZ studio in Berchem is een plek voor ontspanning, huidverzorging en innerlijke rust. Ik bied massages, gelaatsverzorgingen en relaxatie op maat, met natuurlijke Ayurvedische producten. Daarnaast vind je bij KIEZ ook een kleine outlet met lingerie en verzorgingsproducten, zorgvuldig gekozen voor kwaliteit en comfort.
Cuperusstraat 12, 2018, Antwerpen, België
- +32495905290
- info@kiez.be
- kiez.be
Elke keer opnieuw een zalige ervaring
met aandacht en gouden handen
In de zachte handen van Meike
Heerlijk verwenuurtje
Een bedding van gedragenheid
Een sessie bij Meike voelt als thuiskomen in een bedding van zorg, gedragenheid en diepe ontspanning. Haar gelaatsmassage werkt nog lang na wanneer je alweer buiten staat, alsof je lichaam en geest blijven nagenieten. Zoveel wijsheid in haar handen, zij voelt wat nodig is en waar aandacht naartoe mag gaan.
Bedankt Meike voor de heel fijne en…
Bedankt Meike voor de heel fijne en zachte aanpak. De koestermassage was op dat moment wat ik nodig had om achteraf de deur te kunnen openen voor meer aandacht en zorg voor mezelf.
Fijne warme atmosfeer
Fijne warme atmosfeer. Heerlijk ruikende natuurlijke producten onder de magische handen van Meike!
Hemels
Hemels, je wordt verwelkomd met een enorme zachtheid en je voelt je enorm licht nadien.
Vaste klant
Ondertussen ben ik vaste klant bij Meike. Elke keer opnieuw weet ze me volledig te laten ontspannen. Na een kort gesprek in het begin voelt ze aan waar je spanningsveld ligt en waar je nood aan hebt. Die spanning werkt ze dan ook weg zodat je zou willen dat je kan blijven liggen om een dutje te doen :)
Een echte aanrader!
Een warme en hartelijke onvangangst
Een warme en hartelijke ontvangst.
Een een zeer aangename en ontspannende sessie met veel zorg voor de behandeling en sfeer..
Een aanrader ..
De gouden handen
Regelmatig onder handen genomen worden door Meike van Kiez is het beste wat je jezelf kan gunnen! Echt me-time!
Meike zorgt voor een veilig coconnetje…
Meike zorgt voor een veilig coconnetje (met heerlijke geuren en kalme muziek) midden in de drukte van de stad. Ik ben even twee uur van de wereld geweest. De combinatie van een gezichtsbehandeling en lichaamsmassage waren exact wat ik nodig had na een drukke periode.
Op de achtergrond hoorde je wel de trein en ander verkeer, maar dat stoorde me niet.
een heel ontspannen gelaatsbehandeling…
een heel ontspannen gelaatsbehandeling gehad, Meike voelt de behoeften zeer goed aan. Ik ga zeker terug.
Ik bestelde de 108 kruidenolie uit de…
Ik bestelde de 108 kruidenolie uit de webshop van Meike. Ze heeft dit zeer vlot en met de grootste zorg ingepakt en bezorgd, met een lieve boodschap en een extra attentie erbij. Ruikt alvast super. Benieuwd naar de werking. Heel blij!
Top adresje!
Top producten en top service met persoonlijke aanpak. Ik shop niet vaak make up maar ald ik het koop dan is het zoveel mogelijk bij Kiez!
Met een overprikkeld zenuwstelsel hier…
Met een overprikkeld zenuwstelsel hier echt helemaal tot rust gekomen en mij volledig kunnen ontspannen. Ik had een intuïtieve lichaamsmassage geboekt.
Meike legt je echt in de watten
Meike legt je echt in de watten!
Super professionele, persoonlijk aangepaste, deugddoende verzorgingen in een mooi rustgevend kader!
Meike zorgt ervoor dat je helemaal op je gemak bent zodat je je volledig kan ontspannen!