1. Makelaardij
  2. Makelaars

Bij KIJCK. makelaars houden we het graag simpel en duidelijk. Geen vage beloftes of procenten, maar één vast tarief: 4950,- all-in. Voor dat bedrag krijg je alles wat je nodig hebt om je woning succesvol te verkopen. Denk aan professionele fotografie, plattegronden, plaatsing op Funda én natuurlijk de begeleiding van een ervaren makelaar. Wat je ook verkoopt, bij ons geldt altijd hetzelfde tarief. Geen verrassingen achteraf. We geloven in vooruitgang. Daarom werken we flexibel, doen we veel online en zijn we altijd bezig met slimme innovaties die het jou makkelijker maken. Denk aan digitale communicatie, handige tools en een frisse aanpak. Onze makelaars zijn betrokken, eerlijk en altijd bereikbaar voor vragen. Geen gedoe, geen poespas. En onze klanten? Die waarderen ons met een 9,6 op Funda. Of je nu snel wilt verkopen, kosten wilt besparen of gewoon houdt van duidelijkheid – dan zit je goed bij KIJCK. Slim. Persoonlijk. Zonder gedoe. Dat is KIJCK.

4,5

Uitstekend

Verkoop van appartement

Wij zijn erg tevreden over onze ervaring met KIJCK. makelaars, en in het bijzonder met Leonie Rump, die ons heeft begeleid bij de verkoop van ons appartement.

Vanaf het eerste contact verliep alles prettig en duidelijk. Leonie gaf ons goed en eerlijk advies over de verkoopstrategie en dacht actief mee gedurende het hele proces. Dankzij haar kennis van de markt en haar praktische aanpak is de verkoop soepel verlopen.

Wat we vooral fijn vonden, was het persoonlijke contact. Leonie was goed bereikbaar, reageerde snel en hield ons steeds op de hoogte van de stand van zaken. Dat gaf ons vertrouwen en maakte het proces een stuk minder stressvol.

Ons appartement is uiteindelijk succesvol verkocht en we kijken terug op een hele goede samenwerking.

Wij raden KIJCK. makelaars en Leonie Rump zeker aan!

16 april 2026

Wij zijn erg tevreden over Kijck!

Wij zijn erg tevreden over Kijck Makelaars. Vanaf het eerste contact verliep alles professioneel en prettig.

Er zijn mooie, professionele foto’s van onze woning gemaakt en de verkooptekst was toegankelijk en aansprekend geschreven. Daarnaast stond onze woning sterk gepresenteerd op Funda, met een duidelijke en doordachte strategie.

Wat wij vooral als zeer positief hebben ervaren, is de goede bereikbaarheid en heldere communicatie. We werden continu goed op de hoogte gehouden en konden altijd snel schakelen.

Al met al een hele fijne samenwerking. Kijck Makelaars is wat ons betreft zeker een aanrader!

3 maart 2026

Antwoord van KIJCK. makelaars

Hi, wat een mooie review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je onze aanpak als professioneel en prettig hebt ervaren.

Fijn dat de presentatie, strategie en communicatie zo goed aansloten. Daar besteden we veel aandacht aan.

Bedankt voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. We wensen je alle geluk met de volgende stap!

Prima makelaar

Leonie van Kijck. makelaars is een prettige, warme vrouw met veel passie voor haar werk. Ze is erg kundig, betrokken en realistisch. Ons huis was snel verkocht. Alles verliep zonder problemen. Goede communicatie, dus zeker een aanradertje.

31 maart 2026

Antwoord van KIJCK. makelaars

Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat je de samenwerking met Leonie zo positief hebt ervaren. Snel verkocht en duidelijke communicatie, precies zoals je mag verwachten. Veel geluk met de volgende stap!

Wat een verademing in Makelaarsland

Wat een verademing in Makelaarsland! Ondanks de relatief lage tarieven toch snel, serieus en goed geholpen bij vragen en verkoop!

31 maart 2026

Antwoord van KIJCK. makelaars

Wat een mooie review, dank je wel! Fijn dat je onze snelle en persoonlijke aanpak zo hebt ervaren. Daar doen we het voor. Veel geluk gewenst in je nieuwe stap!

Top makelaar

Top makelaar. Meedenkend, begripvol en adviserend. Vanaf het eerste moment al. Adviserend in woningen open en eerlijk. Tot het proces voor het passeren bij de notaris. Goed betrokken en helpend.

12 maart 2026

Antwoord van KIJCK. makelaars

Dank je wel voor deze mooie review! 😊

Super om te horen dat je onze begeleiding, betrokkenheid en eerlijkheid zo hebt gewaardeerd. Dat is precies waar we het voor doen.

Fijn dat we je van het eerste moment tot aan de notaris hebben mogen helpen. Bedankt voor je vertrouwen!

Verkocht!

Wij waren reeds bekend met deze all-in formule en nadat we een gesprek met Leonie hadden gehad, was het voor ons duidelijk om met Kijck in zee te gaan. Gedurende het proces kregen we een bevestiging voor onze keuze: een enthousiast, betrokken en professioneel team onder leiding van een deskundig makelaar Leonie.
Bedankt voor een fijne samenwerking en het prachtig resultaat!

9 februari 2026

Beste Jos,

Wat een mooie review, dank jullie wel!

Wat fijn dat jullie al vertrouwen hadden in onze all-in formule en dat het gesprek met Leonie direct goed voelde. Daar doen we het voor.

Super om te lezen dat jullie onze betrokkenheid en professionaliteit zo hebben ervaren. Samen hebben we een prachtig resultaat neergezet. Daar zijn we trots op!

Dank voor de fijne samenwerking en het vertrouwen en alle goeds voor jullie.

Goedkoop = GEEN duurkoop

Vaak zeggen ze: Goedkoop is duurkoop. In dit geval zeker niet. Goedkoop is bij Kijck "gewoon een eerlijke prijs." Een huis verkopen op provisie is onzin. Kies voor een vaste prijs met vaste afspraken tegen dezelfde service. Leonie heeft het goed voor elkaar. Ze is duidelijk, weet het huis goed te verkopen en begeleidt je in een spannende tijd. Je weet met haar waar je aan toe bent, ook als je zelf twijfels hebt over de markt.
Leonie was altijd beschikbaar via de app, in deze tijd de snelste manier om even kort een vraag te stellen.
Geef Leonie een uitdaging en ze pakt het met beide handen aan. Ons huis snel verkocht door een uitstekend presterende verkoopmakelaar.

23 december 2025

Antwoord van KIJCK. makelaars

Wat een geweldige review – dank je wel daarvoor!

Je verwoordt precies waar we als team bij KIJCK voor staan: duidelijkheid, betrokkenheid én een eerlijke prijs zonder verrassingen achteraf.

Fijn om te lezen dat je onze aanpak (en die van Leonie) zo hebt gewaardeerd, juist in een spannende periode als het verkopen van je huis. Daar doen we het voor.

Gefeliciteerd met de snelle verkoop en bedankt voor het vertrouwen in ons hele team!

Team KIJCK. makelaars

Vriendelijk, snel, accuraat

Gedurende het hele verkooptraject ben ik supergoed begeleid. In de eerste plaats door Leonie zelf die altijd snel bereikbaar was en adequaat reageerde, maar zeer zeker ook door alle vrouwen op het kantoor, kortom, ik ben heel tevreden over de ontvangen service!

27 oktober 2025

Hi!

Wat ontzettend fijn om te lezen, dank je wel! We hebben met veel plezier samengewerkt en bedankt voor de complimenten. Geniet van alles wat er nu komt!

Het hele team van KIJCK. makelaars

Goed geholpen en mooie prijs gekregen voor een schappelijk bedrag

Oliwia Jerzal heeft een hele mooie prijs voor onze woning weten te krijgen. Voor een vaste prijs wordt alles voor je geregeld. Van Funda foto's en beschrijving, bezichtigingen en terugkoppeling tot de afhandeling met de notaris. Goede deal! Communicatie had met momenten beter gekund, maar al met al zeker tevreden!

6 oktober 2025

Beste Joost,

Bedankt voor je fijne review én de eerlijke feedback!

Wat goed om te horen dat je tevreden bent over het resultaat en onze vaste prijs.

We nemen je opmerking over de communicatie ter harte. Daar kunnen we altijd in blijven groeien.

Dank voor het vertrouwen.

Review Kijck Makelaars

Ik heb vanaf het eerste contact met Leonie een bijzonder goed gevoel over gehouden! Alle afspraken die wij gemaakt hadden zijn helemaal na gekomen.
Ook het hele team om haar heen werkt fantastisch. Binnen heel korte tijd was mijn appartement op een hele goede manier verkocht.
Dus ik raad Kijck makelaars van harte aan!

19 september 2025

Antwoord van KIJCK. makelaars

Wat ontzettend leuk om te lezen – dank je wel!

We vinden het super dat je je vanaf het eerste moment zo goed voelde bij Leonie. En hoe mooi dat ook de rest van het team dat vertrouwen heeft waargemaakt.

Een snelle en succesvolle verkoop, zonder gedoe. Daar doen we het voor!

Dank voor je vertrouwen en aanbeveling.

Top begeleiding

Top begeleiding, goed advies. Miranda was onze makelaar, maar ook andere collega's konden ons feilloos te woord staan. Allen vakkundig.

13 juni 2025

Hi!

Wat een fantastische review, dank je wel! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over Miranda én de rest van het team. We doen het echt samen, dus dit voelt als een mooi compliment voor iedereen bij KIJCK. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking.

Prettig en snel contact

Prettig en snel contact, goed advies en soepel lopend verkoopproces! Ik raad Kijck makelaars aan!

14 juli 2025

Antwoord van KIJCK. makelaars

Dank je wel voor je enthousiaste woorden! Wat fijn dat je onze aanpak en begeleiding zo waardeert. Fijn dat het hele proces vlot en soepel voor je is verlopen. We wensen je alle geluk!

Topervaring !!!Leonie van Kijck makelaars was voor ons…

Leonie van Kijck makelaars was voor ons heel goed bereikbaar. Ze had een duidelijk plan voor en visie op de verkoop van ons appartement. Half april heb ik contact opgenomen en het wordt nu 31 juli opgeleverd. Afspraken zijn nagekomen.

26 juni 2025

Antwoord van KIJCK. makelaars

Dank voor deze prachtige review! Het was een feestje om samen met jullie aan de verkoop van het appartement te werken. Fijn dat jullie mijn bereikbaarheid, plan en aanpak zo hebben ervaren en dat alles netjes volgens afspraak is verlopen. Ik wens jullie alle geluk met dit mooie resultaat!

Groetjes Leonie (en het hele team van KIJCK. makelaars)

Toon reviews in alle talen. (15 reviews)