Kinderlampenwinkel Reviews

4,5

Binnen onze familie was een kinderkamer ingericht ivm zwangerschap. Alleen een bijpassende lamp....tja......moeilijk. dan kom je terecht op KINDERLAMPENWINKEL. Daar was de perfect passende lamp te ver... Toon meer

Ik had een tafellampje en bijpassende hanglamp willen bestellen, waarvan het tafellampje niet meer leverbaar bleek. De winkel heeft me telefonisch op de hoogte gebracht en ik heb toen op de site twee... Toon meer

Ik heb voor al onze kleinkinderen een lamp voor de babykamer besteld bij de Kinderlampenwinkel. Dat zijn in de afgelopen 8 jaar 6 lampen geweest! Alles werd altijd snel en in prima staat afgeleverd.... Toon meer

1. Huis en tuin

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vind en bestel leuke kinderlampen voor uw kinderkamer bij Kinderlampenwinkel! Met het ruime assortiment aan kinderlampen vindt u altijd een passende, sfeervolle kinderlamp!

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Blij mee

Duurde wel lang voordat hij binnen was.
Hij is niet helemaal rond maar met wat lijm is hij fantastisch! Mijn zoon is er heel blij mee!

25 december 2016

Lamp was beschadigd

De bestelde lamp was beschadigd. Ik heb dat meteen doorgebeld en doorgemaild. In eerste instantie wilden wij de beschadigde lamp aan onze kleindochter geven, zodat wij er zeker van waren dat wij een kado voor haar hadden; het wat te kort dag om het om te ruilen. Afgelopen zaterdag zagen wij in een winkel een soort gelijke lamp, niet beschadigd en hebben die voor haar gekocht. Als de bij u bestelde lamp niet was beschadigd, hadden wij deze zonder meer aan haar gegeven. Nu willen wij de lamp retourneren en krijgen wij een mail dat de verzendkosten voor ons zijn. Ik vind dit niet rechtvaardig!

5 december 2016

Bestelling bureaulamp

Ik heb een wit exemplaar besteld (zo was ook de rechtstreekse link uit "lijstje.nl" ! ) en een zwart exemplaar ontvangen (vastgesteld tijdens het inpakken als cadeau) - de lamp is bedoeld voor een kinderkamer , dus zwart lijkt me niet echt mooi! Het is de bedoeling dit als kerstcadeau te geven, dus ik kan nog niet oordelen of de ontvanger van het cadeau dit zal willen inruilen - ik hoop van harte dat dit nog kan, ook al is de termijn van 14 dagen tussen ontvangst en inruiling dan al verstreken !!

2 december 2016
Logo Kinderlampenwinkel

Antwoord van Kinderlampenwinkel

Beste Gwenny,

Bedankt voor uw beoordeling.

Vervelend dat u een verkeerde kleur heeft ontvangen. Vriendelijk wil ik verzoeken om hierover contact op te nemen met onze klantenservice, uiteraard wordt dit dan geheel kosteloos voor u opgelost!

Dennie
Kinderlampenwinkel.nl

Beschadigde lamp

De lamp hebben wij ondanks de goede verpakking beschadigd ontvangen. Er ontbrak ook een accessoires en de extra lampen die wij erbij besteld hadden zaten er ook niet bij.

30 oktober 2016

Prima

Lampen werden in goede staat bezorgd (wel te laat, maar dat ligt niet aan kinderlampenwinkel.nl)

12 oktober 2016

TOP!

Snelle en perfecte levering! Aanrader!

16 september 2016

snelle levering en goed product

ik heb de phillips finding dory nachtlamp en projector besteld. ik heb hem maandag avond besteld en dinsdag begin van de middag werd hij al geleverd. het was makkelijk om te bestellen en de gratis verzending was voor mij de doorslag om hem via kinderlampenwinkel te bestellen. het enige wat ik wat jammer vond is dat de lamp wat aan de kleine kant is maar dit heeft niets met kinderlampenwinkel te maken.

3 september 2016

Uitstekende service!

Lampen waren wat vertraagd (2 dagen), gelijk een mail hierover ontvangen na bestelling met een kortingsaanbod van 10%!
Een super goede service! Lampen zijn geleverd op de beloofde dag! Zeker een aanrader!

29 augustus 2016

Buddy lamp

Onlangs buddylamp (schommel) besteld. Bleek het pootje van los te zitten. Na een telefoontje en foto's te hebben gemaild zonder problemen een nieuwe gekregen! Deze was er een dag later! Prima service!

18 augustus 2016