Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

D. 8. marts var vi på King Buffet, Ansvej 1, Silkeborg, med vores 23 gæster! Det var en virkelig god oplevelse, med dejlig mad, og venligt og betænksomt personale. Vi har været der flere gange den... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

King Buffet Borgergade i Silkeborg. Som gluten-allergier vil man gerne selv have styr på, hvad man indtager af fødevarer. Spøger derfor efter en allergene liste, da det ikke var tydeligt... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

King Buffet Esbjerg Besøg d.19.maj 2024, fødselsdag. Mongolian barbecue, var under al kritik, der manglede kød, som kom efter henvendelse. Kokken i barbecuen havde absolut ingen styr på hvad han... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Holdt fødselsdag hos jer med 17 gæster, hold da op hvor det tog lang tid for drikkevare, var ude og lede efter sur betjening, forkerte bestillinger og så fik kun det halve af bordet og efter lang tid... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Fest!

D. 8. marts var vi på King Buffet, Ansvej 1, Silkeborg, med vores 23 gæster!
Vi har været der flere gange den senere tid, og hver gang har det været godt!
Børnebørnene elsker at gå og snacke!!

8 maart 2026

5 super velfortjente stjerner :-D

Jeg var på Borgergade tirsdag den 24. feb 2026 og HOLD NU OP hvor er den blevet flot. Maden var som altid helt i top og betjeningen imødekommende, smilende og søde. Også som altid. Jeg har kommet der med jævne mellemrum i flere år. Jeg har gennem årene prøvet flere forskellige kina Buffeter og Kings er helt klart den bedste af dem alle. Maden smager altid super godt og deres Sushi er klart flere længder foran alle andre. Og de knokler for at der hele tiden er flot fyldt op. Helt sikkert 5 stjerner fra mig :-D

24 februari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kaotisk oplevelse på Borgergade

Kaotisk oplevelse på Borgergade. Efter ombygningen føles lyset som at være ved tandlægen, og akustikken er elendig. Der var for få ansatte til de mange kunder, hvilket betød tomme fade, ingen tallerkner, manglende drikkevarer og sure tjenere.

13 februari 2026

Glutenfri

King Buffet Borgergade i Silkeborg.
Spøger derfor efter en allergene liste, da det ikke var tydeligt ved buffeten, hvad der indeholdte gluten.
Får sat 3' personaler igang med at lede, da de åbenbart kun har 1 enkelte lamineret liste liggende i restauranten 🫣
Forslag herfra, da jeg selv har arbejdet i køkken i 30' år:
Få lamineret nogle flere lister, så i har til alle jeres gæster, i går var vi åbenbart 3' i restauranten med glutenallergi.
Hæng listen op ved buffeten.
Sæt evt. Dymo'er på ved kantinerne i buffeten, så man ikke skal forstyrre personalet.
Oplys evt. Allergener på jeres hjemmeside, det har både The Grill og Restauranten Flammen, så kan man selv som gæst forberede sig hjemmefra.
Vinterferie = Mange gæster
Vildt dårlig lyd og lys efter i har fået renoveret 🥺
Maden var varm, buffeten var ren, intet at tilføje der 👍
Pia Hansen

12 februari 2026

Kings buffet Ansvej Silkeborg

Kings buffet Ansvej Silkeborg
Kom til åbnings tid 16.30 og fik bord til 3 Pers.
Meget hurtig fik vi betjent vores drikke vare og tjeneren bød os velkomne. Til at begynde at spise🙈
Men Ak det var totalt tom 1/3 del af fadene var mad i
Sushi var 1/3 klar
3 kvartere sener da vi var færdig var der stadig ikke mad fyldt op🙈
Mente ved afregning at jeg kun skulle betale halv pris for halv buffet
Men tjeneren ringer til ejer uden held, lovede dog at ringe til mig men har intet hørt
Aldrig mere sætter jeg mine ben der ALDRIG

11 februari 2026

Elendig oplevelse

Kings buffet på Ansvej Silkeborg- sørgelig oplevelse med iskold mad, samt at der bliver serveret sur mælk til børnene føj for den. Elendig oplevelse

8 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En VIRKELIG klam oplevelse, for 3. Gang nu, Er virkelig Skuffet...

Er virkelig Skuffet... Er kørt til Silkeborg for denne restaurant i mange år, fik et schok 3 juledag 2025... FANDT IGEN HÅR i maden, 3. Gang nu, er virkelig klamt! Og de hverken kompenserer el gør noget, de giver os skylden, det er kunderne, SIGER DE... -men kunderne står altså ikke med hele hovedet inde over buffen, det er armene... og så skulle de måske holde lidt mere øje, el have handsker man kunne tage med, han tjener kassen ham ejeren, det har han råd til, uden prisstigninger... De gør øjensynligt ikke noget ved det, idet vi har sagt det hver Gang...
-Buffen var kold og "gammel" mad og det kunne smages! *Indbagte kæmpeRejer, helt tørre. *Svinekødet kunne ikke tygges. *Indbagt mossarella ostestick var helt stive og halvhule, da de havde ligge så længe, at de var tørrer ud... Osv... Kedelig mad, og ikke særlig meget at vælge imellem..

OBS ...OBS ...OBS!!!! -flere ting er OGSÅ fjernet fra menuen til frokost, og den er sat op med 30 kr...
Bad faktisk direkte om kompensation, og fortalte dem hvad der var i vejen med maden... men det kunne de da virkelig ikke, griskhed på højt plan...

OBS billeder af hårene er lagt op på Tripadvisor, kan ikke ligge billeder ind her...

Sætter aldrig mine ben der igen, med mindre de giver os en ommer, og beviser noget andet!!! Svineri at tage penge for det vi fik serveret!!! Uanset hvor godt det går, så skal man da opføre sig ordentligt!!!

27 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

King Buffet ansvej i Silkeborg er et…

King Buffet ansvej i Silkeborg er et fantastisk sted🤩SÅ lækker mad og ikke mindst den allerbedste betjening man kunne ønske, meget servicemindede tjenere. Jeg vil især fremhæve Jasmin og Naja som helt utrolig søde og de gav os helt i top service 👍🤩🤩

8 juli 2025

Meget fin service.

Vedr. King Buffet Ansvej, Silkeborg

Høflig og hjælpsom service.
Maden - (take away) - var velsmagende og af god kvalitet og der var rigelig af den.
Et kig rundt i restauranten fortæller, at stedet er rent og ordentligt.
Stedet kan anbefales.

15 juni 2025

king buffet ansvej

king buffet ansvej

Mad var kold og personalet virket ligeglade selvom det bliv nævnet op til flere gange
Lidt af en øv oplevelse når det plejer og være godt

22 april 2025

Undgå dette sted

Meget dårligt, efter at have spist sushi kaster jeg op i fire dage, jeg har feber og mavesmerter. Det ser ikke hygiejnisk ud, og det er det åbenbart ikke (af personlig erfaring). Undgå dette sted!

8 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

King Buffet silkeborg Borgergade 67…

King Buffet silkeborg Borgergade 67 8600 silkeborg

Min kone har haft en rigtig ubehagelig oplevelse på den resturant
Deres robot blev ved med og holde foran min kone som kommer i kørestol
Vi får fat i en tjener og spørger om de ikke kan slukke den og selv gå ud med den mad men hun kommer med en ene efter anden undskyldning for at de ikke gider slukke for den
Bagefter går jeg hen til chefen og spørger ham og jeg får et fed NEJ da den også skal ha lov til og være der
Der sad 3 tjenere på stribe bag baren og gloede på deres telefoner
De har intet respekt for handicappede så min kone og jeg var nød til og forlade den fødselsdag vi var ved derhenne

Hvordan kan man behandle handicappede folk på den måde

HVIS DU ER HANDICAPPET SÅ LAD VÆR MED OG TAGE DERIND
Tag istedetfor til Konge Buffet i viborg der er en robot men der er plads til den og dig

24 januari 2025

Jeg har bestilt et bord til 7 personer

Jeg har bestilt et bord til 7 personer. Men da vi er fremme så er der ingen borde .De tænker kun på at skovle ind med penge! rigtig sløve tjenere da vi har bestilt drikke varer. Da de har gået forbi 2-3 gange! Så vi blev nødt til at gå til chefen da de unge tjenere har travlt med at stå bag disken og glo på deres telefoner! HOLD DIG LANGT VÆK😡

19 december 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.