Onwijs goede winkel, raad deze winkel aan iedereen aan! Met de service onderscheiden zij zich van elke andere TCG store! Heel blij met de vriendelijke communicatie! Hele lieve mensen en kan niet... Toon meer
Snelle levering. Had een foutje gemaakt met adresgegevens, snelle een mailtje gestuurd en binnen een dag reactie. Alleen de prijzen zijn wat aan de hoge kant. Maar dat heb je overal ondertussen.
Wat een top site. Blooming waters besteld en geleverd gekregen. De eigenaar is super vriendelijk bij verlating van de box netjes een mail gekregen met de juiste info. Bedankt voor alles!
Bij King Cards draait alles om passie voor ruilkaarten. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een kleine, persoonlijke onderneming waarin wij dagelijks werken met merken als Lorcana, Pokémon, One Piece en Dragon Ball. Als liefhebbers weten we zelf hoe belangrijk betrouwbaarheid, kwaliteit en service zijn binnen deze community. Omdat wij King Cards naast onze vaste werkzaamheden runnen, blijven we bewust kleinschalig. Dat betekent korte lijnen, persoonlijk contact en échte aandacht voor onze klanten. We vinden communicatie en klantgerichtheid enorm belangrijk. Heb je een vraag over een product, levering of beschikbaarheid? Dan krijg je van ons geen standaardantwoord, maar persoonlijk en eerlijk advies. Wij begrijpen dat iedere bestelling onderdeel is van jouw verzameling en hobby. Daarom behandelen we elke order met zorg, betrokkenheid en transparantie. We denken graag mee en streven naar een service waarbij je je gehoord en gewaardeerd voelt. Ook bij eventuele vragen of onverwachte situaties zoeken we altijd samen naar een passende oplossing. Onze missie is simpel: een betrouwbare plek zijn voor verzamelaars, met transparante service en een passie die je terugziet in alles wat we doen. We investeren continu in ons assortiment en blijven de markt volgen om onze klanten steeds weer te verrassen met mooie producten en scherpe aanbiedingen. Samen bouwen we aan een sterke en enthousiaste community. Bedankt voor het vertrouwen in King Cards.
Nederland
- Info@kingcards.nl
- kingcards.nl
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Komen de voor 3 uur besteld zelfde dag…
Komen de voor 3 uur besteld zelfde dag verzonden niet na👍

Antwoord van King Cards
Toppers!
Meerdere bestellingen gedaan, erg tevreden! De prijs is goed en het persoonlijke contact maakt echt het verschil. Er wordt snel gereageerd en er wordt goed meegedacht. Zeker een aanrader!
Netjes verpakt en shel geleverd
Top service en producten!
Top service & snelle levering
Ik heb onlangs een One Piece OP14 boosterbox besteld bij King Cards en ik ben super tevreden over de hele ervaring.
De verzending was snel en de box kwam perfect verpakt en onbeschadigd aan. Alles was duidelijk gloednieuw en factory sealed, wat meteen vertrouwen geeft.
Het mooiste van alles: ik heb er een hele sterke hit uit gehaald (waarde rond de €1000+). Dat laat voor mij zien dat King Cards geen “dead boxes” verkoopt en dat hun producten gewoon eerlijk en legit zijn.
Daarnaast is de service gewoon fijn:
• Duidelijke communicatie
• Snelle levering
• Echte, betrouwbare producten
Ik ga hier zeker vaker bestellen. Voor iedereen die twijfelt: King Cards is 100% een aanrader! 💯🔥
Top leverd snel en goed en ook heel…
Top leverd snel en goed en ook heel netjes ga zo door 💪
super aardige mensen
super aardige mensen goed contact gehad en ze doen niet moeilijk over een vraag (lorcana)
zeker een aanrader 10/10 perfect
Prima service
Snelle levering en handelen.
Onwijs goede winkel
Heel blij met de vriendelijke communicatie! Hele lieve mensen en kan niet genoeg benadrukken hoe goed de service was die ik heb gehad.
Super snelle email communicatie!

Antwoord van King Cards
Kapotte seal
2 ETBs besteld, duurde een week voor het er was. Wel goed verpakt maar desondanks waren beide ETBs de plastic seal kapot. Waarschijnlijk al zo voor het verstuurd was gezien de plek van schade en dat het was verpakt in 6meter bubbelplastic. Jammer gezien ik wou beginnen met wat sealed producten verzamelen. Ik had een mogelijkheid tot retourneren maar zou op eigen kosten zijn en als ik een nieuw product wou moest ik deze opnieuw bestellen.
Enige pluspunten waren redelijk snel contact met het bedrijf en hoe het product verpakt was (ondanks kapotte seal) wv 2 sterren