1. Online casino/bookmaker

King Casino is a fully licensed and regulated online casino, operating under the strict guidelines of the UK Gambling Commission. This means that we meet the highest industry standards for security, fairness, and responsible gaming, giving our players complete confidence when they play with us. We take fairness seriously, ensuring that all our games are regularly tested and independently audited, so you can trust that every spin, deal, and bet is completely random and transparent. Whether you prefer slots, table games, or live casino experiences, you'll find a huge selection of top-quality games from the industry's most trusted providers. At King Casino, we also put player safety first. Our platform is designed with advanced security measures to protect your personal and financial information, and we are fully committed to responsible gambling. We offer a range of tools to help players stay in control, including deposit limits, time-outs, and self-exclusion options. Whether you're a casual player or a seasoned gamer, King Casino delivers a premium online gaming experience with fair play, security, and transparency at its core.

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord

Het enige dat werkt aan dit "casino" is…

Het enige dat werkt aan dit "casino" is de deposit button. Storten is geen enkel probleem. Wil je bij winst vervolgens geld opnemen dan volgt er een totaal onnavolgbare procedure.
De "klantenservice" is ook een volledige grap.
Geen enkel serieus antwoord en maar strooien met nep aanbiedingen. NOOIT SPELEN... OPLICHTERSBENDE!!!!!!

22 september 2025

Correcte en vlotte uitbetaling

Correcte en vlotte uitbetaling, ook bij een groter bedrag.Leuke speel ervaring waarbij je geld niet onmiddellijk wordt ingeslikt.Ook wel verloren maar het blijft natuurlijk gokken! Top fan !!Een van de beter online casino's die ik ervaren heb!

16 januari 2025

Casinoking eerder casino shit rtp wordt…

Casinoking eerder casino shit rtp wordt zwaar gemanipuleerd uit 40 bonusbuys mss 4 cashback en 2 winst en dan niet de massa winst hoe komt deze site aan zijn licentie is de vraag speel hier niet is alleen maar nemen

20 juli 2024

Erbarmelijkste Casino die online te…

Erbarmelijkste Casino die online te vinden is!!!
Een uitbetalende inzet, word gevolgd door een lange reeks niet betalende inzetten. Onmogelijke om ooit winst te boeken.
Ze beschikken over instant uitbetalen, maar ze hoeven niets uit te betalen.
Heb geprobeerd op verschillende tijdsstippen mijn inzetten te plaatsen. Resultaat steeds hetzelfde, winst boeken onmogelijk, alle spelen worden gemanipuleerd, om winstkansen te herleiden tot nul.

13 maart 2024
Logo King Casino

Antwoord van King Casino

Hi Guido

We're sorry to hear you haven't had a positive experience with us. Our game results are generated by Random Number Generator software, which is tested by third-party compliance regulator, iTech Labs and used by the most heavily regulated gambling platforms around the world. This means that game outcomes are generated randomly and only ever based on luck.

If you have any further questions please contact us over at support@kingcasino.com

Toon reviews in alle talen. (401 reviews)