Abonneren gaat snel (parool in mijn geval) maar 4 weken voor eenmalig 8 euro, gaat gewoon door naar €25 euro per maand. Dus pas op. Proef is gewoon doorzetten naar compleet abbo met maand opzeg. Du... Toon meer
Ik kreeg vorige week een aanbieding voor de Volkskrant, ik wilde er even over nadenken en zou deze week teruggebeld worden. Ik vertelde mijn keuze en toen bleek de telefonist bij het bevestigen plotse... Toon meer
Heb op 25 september een jaarabonnement op story genomen. Zou daarbij een welkomstkado krijgen, twe weten een Philips airfryer t.w.v. 149,00. Binnen 3 weken na eerste afschrijving zou airfryer bezorgd... Toon meer
Onbeschoft personeel kassa kiosk vertoond problemen bij de buren toilet gebruik kaartje gekregen €0,50,- korting Ik koop koffie aan aangerekend wordt €2,80,- ik zeg ik heb kortingskaartje pech zeg... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Je wordt bedonderd
Je wordt bedonderd! 6 nummers Donald Duck Junior voor €9,95. Tijdens het betaalproces staat er ineens 3 nummers voor €9,- Gelukkig zag ik het en ben ik er niet ingetrapt. Dat bedrijven dit doen, maakt me echt boos!
Niet aan beginnen
Ik heb een proefabonnement op de libelle genomen. deze zou daarna automatisch stoppen. Dit is niet gebeurd en heb nu blijkbaar een jaarabonnement!!
Libelle zegt dat ik deze zelf 2 weken later heb aangevraagd via de site?? Ik zou hiervan een mail hebben ontvangen ter bevestiging.. nooit ontvangen niet in spam/prullenbak..
Maar zit er wel mooi aan vast nu..voor €16,25 pm.
Ik heb libelle gevraagd en kiosk.nl om bewijs te leveren dat ik de aanvraag gedaan heb.. ben benieuwd hiernaar.
Blijkbaar helpt de betalingen terugboeken het snelst. Heb 2 x teruggeboekt blijkbaar is nu mijn abonnement automatisch stop gezet. Moet wel die twee maanden alsnog betalen omdat ik de bladen heb gehad, maar zit er geen jaar aan vast.
Ongevraagd reclame in de post!
Autoweek via kiosk, niet in trappen!!
Een aanbieding voor autoweek.
Nog voordat ik het eerste exemplaar binnen had werd ik al gebeld voor een abonnement. Vanaf dat moment werkelijk gestalkt. Elke dag werd er gebeld of ik al een beslissing gemaakt had. Wat een vervelende praktijken.
Proefabonnement Kiosk.nl geen zuivere koffie
Vandaag heb ik een proefabonnement via Kiosk.nl afgesloten. Na een andere review hier , wilde ik heel erg zeker zijn alle kleine lettertjes door te lezen en heel zeker te weten dat ik ALLEEN een proefabonnement zou krijgen. OP het laatst probeert Kiosk je een vast abonnement laten nemen na de proefperiode en ik klik'NEE BEDANKT'! Wie schetst mijn verbazing als ik op mijn Volkskrant abonnements gegevens kijk: men zal na mijn proefperiode automatisch de gewone maandelijkse prijs afschrijven van mijn rekening!! Pure Oplichting! Volkskrant schuift verantwoordelijkheid af. Maar ze zijn ONDERDEEL van DPG Media. NIET DOEN zo'n proefabonnement van KIOSK.nl via DPG media. Heel erg goed checken zoiezo!
Voor je het weet heb je een jaarabonnement
Na aanmelding voor een proefabonnement kreeg ik een automatisch gegenereerde e-mail met een bevestiging van een jaarabonnement. Mevrouw van DPG media bleef volhouden dat ik op ‘verlengen’ heb geklikt. Wat onzin is, want ik heb alleen een formuliertje ingevuld op kiosk.nl voor een proefabonnement. Nu veel moeite om van e.e.a. af te komen. Hopelijk lukt dat.
Wel leuk die aanbieding op een krant of…
Wel leuk die aanbieding op een krant of tijdschrift maar dit zijn nou net die tijdschriften/ kranten die niet interessant zijn. Heel beperkte keus waar je uit kan kiezen. Dit zijn zeker geselecteerde abonnementen waar het niet zo goed mee gaat?
Een proef op vtwonen genomen
Een proef op vtwonen genomen. Scheelt me veel geld en werd snel geleverd. Hij gaat als het goed is automatisch stoppen, maar ik heb 'm nog maar net, dus dat weet ik niet.