3,6

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,6

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kalder sine patienter for drama queens

Dårlig oplevelse. Til trods for at jeg fortalte at min tidligere oplevelse næste pådrog sig et panik anfald, og jeg under undersøgelsen havde svært ved at trække vejret, så vælger kirurgen at fortælle mig at jeg er drama queen. Derudover følte jeg mig ikke taget seriøst, og konklusionen er ikke tilfredsstillende. Sygeplejersken var dog rar.

29 juli 2026

Professionel

Præcis aftale.
Venligt og sympatisk dygtig personale, som også sørger for rolig atmosfære.
God beliggenhed og nem adgangsforhold.
Prima orientering gennem hele forløbet.
Jeg fik skriftlig besked udleveret af læge, Germain Sofin efter undersøgelser/behandling

27 mei 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Efter at have været hos German Sofin, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger!
Både ham og sygeplejersken var utrolig professionelle, empatiske og søde. Jeg var meget nervøs inden, men de gjorde hele oplevelsen tryg. Jeg følte mig virkelig i gode hænder hele vejen igennem.

6 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været til både gastroskopi og…

Jeg har været til både gastroskopi og koloskopi hos German Sofin og hans kollegaer, og begge gange blev jeg taget rigtig godt imod og til tiden. Sygeplejersken var sød, forklarede hele forløbet og beroligede mig, så jeg følte mig tryg. Lægen var både venlig og omsorgsfuld, hilste pænt og fortalte løbende, hvad der skete.

Det hele foregik stille og roligt, og jeg fik aldrig et angstanfald, som jeg ellers ofte har oplevet ved tidligere undersøgelser andre steder jeg blev undersøgt for det samme. Både sygeplejersken og lægen snakkede med mig undervejs, og lægen var rigtig god til at sige, når der kom luft ind det gjorde det meget mere behageligt.

Jeg har prøvet koloskopi mange gange før, både hos andre privatpraktiserende speciallæger og på hospitaler, men aldrig haft en så positiv oplevelse. Jeg kan klart anbefale German Sofin og hans kollegaer.

16 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusind tak for en rigtig god oplevelse…

Tusind tak for en rigtig god oplevelse både med undersøgelse af mave og tyktarm på trods af min nervøsitet over undersøgelserne. I hjalp mig over det på en god og kærlig måde, selvom det nogle gange gjorde ondt følte jeg mig tryg. Tak for god behandling og svar på mine maveproblemer .

3 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De bedste anbefalinger til German og hans team…

Sikke en fantastik oplevelse at komme som patient hos German Sofin og hans team. Fik en hurtig tid, blev mødt af den mest sympatiske og empatiske sygeplejerske - og sidst men ikke mindst German, der havde god tid til at lytte og til at forklare, hvad der skulle ske.
Jeg er meget tilfreds👍

26 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg følte mig glad efter en god oplevelse.

Jeg vil bare sige 1000 tak for en mega god oplevelse hos Kirurgisk Klinik Amager.
Når jeg kom ind til receptionen blev jeg modtaget med et venlig smil af en sød dame. Jeg blev derefter hilset med navn af en sympatisk sygeplejerske og ført ind til lægen som forklarede mig på en god måde hvad der skulle ske. Alt gik godt under behandlingen, og jeg kunne selv følge med på en skærm. Jeg gik glad fra klinikken, og jeg kan på alle måder anbefale Kirurgisk Klinik Amager.
Ernst i Kastrup

29 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her får man en professionel og fin…

Her får man en professionel og fin service af German og hans sygeplejerske. De virker grundige, de spørg og de lytter. De tilpasser også gerne undersøgelsen, så den passer til ens udfordringer og så får man nogle rigtig gode råd med på vejen. Et godt og tryg valg!

15 november 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Til trods for at noget var galt og…

Til trods for at noget var galt og tydelige tegn sås, blev det ikke refereret til egen læge godt nok...dvs man blir ikke taget alvorligt videre....simpelthen for lidt tid til at lytte til patienten. Dato er angivet ca dato

2 oktober 2023

Kompetente og empatiske

German Sofine og hans assistent er kompetente og empatiske. Jeg kører gerne fra Falster igen, for at få undersøgelse gjort der.

1 mei 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En rigtig dårlig oplevelse med en læge…

En rigtig dårlig oplevelse med en læge der er nedladende både overfor mig som patient og sygeplejersken. Meget dårlig hygiejne ved operation og lægens egen håndhygiejne med efterfølgende infektion i op. såret og blodansamling som blev negligeret til “ irritation af vævet “. Egen læge har efterfølgende konstateret at der var tale om blodansamling og måtte også give anden antibiotika fordi den først givne af kirurgen ( Kim Jensen ) ikke var nok dækkende. Den læge kan virkelig ikke anbefales.
Anne-Marie Thalund

16 november 2019