Heerlijk knapperige en luchtige bars. De fruitsmaak en chocoladesmaak komen geweldig tot hun recht. De kokossmaak mocht iets intenser zijn, maar ook deze bars waren zeker lekker.

Ik ben helemaal fan! Super lekkere, darmvriendelijke en gezonde granola en bars. Ik kan ze niet meer missen bij mijn ontbijt en als tussendoortje. Absoluut een aanrader! En een hele lieve, vriendelijk... Toon meer

Ik bestelde 2 zaljes granola classic. Heel lekker, maar er was 1 zakje niet goed afgesloten waardoor deze wat muf is…

1. Natuurlijke voedingswinkel

Granola en granola bars die geschikt zijn voor mensen met prikkelbare darmen!

4,6

Uitstekend

de snckbars vallen zeer klein uit en…

de snckbars vallen zeer klein uit en zijn zeer droog

31 maart 2026

Beste Roger,
Bedankt voor je eerlijke feedback.
Het spijt ons te horen dat de granola bars voor jou kleiner uitvallen en als droog werden ervaren, dat is uiteraard niet de bedoeling.

We streven net naar een gezonde bar met luchtige en krokante textuur, maar begrijpen dat dit voor iedereen anders kan aanvoelen.

We nemen je opmerking zeker mee om ons product verder te verbeteren. Als je het fijn vindt, mag je ons altijd even contacteren via info@kitchenoftil.com, zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.

Nogmaals bedankt om je mening te delen!

Met vriendelijke groeten,
Kitchen of Til

Heerlijke granolabars

Heerlijke granolabars! Alles netjes ingepakt en mooi geleverd.
Wij zijn blije klanten ❤️.

16 december 2025

Dag Anke, dankje voor deze lieve review! 🤗

Heerlijk!

De producten waren heel lekker! Alles was heel leuk verpakt en met een persoonlijke touch bij :)

2 september 2025

Volwaardige beleving en lekker krokant!

Een topbeleving van begin tot eind: van het eerste bezoek aan de website tot het unboxen, alles ademt oog voor detail. De granola en de granola bar zijn heerlijk knapperig en vol van smaak. Voor mij zijn ze de perfecte boost bij het ontbijt én de ideale snack voor extra energie voor het sporten.

1 oktober 2025

Eindelijk eens granola repen dat goed…

Eindelijk eens granola repen dat goed vullen, lekker zijn en niet bomvol suiker zitten. Mooi ingepakt en leuke attentie erbij in de vorm van een doosje. Ik heb het try out pakket genomen om ze allemaal eens te proberen.

12 mei 2025

Ik bestelde 2 zaljes granola classic

17 maart 2025

Antwoord van Kitchen of Til

Hey Sonja. Bedankt voor deze feedback. Dat is niet de bedoeling! We zijn volop bezig aan de ontwikkeling een nieuwe verpakking voor de versheid nog beter te garanderen. Ik neem contact met je op om dit te compenseren.