Ik heb bij Kiwi Electronics een bestelling geplaatst, maar helaas was dit geen goede ervaring. Ik bestelde o.a. een microSD kaart, maar kreeg een standaard SD kaart geleverd. Daarnaast had ik een... Toon meer
Feather Wing M4 Express en Propmaker besteld. Na assemblage bleek de propmaker niet correct te werken. Er vanuit gaande dat er garantie meer was omdat ik de propmaker al had gesoldeerd toch navraag ge... Toon meer
Al meerdere keren producten besteld en elke keer werd alles mooi volgens afspraak geleverd. Geven ook goede service zowel voor als na verkoop. Zowel via chat als mail geven ze snel antwoord. Klanten t... Toon meer
Kiwi Electronics , Brigatti en Conrad hebben niks te vrezen van amazon of bol.com. Goedkoper dan elke Chinese aanbieder en kwalitatief uitstekend/beter.Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling binnen en... Toon meer
Kiwi Electronics is een in 'physical computing' gespecialiseerde webshop, ontstaan in 2012. Bij ons kun je terecht voor single board computers zoals de Raspberry Pi, Beagle Bone en Jetson Nano. Maar ook voor allerlei soorten microcontrollers zoals Arduino, micro:bit en andere compatibele boards kun je bij ons terecht. Daarnaast hebben wij veel onderdelen, componenten en machines in het assortiment voor hobbyisten, educatie, zakelijke gebruikers en de industrie.
Oude Middenweg 227, 2491 AG, Den Haag, Nederland
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Uitstekent vlotte levering en precies wat ik wilde hebben.
Ik heb alleen maar goede ervaringen met deze webshop.
Snelle en complete leveringen, reële prijzen en een zeer ruim aanbod voor de "physical computing" hobbyist.
Ze versturen o.a. via PostNL, waar ik persoonlijk prima ervaringen mee heb.
Jullie valt niet iets kwalijk te nemen, maar mijn RP400 heeft het probleem om zo nu en dan de rechter toetsen dubbel aan te slaan, soms zelfs drievoudig. De RPF erkent dit en zijn geswitched naar een andere keyboard leverancier. Dringen aan om oom te ruilen. Ik wacht nog even om zeker te zijn dat ik dan een ontvang uit de nwe batch. Neem dan wel contact op hoe verder, benn dus daar niet blij mee. Allemaal weer extra kosten.
Snelle levering van een site die duidelijk is en je snel kunt vinden wat je moet hebben. Op Raspberry gebied hebben ze echt genoeg.
Ik kocht de Raspberry Pi 4 met 8 Gb.
Altijd prima service en assortiment bij Kiwi.
Snelle en correcte levering van top gereedschap voor de elektronica hobbyist.
Ik bestelde een Raspberry PI en bijbehorende netvoeding. Het fijne is dat ze een afhaalbalie hebben, dus een stukje fietsen voor de nodige beweging en het ophalen kon ik mooi combineren
Bij aankomst werd ik vriendelijk begroet eaan de balie en mijn bestelling stond al klaar.
Ik kom daar zeker nog wel eens weer voor spullen voor een volgend projectje.
Snel geleverd. Prijs van raspberry zero was ook goedkoper vergeleken met andere aanbieders. Alleen jammer dat ik er maar 1 mag bestellen maar dat is begrijpelijk met de huidige chip tekort.