Wouw!!
Bedrijf:
Allereerst, top webshop!!
Ik was een beetje huiverig met het plaatsen van mijn bestelling omdat ik geen reviews kon vinden over klassiekdeurbeslag.nl
Ook zag ik dat het bedrijf voorheen anders heette en ook geen reviews had, daarbij kwam het pand op de foto's ook niet zo representatief naar voren.
Dit vond ik wat raar.
Heb toch het "risico" gewaagd en ben hardstikke blij!
Snelle levering, duidelijk op de hoogte van het verzend proces via mail, zeer netjes ingepakt.
Zij hebben uit eigen inzicht gezien dat er onderdelen waren in mijn bestelling waar geen schroefjes bij zaten en hebben gratis extra meegeleverd.
Voor mij een aangename verassing!
Product:
Het beslag dat ik besteld had in hoogglans nikkel ziet er zeer goed uit, mooie dikke coating, ebbenhout goed afgewerkt, erg mooi product voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Verpakking:
Wouw, wouw, wat ontzettend zorgvuldig en netjes ingepakt! Ik stond echt versteld.
Als een puzzel in elkaar met zorgvuldig geplaatste bescherming waar nodig.
Een retourformulier en een sticker met retouradres.
En waar ik erg van kan genieten!! (en voor veel misschien een worst zal wezen), de factuur keurig strak en netjes gevouwen met het zakje schroefjes perfect gecentreerd aangeniet geplaatst in een uitsparing precies zo groot als de gevouwen factuur boven op de onderdelen.
Er zijn weinig bedrijven die zoveel zorgdragen aan online levering,
Klassiekdeurbeslag.nl verdient echt meer waardering online!
Verbeterpunten op duurzaamheid:
Redelijk veel plastic verpakkingen, van 1 product onderdelen in eigen plastic zakjes en die weer in een groter plastic zakje om het bij elkaar te houden. Ik begrijp helemaal waarom, het krast zo niet tijdens vervoer en verzekerd mij een top product, natuurlijk super, maar misschien zijn er andere methoden.
Ik heb onderandere 7 klinken besteld.
Bij elke deurlklink zit netjes een imbus sleuteltje, voor de mensen die deze niet zelf hebben, heel fijn. Ze hebben dan 7x hetzelfde.
Ik gooi ze allemaal weg wat zonde is.
Aansturen op het schrijven van reviews, ik kan mij nieg voorstellen dat ik de enige ben die zo tevreden is.
Persoonlijker maken van de website, wie werken daar, leuke lachende groepsfoto van het personeel oid op de site.