Jing er fantastisk dygtig og omhyggelig. Jeg kom med smerter og hævelse i knæet på grund af slidgigt. Efter to behandlinger var mine smerter væk og hævelsen forsvundet. Derudover har jeg i mange år... Toon meer
Jeg besøgte Jing i forrige uge, da jeg havde fået ondt i ryggen efter lidt for hårdt arbejde. Jeg blev mødt meget professionelt og fik en grundig vurdering af problemet samt en effektiv behandlin... Toon meer
Efter at have døjet med smerter/gener i længere tid, opsøgte jeg Jing Akupunktur. Det er en af de bedste beslutninger, jeg har taget. Jing lytter grundigt, tager sig god tid og er utrolig dygtig til a... Toon meer
I injured my knee and had months of pain that just wouldn’t go away, painkillers included. A few sessions with Jing and it’s so much better. She’s kind, caring, and really takes a holistic approach. H... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Acupuncturist
- ook in
- Acupunctuurkliniek
- Alternatieve genezer
- Chinese geneeskunde kliniek
- Kliniek voor pijnbestrijding
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til Klassisk akupunkturklinik i Hellerup – København ved Kinesisk akupunktør og RAB godkendt Jing Wei som har mere end 20 års erfaring med akupunktur.
Sunvej 16, 2900, Hellerup, Denemarken
- info@klassisk-akupunktur.dk
- klassisk-akupunktur.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Super dygtig
3 behandlinger hos Jing og jeg er næsten smertefri for første gang i 4 måneder.
Jeg har diskusprolaps i lænden og havde søgt hjælp hos læge, fysioterapeut og kiropraktor - alt forværrede blot smerterne. Det hele virkede temmelig håbløst og jeg var begyndt at overveje operation. Jeg er dybt taknemlig og kan kun give Jing den bedste anbefaling.
Jing hjalp mig på få gange af med…
Jing hjalp mig på få gange af med nakkesmerter og hovedpine. Desuden påvirkede behandlingen min nattesøvn meget positivt🙏🏾❤️
Jeg havde en meget ubehagelig oplevelse…
Jeg havde en meget ubehagelig oplevelse og kan på ingen måde genkende alle de meget positive oplevelser og har lidt svært ved at tro at det kan være det samme sted eller reelt. Oplever tilgengæld meget det samme som de andre der har givet 1 stjerne.
Det var ingen forklaring, hun bad mig sende en sms med mine symptomer mens jeg var der, der var en stærk lugt af hash og måtte stoppe hende undervejs, da det virkelig ikke var trygt. Jeg er normalt meget åben overfor andre tilgange mm. Men kan virkelig ikke se sammenhængen mellem det, der bliver skrevet her og min oplevelse.
Tæt på mirakuløs lindring efter måneders smerte
Jeg vil give Dr. Jing min bedste anbefaling! Efter 5-6 måneders konstant smerte i skulder og arm, som hverken fys eller osteopat har formået at afhjælpe, oplevede jeg en næsten mirakuløs lindring allerede efter første behandling. Dr. Jing’s medicinske akupunktur er anderledes, og det virker straks! Pludselig kunne jeg løfte min arm over hovedet igen, næsten uden smerter. Jeg mærkede en lettelse så stor, at jeg græd af glæde, efter mange måneders smertehelvede. Senere oplevede jeg en anden klient have præcis samme reaktion. Så vildt! Dr. Jing vil uden tvivl være mit førstevalg, hvis jeg oplever smerter eller skavanker, og jeg anbefaler hende gerne til andre.
I have uneven shoulders
I have uneven shoulders, scoliosis, and experience soreness in my shoulders and neck. After one treatment, my symptoms have significantly improved, especially the uneven shoulders and shoulder soreness.
Anbefaling
Jing har hjulpet mig med et problem, som kunne have udviklet sig meget kritisk uden hendes hjælp, så det vil jeg altid være hende meget taknemmelig for. De behandlinger jeg fik hos egen læge var virkningsløse, og jeg var formentlig endt på hospitalet, hvis ikke jeg havde fundet Jing.
Avanceret akupunktur metode for kold skulder
Jeg begyndte at have ondt i skulderen for ca. 1 år siden, jeg tænkte det var noget jeg kunne træne væk men efter et halvt år kunne jeg næsten ikke tage en jakke på uden det gjorde ondt. Jeg gik til min læge som sendte mig til røntgen og ultralyd og de mente jeg skulle opereres i skuldren. Det var jeg ikke begejstret for da jeg næsten lige havde været på sygehus i 10 dage, jeg tænkte istedet at med strækøvelser og let træning måske kunne få det løst. Der gik ca. 6 mdr. hvor jeg tilsidst måtte kaste håndklædet i ringen fordi jeg ikke kunne sove ordentligt pga. smerte og jeg tænkte ok, så bliver jeg opereret alligevel. Min kæreste foreslog mig at prøve akupunktur og hun havde fundet den kinesiske læge Jing som havde fået rigtig fine anmeldelser, jeg har prøvet akupunktur før uden nogen sønderlig virkning men tænkte ok jeg giver det en chance. Efter en eneste gang kunne jeg bruge min arm og langt de fleste smerter var væk, jeg kørte hjem og gik i seng og fik endelig sovet igennem. Så fil jeg en enkelt konsultation mere fordi jeg havde smerter i albue og underarm og en smule foran på skuldren. Nu er det fuldstændig helt væk. Jeg har simpelthen ikke oplevet noget lignende, helt utroligt jeg kan kun anbefale kinesisk læge Jing varmt.
Tusind tak
Tusind tak
Efter kun 2 behandlinger er min migræne forsvundet. Har kæmpet med det i lang tid, men er nu helt smertefri.
Det har været en god og professionel oplevelse
Knee pain gone
I had pain in my left knee from a sport injury, since 5 days back, and after only one session of acupuncture, within 5 minutes, the pain was gone.
Frozen skulder
Midt i dec. 24 fik jeg uheldigvis en ‘frossen skulder’ pga. en overbelastning.
Efter 4 dg med mange smerter og en erkendelse af at jeg hverken kunne køre bil, gå i bad og vaske hår samt 1000 andre gøremål, var jeg så heldig at blive henvist til akupunktur læge Jing, som min datter modtog behandling hos.
Jeg fik tid samme dag, hvor jeg fik min første behandling.
Hun var meget omsorgsfuld og oplysende om de ting hun foretog sig.
Hun behandler stille og roligt og giver kroppen lov at hvile ind i mellem.
Behandlingen var langt fra smertefri de første 3 gange, men så forsvandt smerterne og jeg kunne begynde at løfte og bruge min hø. arm igen,
kunne næsten ikke forstå at det var sandt.
I morgen får jeg min sidste behandling ( 10 beh. ialt) nu er al betændelse væk.
Jeg skriver dette fordi jeg gerne vil dele min erfaring med andre som kan komme i samme situation, og ikke kan vente på et længere varende behandlings forløb.
Jeg er dybt taknemmelig .
Ingen smerter!
Har lige læst nogle af de dårlige anmeldelser. Og ja det er rigtigt, at Jing ikke snakker dansk og det måske ikke går som på en “dansk” klinik. Men dette her VIRKER!
Jeg har haft ondt og spændinger i lænden, efter en overbelastning. I 5 år har jeg gået med konstantante smerter. Jeg har pga. dette sovet dårligt om natten, har haft svært ved længere bil ture og været meget låst i mine bevægelser. Efter kun 4 behandlinger er alle smerter og spændinger væk.
Jeg har prøver andre behandlinger, som slet ikke har virket. Jeg ved ikke hvad hun gør, men det virker. TAK ❤️
Hilsen Magnus
IBS og forstoppelse
Jeg har døjet med IBS og forstoppelse i længere tid. Efter tre behandlinger går det bedre. Jeg går dagligt på toilettet og min IBS er i bedring. Akupunkturen er lidt mere smertefuld end hvad jeg har prøvet før, men virker også mere effektfuld.
Jeg har haft smerter i iskiasnerven…
Jeg har haft smerter i iskiasnerven over længere tid, som hverken en kiropraktor eller fysioterapeut har kunne afhjælpe. Efter 3/4 behandlinger med akupunktur, er smerterne aftaget kraftigt, og min mobilitet er også blevet bedre.
Effektiv og hurtig behandling.
Jeg har været i klinikken to gange og kan tydelig mærke forskel med min skulder og knæet.
Jeg kan løfte min arm og min knæ smerter ikke som før. Plejer at dyrke en del motion, så jeg kan mærke forskel når jeg gå i forskellige yogastillinger.
Jing er en dygtig akupunktør
Jing er en dygtig akupunktør
Jeg har været os Jing pga. af svimmelhed.
Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en væsentlig forandring og efter 3 behandlinger er jeg næsten symptomfri
God og høj faglig behandling.
Kan helt sikkert anbefale Jing
Jing er meget anbefalelsesværdig
Jing er meget anbefalelsesværdig. Hun er effektiv, givende og utrolig dygtig akupunktør. Jeg har døjet med stiv nakke i plus 5 år. Har gået til utallige andre behandlere. Efter 3 behandlinger kan jeg nu se tilbage i trafikken igen. Det føles virkeligt rart. Jing kan også sætte nåle der tager psykiske smerter og har tilmed skønheds nåle. Jeg slipper hende ikke.
I behandling for rygproblemer
I behandling for rygproblemer. Kunne mærke en effekt med det samme. Meget smertefuld, men det virker 👍🙏. kunne dog savne lidt forklaring undervejs, da behandling er anderledes hvad jeg er vant.
Jing er en fantastisk dygtig behandler…
Jing er en fantastisk dygtig behandler som straks spotter hvor udfordringen i virkeligheden udspringer fra. Personligt har jeg fået venlig og effektiv behandling i gode rammer. Her kan man få hjælp til næsten hvilket problem man døjer med. Får min bedste anbefaling
Jeg har være hos Jing til behandling…
Jeg har være hos Jing til behandling for en Iskiasnerve der havde sat sig godt fast i ryggen.
Efter kun to behandlinger er jeg stort set smærtefri.
Jing er hurtig, yderst professionel og god til at se helheden i behandlingen.
Jeg kan kun anbefale at booke en tid hos Jing.
Jeg kunne mærke en forbedring med det…
Jeg kunne mærke en forbedring med det samme 😍🙏🏼