Kleemann ApS & Kleemann Cars Reviews 40

TrustScore 5 uit 5

4,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har nu afsluttet mig leasing periode af min Mercedes EQC400, en fantastisk bil. Bilen fik jeg fra Kleemann i Farum, hvor jeg handlede min tidligere Mercedes ML350 ind i bytte. Både handlen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har leaset en fantastisk bil og har fået den bedste og mest personlige vejledning og betjening man kan håbe på. De har givet sig tid til alle vores spørgsmål og vi er blevet vejledt og behandlet p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Netop handlet bil og fik en fantastisk flot behandling af Caspar. Super service orienteret og med mig som køber i fokus. Kan varmt anbefale Kleemann og handler meget gerne med dem igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var forbi Kleemann’s butik sidste fredag og oplevede en dedikeret kompetence som man sjældent oplever, og en oprigtig passion for bilerne. Boris var super imødekommende, og hjalp mig fra A-Z med l... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. Autobedrijf/Garage
  3. Autoleasebedrijf
  4. Leasingservice
  5. Auto tuning

Geschreven door het bedrijf

Værksted | køb | salg | flexleasing af biler Kleemann har eksisteret siden 1994. Vi er specialiseret i Mercedes Benz - hvor kvalitet taler for sig selv. Vi har et stort værksted, hvor du som kunde er i centrum. Vi er dit værksted i øjenhøjde. Samtidig arbejder vi også med andre high-end biler, så som Audi, BMW, Range Rover og Porsche. Derfor er det udelukkende disse mærker vi har på lager, og hvorfor du hos Kleemann, altid kører herfra med en fed bil, som er serviceret og gennemgået af nogle af landets mest dedikerede folk i branchen. Vi har et udvalg af biler til salg i vores showrooms, men hvis der er andet du drømmer om, skræddersyr vi sammen en løsning på den rigtige bil til dig. Vi kan hjælpe dig med salg | køb | flexleasing | splitleasing | sæsonleasing.

4,8

2 sterren
1 ster

Kanon oplevelse.

Kanon oplevelse.

De er super flinke og er mega gode til at rådgive en. Forløbet er perfekt og meget nemt og overskueligt.
Jeg kan klart anbefale Kleemann.

4 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kundeservice og flotte biler

God og kyndig råd og vejledning hos Andreas og Claus. Det er en butik/ værksted med kunderne i fokus. De er begge en fornøjelse at tale med - med plads til humor. Vi har både købt og solgt via dem samt fået lavet reparationer. De har egne (flotte biler) og hjælper gerne med anskaffelse af netop den model man ønsker. Det kunne egentlig ikke være bedre. Kan klart anbefales at man sætter vejen forbi og gør sig en god handel.

28 juni 2024

Waw en super oplevelse

Vi kommer fra Bornholm og ville gerne købe en elbil til 7 personer. Det havde Kleemann i Farum stående. Vi fik på mirakuløs vis fat i Andreas i søndag selvom de har lukket. Han var super behagelig og hjalp os første gangs elbilskøbere igennem processen både med bilen og den finansielle side at sagen. Det sætter vi kæmpe stor pris på, og det var rigtig rart, at blive behandlet så imødekommende og professionelt. Han havde styr på det hele også var der også tid til lidt snak. Kan varmt anbefalde at købe bil fra Kleemann i Farum. Få fat i Andreas så står han klar til at hjælpe. Der er sikkert også andre men dem kender jeg ikke navnene på.
Vi er så glade for bilen og nyder den hver dag. Hilsner fra Bornholmerparret Bo og Monika

16 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har oplevet rigtig god behandling i forbindelse med leasing af bil hos Andreas / Kleemann Cars, hele processen var meget nede på jorden, hvilket gjorde det til en behagelig oplevelse.

Bilerne i deres showroom fremstår pæne og man kan virkelig mærke at de selv er passionerede bilfolk, helt ind til benet.
Kæmpe plus for hurtig levering af min nye bil

31 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig behandling

Total dårlig service. Ingen svar, ingen hjælp at hente når ens leasing kontrakt udløb.

Det handlede åbenbart kun om penge da bilen skulle handles. Også kunne jeg ellers bare stejle da der var gået et år og hade brug for hjælp👌🏻😜

22 oktober 2023

Andreas og Claus

Andreas og Claus, gav mig et fint tilbud for min gamle bil og den nye jeg skulle lease hos dem, har så godt og vel indfriet mine forventninger, alt var som aftalt plus lidt ekstra service oven i hatten, så det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har handlet hos Kleemann🤩

10 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En meget tilfreds kunde :-)

Vælger du Kleemann bliver du ikke skuffet.
Jeg har haft fornøjelsen af både at være kunde i deres værksted med min gamle bil, og nu har jeg netop leaset en af deres flotte biler som lod sig friste.

Jeg kan kun anbefale at bruge dem som dit faste værksted hvis du kører Mercedes. De har kun vist mig at være både billigere, hurtigere og bedre end de steder jeg ellers har været - på trods af at deres timeløn er højere.
Derfor kan jeg kun understrege at deres højere timeløn 100% kan forsvares i en langt højere grad af ekspertise og forståelse for faget, og bilerne.

Som nævnt kører jeg nu i en af deres biler, og hele processen omkring leasing af denne er jeg også helt tilfreds med. Andreas fra Kleemann holdt sine aftaler og ydede en fantastisk indsats da der opstod komplikationer mellem finansieringsinstituttet og jeg. Hele forløbet har været helt som man kunne håbe og jeg kan kun sige tak til Claus, Andreas og resten af Kleemann for en god oplevelse.

Jeg bruger fremover ingen andre end Kleemann til både værksted og leasing af bil.

21 augustus 2023

Rigtig god og personlig service - 5 stjerner til Claus og Andreas ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi har leaset vores Mercedes AMG igennem Kleemann. Det har været en exceptionel god oplevelse; fra første gang, hvor vi prøvekørte bilen, til vi afhentede den sidste uge. Claus og Andreas er top professionelle og servicemindede, de har stor viden omkring bilerne og var skarpe til at rådgive os omkring mulighederne ift. flexleasing. Andreas stod under hele processen løbende til rådighed for at svare på spørgsmål - på trods af at han egentlig havde ferie. Han sørgede også for at bilen blev leveret med monteret GPS tracker, hvilket vi bad om dagen inden afhentningen. Vi kan helt klart anbefale Kleemann - og vil helt klart benytte dem fremadrettet.

7 augustus 2023

Køb af bil hos Kleemann

Jeg har ved køb af bil hos Kleemann, ved Andreas Slott, oplevet fantastisk god service fra interesse ved køb af bil til underskrevet aftale.

Dertil oplever jeg at de holder ved deres aftaler og ikke går på kompromis på kvalitet og service.

Når jeg køber bil kræver det for mig en tillid mellem køber og sælger og det føler jeg afgjort der er ved Andreas samt Claus.

8 augustus 2023

Køb af bil hos Kleemann

I forbindelse med køb af nyere brugt bil hos Kleemann - med min gamle bil taget i bytte - fik jeg særdeles god behandling af både Andreas Sloth og Claus Ankjær fra start til slut.
De havde ikke behøvet at gøre det, men de satte uden opfordring alligevel nye klodser og skiver på min nye bil, fordi de ikke syntes dem der sad på var gode nok. Det er bare god stil !
Derudover levede de op til alle indgåede aftaler og tidspunkt for levering og registrering af ny bil, afmelding af gammel bil, mv. og de var meget imødekommende overfor mine ønsker og behov.
5 stjerner herfra til Kleemann :-)

11 januari 2023

Kan varmt anbefale Kleemann

Kan varmt anbefale Kleemann

Jeg gik mere eller mindre tilfældigt ind i butikken for at købe en bil som Kleemann havde til salg. Hurtigt gennemskuer deres sælger Andreas, at den bil ikke var den helt rigtige for mig. Han spørger mig derfor om ikke han skal holde øje med den rigtige bil til mig. Og meget kyndigt vejleder Andreas mig og fortæller mig alle relevante spørgsmål jeg skal tage stilling til. Samtidigt går han flittigt i gang med at kikke efter biler til mig. Og han finder også nogle biler som alle kunne være relevante, men ender efter et par dage med at pege på én specifikt. Og da vi aftaler vi går videre med bilen, fortæller han mig igen meget kyndigt omkring hele processen. Dette gør det trygt for mig at indgå en aftale med dem. Igen var der en række forhold, som der skulle tages stilling til og igen vejleder han mig omkring de fordele og ulemper de forskellige valg måtte have.

Da bilen er bestilt, kommer Kleemann´s ejer Claus og rådgiver omkring andre tekniske forhold omkring bilen.

Da bilen kommer hjem, er der en række forhold som skal udbedres, men de er alle meget dygtigt og hurtigt blevet udbedret uden nogen former for forsøg på at løbe fra ansvaret.

Jeg har derfor en rigtig god og tryg fornemmelse af at handle med Kleemann. Alle jeg har mødt har haft en nærmest nørdet indsigt i alle forhold omkring biler og særligt Mercedes.

17 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig service og slet ikke billig.

Jeg har haft min bil som er kørt 45.000 til årlig eftersyn hos Kleemann i Farum i maj 2022. Jeg har altid kørt til Mercedes i Søborg. Jeg fik øje på deres reklame og ville prøve andet. De påstår at de er billigere og kunderne er mere tilfredse. Det passer slet ikke.
Jeg fik regning på lige over 8000 kr. De skiftede bl.a viskerblade til en rigtigt dårligt kvalitet uden, at informere mig. På regningen skulle jeg også betale for opfyldning af sprinklervæske selvom jeg havde fyldt op dagen før værksted besøg. Jeg har desværre ikke tillid til dem, som en professionel værksted. Det var første og sidste gang hos dem.
Mehdi N.

8 mei 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.