Kleine Piraten Reviews

TrustScore 3 uit 5

3,0

Ik kocht het winterpak voor meisjes voor mijn nichtje en het hield haar echt warm tijdens een koude middag op de speelplaats. De stof voelt zacht aan van binnen en ziet er helemaal niet goedkoop uit.... Toon meer

Verzending naar ons duurde ongeveer 9 dagen maar alles kwam veilig aan. De bloemen fietshelm zag er precies uit zoals op de foto’s en mijn dochter was enthousiast.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

44 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mijn dochter koos zelf de bloemen…

Mijn dochter koos zelf de bloemen fietshelm en nu wil ze elke dag fietsen. Veiligheid plus enthousiasme dus dat is een win.

2 maart 2026

Antwoord van Kleine Piraten

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat uw dochter zelf haar bloemen fietshelm heeft gekozen en nu elke dag wil fietsen 😊
Veiligheid én enthousiasme tegelijk – dat is inderdaad een echte win!

Het team van Kleine Piraten NL.

Ik bestelde het geruite jack laat op de…

Ik bestelde het geruite jack laat op de avond zonder veel verwachtingen. Maar het ziet er in het echt eigenlijk heel leuk uit.

23 februari 2026

Antwoord van Kleine Piraten

Hallo en hartelijk dank voor uw review en het vertrouwen in onze winkel! We zijn erg blij te horen dat het geruite jack in het echt zo goed bevalt en dat het uw verwachtingen heeft overtroffen.

Uw feedback waarderen we enorm. We zullen altijd ons uiterste best blijven doen om onze producten en diensten verder te verbeteren, zodat we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen en we hopen u snel weer terug te zien!

Het team van Kleine Piraten NL

De bloemen fietshelm past goed en voelt…

De bloemen fietshelm past goed en voelt veilig. Dat is voor mij het belangrijkste.

13 maart 2026

Antwoord van Kleine Piraten

Hallo en hartelijk dank voor uw feedback! We zijn erg blij te horen dat de bloemen fietshelm goed past en u een veilig gevoel geeft, dat is voor ons het allerbelangrijkste.

Uw tevredenheid doet ons veel plezier en motiveert ons om producten te blijven aanbieden die zowel betrouwbaar als prettig in gebruik zijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u in de toekomst vragen heeft of hulp nodig heeft. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen!

Het team van Kleine Piraten NL

De winkel voelt echt alsof hij speciaal…

De winkel voelt echt alsof hij speciaal voor kleine meisjes gemaakt is. Mijn dochter bleef naar verschillende dingen wijzen en zei dat ze alles wilde.

20 februari 2026

Hallo,

Hartelijk dank voor uw bericht! We zijn heel blij om te horen dat onze winkel zo goed in de smaak is gevallen en dat uw dochter er met zoveel plezier rondkeek. Dat is precies de ervaring die we willen bieden.

We nemen uw feedback ter harte en zullen ons uiterste best blijven doen om nog verder te verbeteren en zo ook de twee resterende sterren te verdienen. Hopelijk mogen we u en uw dochter in de toekomst opnieuw verwelkomen!

Het team van Kleine Piraten NL

zelf gekozen en helemaal blij

Mijn dochter koos zelf de bloemen fietshelm. Hij kwam goed verpakt aan en lijkt veilig genoeg voor dagelijks fietsen.

3 februari 2026

Antwoord van Kleine Piraten

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.

We zijn blij om te horen dat de bloemen fietshelm goed verpakt is aangekomen en dat deze geschikt lijkt voor dagelijks gebruik. Uw feedback is erg waardevol en helpt andere klanten en toekomstige kopers om een beter beeld van het product te krijgen.

Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen! 🚲😊

Niet bestellen

Maatvoering klopt niets van. Zelfs nog na gemeten met de maattabel erbij. Sweater besteld voor onze 10jarige, maar een 4jarige past er misschien net in. Kwaliteit is ook beneden pijl en als klap op de vuurpijl ook nog eens ruim 3 weken moeten wachten op de levering.

8 december 2025

Hallo,

Het spijt ons zeer om uw ervaring te lezen en wij begrijpen uw teleurstelling.

Wij nemen uw opmerking over de maatvoering, de kwaliteit en de levertijd serieus. Uw feedback is genoteerd en wordt doorgegeven aan ons team, zodat wij onze producten, maattabellen en logistiek verder kunnen verbeteren om dit in de toekomst te vermijden.

Wij werken continu aan het verbeteren van onze kwaliteit en service om een betere ervaring te bieden aan onze klanten.

Wij danken u dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Klantenservice Kleine-piraten.nl

Maat 7 jaar = 3 jaar. Onbeschoft 'bedrijf'

Ze verkopen Chinese zooi: drop shipper.
Na het bestellen erg lang moeten wachten. "Snelle levertijd" staat op de website, dit is 3 weken geworden!
Inmiddels andere jas gevonden, bestelling annuleren kon niet meer. Na retour sturen willen ze geen retour betaling doen, wijzend naar hun voorwaarden.
Jas van maat 7 jaar past onze 6 jarige niet, onze 3 jarige toevallig wel. Het maatje is uit de jas geknipt, met de wasvoorschriften. Alsof je dan niet door hebt dat het Chinese zooi is. Vreselijk bedrijf en je word als een achterlijke behandeld via de mail. Nooit meer!

22 oktober 2025

Hallo,

Wij begrijpen uw frustratie en het spijt ons oprecht om te lezen dat uw ervaring zo teleurstellend is verlopen.

Het is nooit onze bedoeling dat klanten zich zo voelen of dat er onduidelijkheid ontstaat rond levertijden, maatvoering of retourafhandeling. Uw feedback wordt daarom zeer serieus genomen en intern doorgegeven, zodat wij dit verder kunnen verbeteren.

Wij willen u ook laten weten dat wij sinds uw ervaring onze processen hebben aangepast en verbeterd, met meer focus op duidelijkere productinformatie, betere communicatie over levertijden en een vlottere klantenservice.

Wij danken u dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld, ook al is deze negatief.

Slechtse bedrijf ooit!

Slechtse bedrijf ooit!! 4 paar schoenen besteld in juni nog steeds niks ontvangen.
Normaal lees ik altijd reviews, voordat ik iets bestel. Dit keer had ik geen tijd en mer spoed had ik die schoentjes besteld in verschillende maten. Het zijn artikelen van Temu voor 5 keer duurder niet bestellen oplichters!!

25 augustus 2025

Hallo,

Het spijt ons zeer om te lezen dat uw ervaring zo negatief is geweest en wij begrijpen uw teleurstelling volledig.

Wij willen u verzekeren dat wij uw feedback serieus nemen. Problemen met levering en communicatie zijn niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden. Daarom blijven wij onze processen, verzendtijden en klantenservice voortdurend verbeteren om dit in de toekomst te voorkomen.

Wij danken u dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen, ook al is deze negatief.

Kundenservice Kleine-piraten.nl

Na een maand nog geen product…

Na een maand nog geen product ontvangen. Na het werkelijk stalken van de ‘klantenservice’ kreeg ik een algemene mail over leveringsproblemen en dat we nog even geduld moeten hebben. Op vervolgvragen van mij werd niet gereageerd. Ik mail ze iedere dag dezelfde e-mail maar krijg nul reactie.

Dit zijn ordinaire boeven die zelf niets op voorraad hebben en hun feeds niet updaten. Dus als elders dingen uitverkocht zijn lijkt het alsof het hier nog te koop is.

Koop hier geen spullen want je weet nooit of je het ontvangt. Nul garanties, geen geld terug, kortom…

19 augustus 2025

Hallo,

Het spijt ons zeer om te lezen dat uw ervaring zo negatief is verlopen en wij begrijpen uw frustratie volledig.

Wij nemen uw feedback serieus, vooral met betrekking tot de communicatie en het opvolgen van bestellingen. Dit is niet de service die wij willen bieden. Wij werken daarom continu aan het verbeteren van onze klantenservice, voorraadbeheer en verzendprocessen om dit soort situaties te voorkomen.

Uw opmerkingen zijn doorgegeven aan ons team en worden intern verder onderzocht.

Wij danken u dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Kundenservice Kleine-piraten.nl

Op de foto lijkt het telefoontje veel…

Op de foto lijkt het telefoontje veel groter. Ik heb ‘t vanmiddag ontvangen, is erg klein en dan voor 24,90€ ! Ik voel me opgelicht, het duurde ook nog 2 weken voor dat ik t binnen had. Schandalig

25 februari 2025

Beste klant,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

We begrijpen uw teleurstelling met betrekking tot de grootte van het product en de levertijd. De feedback van onze klanten nemen wij zeer serieus en is voor ons een belangrijke basis geweest om onze productinformatie, foto’s en serviceprocessen verder te verbeteren, zodat dit soort misverstanden in de toekomst zoveel mogelijk worden voorkomen.

We danken u dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Klantenservice Kleine-piraten.nl

Twee paar kinder winterlaarzen…

Had hier 2 paar kinder winterlaarzen besteld. Na ruim 3 weken ontving ik deze in beschadigde dozen. Toen ik de retourprocedure in gang wilde zetten bleek dit zeer problematisch. Na een paar keer heen en weer mailen met een aanbod van behouden en 15 % aankoopbedrag retour tot tegoedbon om opnieuw te besteden in winkel kreeg ik uiteindelijk het retouradres. De verzendkosten bleken ook weer hoog en ik had inmiddels mijn bedenkingen omtrent dit bedrijf. Uiteindelijk toch maar gekozen voor 15% van totale koopsom retour te krijgen en laarzen te behouden. Laarsjes weggegeven en bijna 70 euro armer.

15 november 2024

OPLICHTERIJ!!!

Let op!! NIET bestellen, je bent gewoon je geld kwijt!! Besteld en nooit iets ontvangen. Aangegeven om dan te annuleren en geld retour te krijgen, krijg een vage reactie in het Italiaans terug. Ze laten vervolgens niets meer weten, je product ontvang je niet en naar je geld kun je fluiten. Echt NIET bestellen!!

11 juli 2024

Bestel hier niet!!

Levertijd veeel langer dan aangegeven op de website. Website ziet er Nederlands uit maar in werkelijkheid komt het uit China.
De muursticker die ik er besteld heb plakt voor geen meter. Uiteindelijk zelf nog behanglijm gekocht om hem vast te kunnen plakken

17 februari 2024

NIET BESTELLEN!! HOE LEUK HET ER OOK UITZIET

Leuke Lego set besteld. Is ook daadwerkelijk geleverd in tegenstelling tot velen die hier iets besteld hebben.
Helaas is het pakket niet van Lego, maar een hele goeie look-a-like uit China.
Omdat het een kadootje is wat we volgende maand pas nodig hebben heeft het even in de kast gestaan. Vandaag uitgepakt en dus buiten de 14 dagen van het retourbeleid.

Alsnog geprobeerd een klacht in te dienen via het contactformulier, maar dan komt de uiterst treurige (en ook hilarische) reactie dat het bericht niet verzonden kan worden.
Telefoneren kan alleen naar het buitenland +44, dus beste mensen...
Hoe leuk de naam van dit bedrijf is en hoe gezellig het er ook allemaal uitziet. Het zijn letterlijk piraten, oplichters, boefjes!

16 maart 2024

Uiteindelijk toch geleverd

Ik moet toch ook melden dat de goederen a 35 euro uiteindelijk toch zijn geleverd.
Wel een maand later dan de tijd die op de website voor levering staat vermeld.
Slechte onduidelijke communicatie.
Mijn advies blijft niet bestellen bij dit bedrijf om teleurstelling en stress te vermijden.

5 maart 2024

Oplichters!

Pakje besteld van €50 voor Carnaval, pakketje nooit aangekomen en website is onbereikbaar!

Via het contactformulier krijg je een foutmelding wanneer je het bericht probeert te versturen en per email werkt ook niet aangezien deze niet kan worden afgeleverd. Lijken mij dus oplichters te zijn!!!

5 februari 2024

Antwoord van Kleine Piraten

Besteld 1 februari 2024 en NOOIT ons…

Besteld 1 februari 2024 en NOOIT ons pakket gekregen. Eerder mails terug gekregen van ene lucie met de mededeling we gaan het hier doorzetten, we vragen nog even geduld de leveringen waren vertraagd blah blah.. Eenmaal als ik nu ga mailen krijg ik een melding van postmaster uw bericht kan niet worden afgeleverd bij de geadresseerde rara heel VREEMD.. OPLICHTERS en je GELD ben je dus kwijt

11 maart 2024

VERMIJD DEZE SITE. Don’t order at kleine piraten

VERMIJD DEZE SITE. Is een scam volgens andere internet bronnen. Ik kwam er te laat achter. Pakket nooit gekregen. Kreeg geen track trace, contact per e-mail in het begin wel maar intussen delivery failure notifications Dus…. Ze zijn niet meer ‘thuis’.
Geen pakket, geen retour want je moet eerst het pakket hebben en dat is al 7 weken geleden besteld. Geen communicatie meer mogelijk en bellen gaat niet. Dus weg geld. Gebruik ze niet!!

1 maart 2024

Nooit bestellen!

Helaas zag het product er anders uit dan op de website. Aangezien dit kan gebeuren hebben wij getracht contact te zoeken met Kleine Piraten om het product binnen de gestelde retourtermijn te kunnen retourneren. Allereerst werd voorgesteld ons de helft van het bedrag terug te betalen als we het product niet zouden retourneren. Wij wilden graag het volledige bedrag terug en zijn na wat mails heen en weer tot retour over gegaan. Het product moest teruggestuurd worden naar Frankrijk. Kosten € 25 euro. Nadat de bestelling door DHL op locatie afgeleverd is, laat deze partij niks meer van zich horen. Ik krijg geen contact meer via mail of contactformulier op de website. Waarschijnlijk kunnen we dus fluiten naar ons geld. Deze partij doet zijn naam eer aan! Ik raad iedereen aan hier nooit te bestellen!!

5 maart 2024

Antwoord van Kleine Piraten

eer zij begint hieraan beter zelf alieexpres kijken scheelt hoop geld

dit is gewoon bedrijf wat alles van alieexpres of temu door stoot voor dubbele prijs.ook ik ging erop verschut zocht rolschaatsen voor me kleindochters verjaardag me schoondochter stuurt het linkje. ik denk nl site ik betaal net geen 100 euro ik wacht en gaat week voorbij ik check reviews denk nee he ja he . al met al gister binnen gekregen nog mazzel maar ze is bijna weer jarig.

2 maart 2024