Ze zijn failliet, vandaar dat je geen reactie krijgt. Ik had prima ervaringen omdat ik er altijd langs ging in Alphen. Jammer, de prijzen (incl korting balieklant) waren stuk lager dan bij de Bouwmark... Toon meer
Kleuro.nl
Producten besteld , sommige waren niet in voorraad Gebeld met de klantendienst om te vragen of de Producten in voorraad al verstuurd konden worden Wat een vriendelijke dame aan de lijn Vriendelij... Toon meer
Bestelling gedaan nooit meer iets van gehoord. Reageren niet op e-mail,WhAtsapp of telefoon. Met andere worden kan fluiten naar m’n geld of verf. Snap niet als ze failliet zijn dat site nog steeds... Toon meer
Jammer, als je een vraag hebt zijn ze niet bereikbaar via de telefoon. Na een week wachten op mijn bestelling,had ik deze graag geannuleerd. Dit blijkt niet mogelijk via de telefoon gezien er stee... Toon meer
Bedrijfsweg 13, 2404CB, Alphen aan den Rijn, Nederland
- 0172423323
- CustomerService@kleuro.nl
- kleuro.nl
Mensen keken ook naar

NOOIT MEER BIJ KLEURO!!!
We hadden verf besteld via de website. De verf welke wij geleverd kregen kwam niet overeen met wat wij op de website gekocht hebben. De blikken waren oud, beschadigd en verroest en de bodem van een van de blikken stond helemaal bol. Ook bleek bij navraag bij Akzo dat de verf al meer dan 5 jaar oud is en de verf niet meer kan voldoen aan de kwaliteitseisen die Akzo stelt. Na heen en weer mailen en bellen konden wij na bijbetaling de juiste verf krijgen. Nadat wij hadden bijbetaald, euro 70,00, kregen wij niets geleverd. Weer bellen en toen werd ons verteld dat wij nog maar eens een bedrag moesten bijbetalen, euro 50,00. Dit zou betekenen dat wij meer zouden betalen bij Kleuro in de webwinkel voor deze verf als dat wij het in een dure verfwinkel zouden hebben gekocht. Dit is pure oplichting!!!! Uiteindelijk zijn wij hier ook niet mee akkoord gegaan en zouden de dames en heren van Kleuro het bedrag van 70 euro terug naar ons overmaken omdat hier niets voor geleverd is. TOT OP HEDEN HEBBEN WE DIT BEDRAG NOG STEEDS NIET BIJGESCHREVEN GEKREGEN OP ONZE REKENING!!!!! En dit loopt al vanaf eind juni! Na vele malen bellen en mailen is op 11 augustus de 70 euro eindelijk bijgeschreven. We hebben hier wel 2 maanden op moeten wachten terwijl het ons eigen geld is!! Kortom, koop NOOIT bij de firma Kleuro!!!!!!!!!

Antwoord van Kleuro.nl
Keurig verpakt en snel geleverd (binnen…
Keurig verpakt en snel geleverd (binnen 24 uur)

Misleidende aflevering tijden
Voor de tweede keer binnen één week dat de belofte niet wordt na gekomen! Vorige week werd de bestelling 5 dagen na bestelling afgeleverd! Belofte was volgende dag!!!!
Nu wederom gisteren besteld belofte aflevering volgende dag! Is deze bestelling wederom niet verzonden! Ik ben benieuwd welk excuus er nu is! Volgens de site was alles op voorraad! Producten waren wel goed.

PAS OP PAS OP
PAS OP PAS OP - 4 juli bestelling geplaatst,na een week nog niets geleverd. Maar geannuleerd en nu op 2 augustus nog steeds mijn geld niet terug en wordt je aan t lijntje gehouden met smoesjes. Ook reactie is een smoes weet niet welk weekend er wordt bedoeld want op 9 augustus nog geen geld terug.

Snel levering
Snel levering. Goed verpakt. Maar helaas wel weer een stuk duurder geworden. 7 euro de pot.

Antwoord van Kleuro.nl
Snelle afhandeling bij het bestellen
Snelle afhandeling bij het bestellen. Snelle levering, volgende dag in huis

Betrouwbaar en snel
Goede service ook bij retourneren.
Snelle levering van producten uit een groot assortiment.

Antwoord van Kleuro.nl
Blij met het product dat ik de andere…
Blij met het product dat ik de andere dag in huis had.keurig verpakt en het deksel afgeplakt,zodat het niet open kan gaan.