1. Klusbedrijf

We hebben onlangs ontdekt dat er meerdere misleidende reviews zijn geplaatst door één persoon met wie wij eerder een geschil hadden. Deze informatie is niet representatief voor onze dienstverlening of onze klantenervaringen uit het verleden. Wij doen momenteel het nodige om deze situatie recht te zetten. Bedankt aan onze echte klanten voor het vertrouwen in de afgelopen jaren. — Klusbedrijf DB

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Klusbedrijf DB uit Helmond

Klusbedrijf DB uit Helmond heeft bij ons ook aan het dak gewerkt i.v.m. een lekkage. Al na een half uur werk werd ons medegedeeld dat het dak slecht was en dat reparatie vele malen duurder werd als eerst was afgesproken. Het dak is er niet mooier op geworden en we hebben totaal geen inzicht gekregen van wat Klusbedrij DB nou eigenlijk aan materiaal gekocht heeft. Daar zou ik letterlijk niks mee te maken hebben. Na afronding en betaling nog afspraken gemaakt voor het bijwerken van het stucwerk wat vervangen dient te worden door de lekkage. Klusbedrijf DB geeft niet thuis en na het lezen van de nodige reviews moet ik concluderen dat me hetzelfde is overkomen als de andere schrijvers. Klusbedrijf DB komt zijn afspraken niet na en ik ervaar dit bedrijf als zeer onbetrouwbaar. En raad dit bedrijf bij iedereen af, geen klussen laten doen. Het enige waar ze goed in zijn is om bedelen voor geld ook al is de klus niet af. Dit bedrijf links laten liggen en zoek een bedrijf wat in de branche als bekend en goed staat

1 september 2025

Klusbedrijfdb laat voorkomen dat één…

Klusbedrijfdb laat voorkomen dat één persoon alle negatieve reviews heeft gepost. Al deze negatieve reviews zijn door dit bedrijf gerapporteerd. Ik heb mijn account geverifieerd bij Trustpilot. Ik speel dus ook geen verstoppertje. Mijn reviews over dit bedrijf waren ook gerapporteerd als dat deze schadelijke of illegale inhoud bevatten. Ik heb daarop een e-mail aan trustpilot gestuurd met bewijsstukken dat mijn rechtsbijstand met de zaak is bezig geweest en dus mijn negatieve reviews op waarheid berusten. Mijn reviews zijn dan ook nu weer zichtbaar. De score van 9.5 sterren op hun eigen website vind ik dubieus en vraag me af dit geen gekochte reviews zijn. Mijn mening die ik mag hebben.

27 oktober 2025

Helaas zijn we vreselijk misleid door…

Helaas zijn we vreselijk misleid door dit bedrijf. Van een kleine reparatie aan ons dak zijn we steeds verder in de problemen geraakt. Van verrotte panlatten tot gebroken pannen en isolatie kapot zijn we akkoord gegaan met een volledige renovatie van ons dak. De sloop ging inderdaad snel maar bleek uiteindelijk allemaal niet nodig geweest. Alleen de bovenste panlat vertoonde wat rotting. De pannen hadden verse breuken. De isolatie had eenvoudig hersteld kunnen worden. We stonden met de rug tegen de muur. We proberen nog de aanzienlijke aanbetaling terug te krijgen. Maat dat is tot nu toe nog niet gebeurd. Wees gewaarschuwd!

24 september 2025
Toon reviews in alle talen. (10 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken