Har haft Kasper og hans folk til at lave 120x120 klinker på mit badeværelse. Super flot arbejde, til tiden og aftalt pris. Behagelige og dygtige folk som går op i deres håndværk! Kan klart anbefales
Fik lavet helt nyt microcement gulve med epoxy top efter en vandskade - efter blot få måneder begyndte det og skalle af i alle rum. Flere gange er jeg blevet lovet de vil lave det om, men nu er der... Toon meer
KM Murer og Epoxy leverede et fantastisk arbejde i form af flakes garagegulvs-belægning. Forberedelser, ønsker og valg af produkt forløb smertefrit med deres fine showroom i Sæby og den store er... Toon meer
Super service Vi er virkelig tilfreds med vores oplevelse hos kmmurer&epoxy. Fra første samtale i tlf. var kommunikationen klar og professionel, og vores nye gulv i vores garage blev lavet til aft... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Han er ikke til at få til at udbedre…
Han er ikke til at få til at udbedre fejl.. Vi har ventet siden Marts. altså ca 9 mdr.
Brug ham ikke.
Flot arbejde, fremragende service, de er dygtige
Flot arbejde, levering til aftalt tid og pris og en excellent service. Lige fra start til slut har det været en fantastisk oplevelse at få KM Murer & Epoxy ApS til at lave vores epoxygulv i garagen, de har endda formået at rette op hvad, hvad en anden gulvmand ikke kunne finde ud af. Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger KM Murer & Epoxy ApS.