1,6

Zeer slecht

2x betaald, geen respons

Ik ging ooit lidmaatschap aan 2-3 jaar geleden aan een zeer goedkoop (of zelfs gratis?) tarief. Vorig jaar €30 betaald maar als student in Kortrijk is er eigenlijk niet zoveel bruikbare korting beschikbaar.

Begin september ging er tweemaal het bedrag van mijn rekening en heb hen hier al driemaal over gemaild en ik krijg gewoon een automatische responsmail dat het druk is. Ik wacht al 3 maanden op een antwoord en ben heel ontevreden hierover.

12 september 2025

Pas op!! Oplichters!

Hallo

Ik ben al 2,5 j geen student meer en 2 maand terug gaat er plots 2x €30 van mijn rekening.
Als ik wil aanmelden vindt hij geen email, nummer of bankrekening overeenkomst. Dus ik kan het abo ook niet annuleren!
2 maand terug 2 mails gestuurd , geen antwoord
Telefonisch niet bereikbaar..

Hoe kan er geld van mijn rekening gaan als ik geen
Account heb??

Gelieve mij persoonlijk te contacteren, ik heb al meerdere mails gestuurd

2 november 2025

Onprofessioneel & onbetrouwbaar!

Onprofessionele en onbetrouwbare organisatie. In mijn eerste jaar aan de universiteit kon ik Knaek één jaar voor een lage prijs aanschaffen, wat ik deed. Na dit jaar zei ik mijn lidmaatschap op, wat ook correct zo werd aangegeven op de e-mails die ik daarna ontving (“Jouw lidmaatschap is opgezegd”). Desondanks werd de afgelopen drie jaren (ongevraagd en volledig onterecht!) telkens een automatische overschrijving uitgevoerd voor zogenaamd lidmaatschap. Ik probeer nu reeds twee maanden contact op te nemen, zonder reactie. E-mails worden niet beantwoord, de ‘support’-sectie op de app werkt niet (als de app zelf al werkt) en een telefoonnummer is nergens beschikbaar.

30 september 2025

GeldEisers

GeldEisers

Tijdens de studententijd heb ik de Knaek even kort gebruikt om enkele (kleine) kortingen mee te pakken. Na de studententijd was ik helemaal vergeten dat ik een Knaek account / abonnement heb. Ik hoor ook niets meer van hen, geen mailtje,...
Na 2.5 jaar afgestudeerd nemen ze contact op dat ik 60 euro verschuldigd ben voor afgelopen 2 "studenten" jaren. Ik wist niet eens meer dat ik abonnement had, hierover heb ik afgelopen 2.5 jaar niets gehoord en plots moet ik betalen voor iets waar ik niet vanaf wist. Ik heb hen proberen te contacteren hierover maar geen antwoord gehad. Het enige wat ik kreeg waren mails en sms'jes over mijn openstaand saldo die ik moest betalen. Indien ik dit na 3 keer niet wou betalen gingen ze naar een incassatiebureau stappen.
Dus dan toch maar gewoon betaald... En niet eens antwoorden via telefoon en email.

10 september 2025

NIET DOEN AUB

Zoals vele reviews hier, hebben ze ook 4 jaar lang elk jaar 30 euro afgenomen, zag opeens een domiciliëring van 30 euro en had hier direct onderzoek naar gedaan en kwam uit dat het voor een lidmaatschap was voor Knaek, na het annuleren vroegen ze nog iets van extra 4 euro te betalen, ik weiger dit te betalen. Ik heb ook direct naar de bank gebeld om deze rekening te blokkeren om zeker te zijn dat er geen geld meer van mijn rekening gaat. Schandalig hoe ze met mensen om kunnen gaan en zeker met studenten... Ik probeer ook mijn account te verwijderen via de app maar de knop werkt niet, BLIJF HIER VAN WEG

9 september 2025

Scam

In het begin van mijn 1 e jaar verpleegkunde stond er een kraampje met Knaek waarbij ik zogezegd een jaar lang gratis kortingen mocht als ik me inschreef. Ik heb die app trouwens nooit gebruikt. Nu ga ik naar mijn 4 e jaar en zie ik opeens 30 euro van mijn rekening via domicilie, en blijkbaar vorig jaar ook. Echt dikke scam !!!

31 augustus 2025

NUL sterren (ZERO)

Rasechte oplichterij.

Aan alle startende studenten. Lees dit goed!

Aan de start van het academiejaar krijg je heel wat reclame.

Ook Knaek biedt je iets gratis aan, maar rekent nadien 30 euro aan (zogezegd stilzwijgend verlengd).
(Via domiciliëring!!!!!!)

Betaal je niet, dat sturen ze een incassobureau op je af. Benieuwd hoe testaankoop hierop zal reageren.

Misschien een tip voor studentenclub? Informeer (lees waarschuw) je leden?

Holle woorden op hun site:
"Als student onbeperkt geld besparen op meer dan 1.500 locaties!"

Holle woorden op hun site:
"Als student onbeperkt geld besparen op meer dan 1.500 locaties!"

26 augustus 2025

Knaek probeert studenten plunderen

In het begin van mijn studententijd stond Knaek op mijn school met een standje die zo een "kortingskaart" aanbood. Het eerste jaar was zogezegd gratis en voor het einde van het jaar ziu ik een herinneringsmail krijgen. Nu passeert dit eerste jaar en denk ik er ook niet meer aan omdat ik geen mail kreeg. Het tweede jaar passeert ook en zie ik opeens dat er iets rond de 26 euro van mijn rekening gaat door hun. Ik heb dit terug gevordert met mijn bank app en heb dan ook een mail gestuurd naar hun waarom dit gebeurde? Zij zeiden dat mijn lidmaatschap nog actief was. De e-mail die ik had ingevuld op het blaadje papier 2 jaar geleden was niet de e-mail die gekoppeld was aan het zogezegde account en als kers op de taart stond mijn naam nog mis ook. Nu een week geleden krijg ik een betalingsherinnering van een openstaand bedrag van 26.66 euro en nu krijg ik een mail dat ze een directe vordering verwachten of dat ze een incasso bureau gaan aanspreken. Terwijl dit mijn fout niet is omdat ik nooit een herinneringsmail heb gekregen om mijn lidmaatschap te annuleren omdat ze het account onder een compleet andere e-mail hebben gemaakt met dan nog eens de verkeerde naam! Ik hoop dat Knaek dit ziet en toch iets van actie onderneemt!

30 juli 2025

Dieven

Eerste jaar gratis claimen ze, plots een jaar later moet ik lidmaatschap betalen. Ik stuur een mail voor een verduidelijking, krijg ik dan het standaardemail dat ze aan elke student sturen in deze situatie. Beslis ik dan maar om tegen mijn zin te betalen om “extra incassokosten en wettelijke rente” te vermijden aangezien ze niet meer antwoorden + ik zeg mijn lidmaatschap op. Drie maanden later sturen ze mij 2 mails in een spanne van 5 dagen met een betaalverzoek en dezelfde “extra kosten en wettelijke rente” dreiging. Ik stuur een mail met een betaalbewijs van drie maanden geleden en ik verzoek hun om mij met rust te laten, geen antwoord... maar wel 2 extra mails met opnieuw dezelfde dreiging in een spanne van 3 dagen. Ik ben geen lid meer, ik heb betaald, maar ik blijf mails krijgen. Als ik 0 sterren kon geven, zou ik het zelfs niet doen. -5 sterren is wat ze verdienen. Ze zijn er gewoon om jouw geld te stelen.

27 juli 2025

Oplichting!

Ik zou ze zelf geen 1 ster geven. Ik werd op de hogeschool aangemoedigd om een knaek account aan te maken via een link kreeg ik een gratis account wat daarna 1 euro zou kosten per jaar. Om wat korting te krijgen bij verschillende bedrijven. Aller eerst kan je de studentenkorting overal krijgen zonder een knaek account, gewoon door je studentenkaart te laten zien! Bovendien krijg ik 2 jaar later een betaalverzoek, ik ben al 2 jaar geen student dus ik kan dan ook geen gebruik maken van de korting of app. Maar goed ik wou van het hele gedoe van af zijn, opzeggen kon makkelijk via een link maar die linkt verwijst niet eens door naar een juiste website. Ok ik betaalde het openstaande bedrag van 22 euro in maart. Nu weer 6 maanden later heb ik een openstaand bedrag van 26 euro. Als ik de website raadpleeg werd mijn abonnement al opgezegd sinds maart????? De mails worden beantwoord door studenten en je krijgt steeds dezelfde mail dat ze maar met 2 zijn? Niet behulpzaam!

21 juli 2025

Ik heb dit stop gezet na een jaar het…

Ik heb dit stop gezet na een jaar het niet te gebruiken. En te zien dat ik opeens geld van mij rekening zag gaan. Na dit af te sluiten vragen ze een jaar later opnieuw geld. Blijf hiervan weg want ookal heb je het opgezegd ze blijven je aanrekenen

21 juli 2025

Heeft goed gewerkt tot 2023

Heeft goed gewerkt tot 2023. Nadien gebeurde er een bug met mijn Knaek ID. Omdat de oplossing enkele maanden op zich liet wachten, gebruikte ik de app niet meer. Werkt trouwens nog steeds niet. Compleet vergeten dat deze niet opgezegd was. Het opzeg gedeelte is mijn fout, maar vind het jammer dat ik nu 30 euro moet betalen voor iets dat eigenlijk helemaal niet werkt.

4 juni 2025

Schande!

Spijtig dat er geen optie is om hen 0 sterren te geven, ronduit schandalig! Na 1 jaar gratis abonnement + op tijd opzeggen, hebben ze zonder mijn weten het toch verlengd met een domiciliëring om dan bij toeval te zien dat ze ongeveer €27 van mijn rekening haalden. Ook is het opzeggen van een abonnement zo moeilijk mogelijk gemaakt zodat je het al niet meer ziet zitten om het op te zeggen. Telefoonnummer hebben ze precies niet en e-mails worden "binnen de drie dagen behandeld" volgens hun automatische mail, maar uiteindelijk heb ik nooit respons gehad op mijn 4 mails...

14 november 2024

Niet aan beginnen

Ooit een gratis jaar gekregen, dus aangemeld, nooit meer iets van gehoord of mails van gekregen, of überhaupt een waarschuwing van verlenging. Ze hebben blijkbaar twee jaar zonder dat ik het doorhad 30 euro/jaar abonnement aangerekend. Hupsa meer dan 60 euro kwijt, letterlijk 0 euro bespaard. Niet aan beginnen.

3 november 2024

DOE HET NIET

DOE HET NIET!
Ookal wordt er een gratis abonnement aangeboden.
Na 4(!!!) jaar wordt er nog steeds een bedrag van mijn rekening genomen.
Als je de klantenservice mailt wordt er gezegd dat je niet hebt opgezegd.
Ik ontving nooit een mail, telkens ontvang ik ook nooit een knaek ID dus ik gebruik het ook niet. Absulute scammerij. Er wordt bewust geen berichtvoering gestuurd zodat ze later de schuld bij jou kunnen leggen.
Het 1ne jaar dat ik bewust betaalde, kon ik de helft van het academiejaar de app niet gebruiken door een technisch probleem.

Nog erger dan hello fresh
Aub, doe het niet 🥲

2 september 2024
Toon reviews in alle talen. (23 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken